Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ταξίδι σε 38 απίθανα μέρη στο κόσμο με θέα που σίγουρα θα σας «κόψει» την ανάσα

dinfo.gr - 38 μέρη στο κόσμο με θέα που κόβει την ανάσα

Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που μπορούν να μας συγκινήσουν. Η εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού ηλικιωμένων, τα δάκρυα ευτυχίας ενός αθλητή που κατάφερε να κερδίσει έναν δύσκολο αγώνα, ακόμη και η γέννηση ενός μωρού είναι μόνο μερικά από αυτά.

Νέα στοιχεία σε σχέση με το ρόλο των ροφημάτων διαίτης στην απώλεια βάρους

Μελέτη του Πανεπιστημίου του Κολοράντο που δημοσιεύτηκε το Μάιο του 2014 στο επιστημονικό περιοδικό Obesity έδειξε ότι τα ροφήματα και αναψυκτικά χαμηλών ή καθόλου θερμίδων μπορούν να
βοηθήσουν στην απώλεια βάρους, όταν χρησιμοποιούνται στα πλαίσια ενός προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους, παράλληλα με συμβουλευτική αλλαγής της διατροφικής συμπεριφοράς.

Νέα μελέτη δείχνει ένα σημαντικό λάθος που αφορά την πρόσληψη πρωτεΐνη και την αύξηση μυϊκής μάζας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προκειμένου να αυξήσουν ή να διατηρήσουν τη μυϊκή τους μάζα, ιδιαιτέρως αν γυμνάζονται, προσλαμβάνουν υψηλά ποσά πρωτεΐνης μέσα από την κατανάλωση τροφών όπως το ψάρι, το κοτόπουλο, το αυγό ή και μέσω πρόσληψης κάποιου συμπληρώματος διατροφής.

Δέκα κώδικες που δεν έσπασαν ποτέ και έμειναν στην ιστορία

Δείτε το βίντεο και μάθετε ποιοι είναι...
Θρυλικοί κώδικες που οι κρυπτογράφοι σε όλο τον κόσμο δεν μπόρεσαν να “σπάσουν” ποτέ...
Κρυφά μηνύματα, χάρτες, στοιχεία και πολλά ακόμη είναι καλά κρυμμένα σε διάφορες ακολουθίες αριθμών συμβόλων και γραμμάτων...

Απίστευτες φωτογραφίες από θαλάσσια πλάσματα που σπανίως έρχονται σε επαφή με ανθρώπους

Απίστευτες φωτογραφίες από θαλάσσια πλάσματα που σπανίως έρχονται σε επαφή με ανθρώπους – Ζούνε κυρίως σε πολύ βαθιά νερά και η μορφολογία τους ξενίζει

Τα όσπρια μειώνουν την κακή χοληστερόλη

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of the Canadian Medical Association όσπρια όπως τα ρεβίθια , τα φασόλια , οι φακές μπορούν να «κρατήσουν» μακριά την «κακή» χοληστερόλη (LDL), υψηλά επίπεδα της οποίας αποτελούν από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο.

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της αναγέννησης

Οι επιστήμονες γνώριζαν εδώ και καιρό ότι οι σαλαμάνδρες έχουν την ικανότητα να αντικαθιστούν τα άκρα τους και να μεγαλώνουν καινούρια.

Δείτε γιατί πρέπει να προτιμάτε φρούτα και λαχανικά εποχής

Οι σύγχρονες μέθοδοι καλλιέργειας, καθώς και οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από το εξωτερικό, έχουν οδηγήσει σε διαθεσιμότητα μεγάλης ποικιλίας αυτών των προϊόντων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η φθηνή σαρδέλα ανεκτίμητη για την υγεία μας!

σαρδελα 

Τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του νόστιμου ψαριού για τη διατροφή μας
Η σαρδέλα αποτελεί μια χαρακτηριστική θαλασσινή γεύση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Η σαρδέλα ήταν ένα ιδιαίτερα δημοφιλές ψάρι ήδη από την εποχή του Ναπολέοντος, και μάλιστα αποτέλεσε το πρώτο ψάρι που κονσερβοποιήθηκε.

Ένα άστρο σκέτο διαμάντι!

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Ουισκόνσιν-Μιλγουόκι χρησιμοποιώντας ισχυρά επίγεια τηλεσκόπια όπως τα GBT και VLBA έκαναν μια εντυπωσιακή ανακάλυψη.

Αριστουργηματικές φωτογραφίες από την Ελλάδα του 1900-1946

Ο Ελβετός Φρεντ Μπουασονά απαθανάτιζε τοπία και ανθρώπους της Ελλάδας πριν από 100 χρόνια.

Ταξίδι στο χρόνο με την ταχύτητα του φωτός

Είναι εφικτό να ταξιδέψουμε στο χρόνο;
Τι λένε οι ειδικοί για την ιδέα του χρονικού ταξιδιού;