Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Oπτικοί: «Το φως που εκπέμπουν τα smartphones είναι τοξικό για το πίσω μέρος των ματιών»

Oπτικοί: «Το φως που εκπέμπουν τα smartphones είναι τοξικό για το πίσω μέρος των ματιών»

Τον κώδωνα του κινδύνου για όσους χρησιμοποιούν υπέρμετρα τα «έξυπνα» κινητά τους τηλέφωνα και τους υπολογιστές – ταμπλέτες κρούουν οπτικοί από τη Βρετανία, σύμφωνα με το BBC.

Παραμυθένια εξοχικά σπίτια στο δάσος



Παραμυθένια εξοχικά σπίτια στο δάσος, «πνιγμένα» στο πράσινο, κουκλόσπιτα πραγματικά-Κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας και κλέβουν την καρδιά σας.

Η αρθρίτιδα των νέων


Η Ψωριασική Αρθρίτιδα (ΨΑ) είναι μια χρόνια φλεγμονώδης αρθρίτιδα, η οποία παρατηρείται στο 5-17% των ασθενών με ψωρίαση...

Μάθετε τι μπορεί να πάθετε από τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα


Βαρέα ονομάζονται τα μέταλλα με ατομικό βάρος μεγαλύτερο αυτού του σιδήρου (Fe). Ο όρος "βαρέα μέταλλα", παρότι περιλαμβάνει πολλά άλλα, αναφέρεται κυρίως στον μόλυβδο (Pb), τον υδράργυρο (Hg), τον χαλκό (Cu), το κάδμιο (Cd), και το χρώμιο (Cr).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Θερμή εισβολή αναμένουμε στην χώρα μας από τις 1 Απριλίου και μετά, με την θερμοκρασία να ξεπερνάει αρχικά σε πολλές περιοχές της χώρας, τους 20 βαθμούς Κελσίου.

9 προφητείες που γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν αληθινές...


Κανένας λογικός άνθρωπος δεν πρέπει να πιστεύει σε προφητείες. Ειδικά όταν οι περισσότερες εξ αυτών διαδίδονται από ανθρώπους συνήθως απατεώνες ή ψυχικά ασθενείς. 

Οι εορτές των Ελλήνων στην αρχαιότητα

Διαβάστε τις με αλφαβητική σειρά και με λίγα λόγια για τα δρώμενα...

Νέα έκθεση του ΟΗΕ για το κλίμα: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας

Ανησυχητικά τα νέα για το κλίμα.
Νέα έκθεση του ΟΗΕ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει η κλιματική αλλαγή σε ολόκληρο τον πλανήτη, στο άμεσο μέλλον.

Εκπληκτικό βίντεο από καταιγίδα στο Τέξας

Το time lapse βίντεο που ανέβασε στο Live Leak χρήστης από το Ντάλας του Τέξας δείχνει την καταιγίδα να περνά από την πόλη.
Το κινηματογράφησε από τις 8 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα.

Ο σιωπηλός κόσμος κάτω από την Αθήνα


Ο σιωπηλός κόσμος κάτω από την Αθήνα
Αρχαία υδραγωγεία που παραμένουν λειτουργικά χιλιάδες χρόνια, μετά την κατασκευή τους, καταφύγια που φέρνουν στο νου τα δύσκολα χρόνια του πολέμου, στοές ξεχασμένες από το χρόνο, σκεπασμένα ποτάμια και κατανυκτικές κατακόμβες.

Δραματική εικόνα από κεραυνό που χτυπάει αεροπλάνο!

Το αεροπλάνο πρόκειται να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.
Μπορεί τα αεροπλάνα να έχουν τα μικρότερα ποσοστά ατυχημάτων αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σπάνια να υπάρχουν επιζώντες σε περίπτωση που του συμβεί κάτι.

Η θερινή ώρα «εχθρός» της καρδιάς;

Ο αριθμός των καρδιακών προσβολών κάνει άλμα κατά 25% στις ΗΠΑ τη Δευτέρα μετά το πέρασμα στη θερινή ώρα, σε σύγκριση με τις άλλες Δευτέρες της χρονιάς, σύμφωνα με μελέτη.