Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ζηλεύετε και νιώθετε συνέχεια να σας απορρίπτουν; Ίσως φταίει η παιδική σας ηλικία



Οι εμπειρίες που έχει κάθε άνθρωπος στην παιδική του ηλικία διαμορφώνουν όχι μόνο το χαρακτήρα του, αλλά και τι μαθαίνει στον συναισθηματικό και κοινωνικό τομέα, κάτι που τον ακολουθεί και στην ενήλικη ζωή του. Έτσι, πολλές από τις δυσκολίες και τα λάθη των σχέσεων οφείλονται σε πεποιθήσεις και μοτίβα συμπεριφοράς που έμαθε κανείς σε μικρή ηλικία και ποτέ δεν άλλαξε.

Πώς να χάσεις 3 κιλά και 7 πόντους από τη μέση χωρίς δίαιτα



 
 

Θα μπορούσες να σκεφτείς ποτέ ότι τρώγοντας μανιτάρια αντί για κόκκινο κρέας, όχι μόνο θα έπαιρνες όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου, αλλά ότι θα έχανες κιλά και πόντους από τη μέση;  

Τελικά ποιο νερό είναι περισσότερο υγιεινό; Εμφιαλωμένο ή βρύσης; Ενδιαφέρουσα έρευνα



 Το εμφιαλωμένο νερό είναι πόσιμο νερό συσκευασμένο σε πλαστικές ή γυάλινες φιάλες κυμαινόμενου μεγέθους. Μπορεί να είναι ανθρακούχο ή μη.
Απαντήσεις δίνει στο Life2day.gr η Κάμπατζη Γεωργία διαιτολόγος –διατροφολόγος -απόφοιτη από Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του A.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Επιστημονικός συνεργάτης Meddiatrofi.

Αδελφικές διαμάχες και διακρίσεις που κάνουν οι γονείς


Έρχεται το ηλεκτρονικό φακέλωμα κάθε εργαζομένου


Το ψηφιακό ασφαλιστικό βιογραφικό κάθε πολίτη δρομολογείται, μετά την τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Σε ένα ενιαίο ηλεκτρονικό αρχείο θα καταχωρείται το ασφαλιστικό ιστορικό όλων των εργαζομένων και αυταπασχολουμένων.

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά


Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:55 το απόγευμα περίπου 10 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο να τοποθετεί τη δόνηση στα 6 Ρίχτερ.

Πώς να γίνετε ο γονιός που χρειάζεται το παιδί σας:



Πώς να γίνετε ο γονιός που χρειάζεται το παιδί σας: Ξέρετε τι είναι αυτό που κάθε παιδί επιθυμεί περισσότερο απ’ όλα;  Αν απαντήσατε «να γίνεται κάθε φορά το δικό του» κάνετε λάθος!

Πόσο καλοί είναι οι φίλοι σου; Ο σωστός τρόπος να τους επιλέγεις



Ένας φίλος και καλός: Οι συγγενείς είναι θέμα τύχης. Οι φίλοι ζήτημα επιλογής. Γι αυτό και είναι λίγοι. Όπως άλλωστε κάθε τι αληθινό και εξαιρετικό στη ζωή μας. Γιατί τα πάντα έχουν να κάνουν με την ποιότητα και όχι με την ποσότητα.

Επικίνδυνο... και το ένα ποτηράκι

Όταν το θέμα είναι η οδήγηση, δεν υπάρχει ασφαλές όριο στην κατανάλωση αλκοόλ.

Ακόμη και ένα ποτηράκι αυξάνει τον κίνδυνο θανατηφόρου τροχαίου, αποκαλύπτει μία πρωτοποριακή μελέτη.

Πόσοι τύποι κατάθλιψης υπάρχουν; Μάθε να αναγνωρίζεις τα συμπτώματα

Από την επιστημονική ομάδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου για την Ψυχική Υγεία ΕΠΙΨΥ

Κύπρος: Βρέθηκε γυναικείο ειδώλιο 11.000 ετών


"Καθίσταται, πια, αναγκαία η επανεξέταση της μετακίνησης των ανθρώπων μέσω ταξιδιών στη θάλασσα"
Οι αρχαιολόγοι έχουν φέρει στο φως το παλαιότερο ειδώλιο που βρέθηκε ποτέ, στην Κύπρο, η δημιουργία του οποίου χρονολογείται πριν από 10.500 έως 11.000 έτη.

Όλη η Κωνσταντινούπολη σε τέσσερα λεπτά


Κωνσταντινούπολη ή Κωνσταντινούπολις (παλαιότερα Πόλις και στην αρχαιότητα Βυζάντιον)
Παγκοσμίως γνωστή ως Ιστανμπούλ, είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της Τουρκίας με πληθυσμό περίπου 12 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου και

Η Μικρά Ασία των Ελλήνων: Η ανατολή ενός πολιτισμού

Η Μικρά Ασία, η… «πατρίδα των αιμάτων και των δραμάτων», όπως την χαρακτήρισε ο μεγάλος Κωστής Παλαμάς, η γη, την οποία πολλοί θέλησαν, πολλοί τραγούδησαν και πολλοί δάκρυσαν ακούγοντας την ιστορία της…