Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σπέτσες, Ύδρα, Σύρος - Τρία παραμυθένια νησιά της Ελλάδας


Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το καλοκαίρι για να τα επισκεφτούμε - Φτιάχνουμε βαλίτσα, παίρνουμε ανοιξιάτικες ζακέτες και φύγαμε!

Το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου


 


Πέντε νέα παγκόσμια ρεκόρ κατέχει πλέον το υδάτινο θεματικό πάρκο στην επαρχία Γκουανγκρίνγκ της Κίνας που κατέκτησε και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς στις εγκαταστάσεις του έχει χτιστεί το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου.

Έκρηξη χρωμάτων


Ένα γλυπτό που απεικονίζει ουσιαστικά τον browser του Google chrome έφτιαξαν η Google και η καλλιτέχνης Janet Echelman στο Βανκούβερ του Καναδά. Το μέγεθος του είναι μάλιστα όσα 10 εκατ. Pixels!

Χιλή: To ρήγμα Νάζκα δίνει μέγα-σεισμό σχεδόν κάθε πέντε χρόνια!


Η Χιλή είναι μία από τις σεισμογενείς χώρες παγκοσμίως καθώς βρίσκεται πάνω στην τεκτονική πλάκα Νάζκα, μια ωκεάνια πλάκα που αποτελεί μια μεγάλη λωρίδα από το "δάπεδο" του Ειρηνικού Ωκεανού.

Σαν πίνακες ζωγραφικής τα πανέμορφα σκηνικά που δημιουργούν δέντρα σε όλο τον κόσμο

Σαν πίνακες ζωγραφικής τα πανέμορφα σκηνικά που δημιουργούν δέντρα σε όλο τον κόσμο (εικόνες)

Τα δέντρα ανά τον κόσμο δημιουργούν μοναδικά και πανέμορφα σκηνικά, το καθένα με τον τρόπο του. Ανθισμένο, πολύχρωμο, φθινοπωρινό, γυμνό ή καταπράσινο, δίπλα σε λίμνες,ποτάμια, μέσα στην έρημο ή σε πάρκα ανά τον κόσμο εντυπωσιάζει χωρίς μεγάλη προσπάθεια αυτούς που το

Εφαρμογή μιμείται την Ελληνίδα μάνα -Τσεκάρει αν γύρισες σπίτι, σημαίνει συναγερμό αν δεν απαντάς


Εφαρμογή μιμείται την Ελληνίδα μάνα -Τσεκάρει αν γύρισες σπίτι, σημαίνει συναγερμό αν δεν απαντάς   

Τέλος εποχής για τη ΔΕΗ -Χωρίζεται στα δύο και το 30% πωλείται σε ιδιώτες


Τέλος εποχής για τη ΔΕΗ -Χωρίζεται στα δύο και το 30% πωλείται σε ιδιώτες

Αργά το βράδυ της Δευτέρας κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» ή αλλιώς «Τη Νέα Καθετοποιημένη Εταιρία Ηλεκτρικής Ενέργειας». Η νέα εταιρεία θα προέλθει από τη ΔΕΗ ΑΕ, με την τελευταία να μεταβιβάζει ποσοστό 30% του παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ, με τα