Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πολυεργαλείο ο καφές

καφές 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τα μαλλιά σας μέχρι το τζάκι σας!

Αγαπάμε τον καφέ για τη γεύση του, το άρωμα του και την ικανότητα του να μας ξυπνά το πρωί, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι επιτακτικοί λόγοι για να μείνετε εφοδιασμένοι. Διώξτε τις μυρωδιές από τα χέρια σας

Καρκίνος δέρματος: Προστατεύουν πλήρως τα αντιηλιακά;

Βρετανοί επιστήμονες έδειξαν, κάνοντας πειράματα με πειραματόζωα, ότι κανένα αντηλιακό, ακόμη και αυτό με δείκτη προστασίας (SPF) 50, δεν παρέχει απόλυτη προστασία από τις εν δυνάμει καρκινογόνες ακτίνες του Ήλιου. Γι' αυτό, όπως τονίζουν, πρέπει κανείς να παίρνει κι άλλες προφυλάξεις, όπως να φοράει καπέλο ή ένα φανελάκι και να μην κάθεται πολλή ώρα στον ήλιο.

Απειλή για την καρδιά τα παραπανίσια κιλά

ΚΑΡΔΙΑ 

Τι αναφέρουν νέες έρευνες επιστημόνων
Η παχυσαρκία αποτελεί έναν παράγοντα κινδύνου για πολλά και σημαντικά προβλήματα υγείας, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα ωστόσο με τους επιστήμονες, δεν πρέπει απαραίτητα κάποιος να είναι παχύσαρκος για να διατρέχει υψηλό κίνδυνο για καρδιαγγειακά. Αρκούν και λίγα κιλά παραπάνω.

Σε αυτά τα μερή δεν θα βγάλετε ποτέ φωτογραφίες!

Εδώ το «κλικ» απαγορεύεται! Αν φυσικά, «παίξετε» σύμφωνα με τους κανόνες.
Σήμερα, η κάθε ταξιδιωτική εμπειρία συνοδεύεται και από την απαραίτητη φωτογραφία από τον τόπο του «εγκλήματος». Μάλιστα, η φρενίτιδα της φωτογραφίας είναι τόσο μεγάλη, που ο ταξιδιώτης αντί να ζει τη στιγμή ζει το κλικ!

Η έννοια του χρόνου σε διάφορους πολιτισμούς

Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται και διαχειρίζονται οι άνθρωποι τον χρόνο διαφέρει από πολιτισμό σε πολιτισμό. Εμείς θα λέγαμε, ότι έχουμε χάσει κάθε καλή σχέση μαζί του. Ο γλωσσολόγος και βραβευμένος συγγραφέας, Richard Lewis, επιχειρεί να αναλύσει τι σημαίνει χρόνος για πολλές χώρες, σε σχετικό του άρθρο στο Business Insider.

Συναγερμός για την εισβολή τοξικών λαγοκέφαλων στις Ελληνικές θάλασσες

Όλοι έχουμε ακούσει για τον λαγοκέφαλο, το θανατηφόρο ψάρι που μετανάστευσε στα Ελληνικά νερά.

Πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ημικρανίες


H HMIΚΡΑΝΙΑ είναι μια μορφή χρόνιου πονοκεφάλου που εντοπίζεται συχνά στο ήμισυ εμπρός του κεφαλιού. Η διάρκεια του πονοκεφάλου διαρκεί από ώρες έως μέρες. Εκτός από τον πονοκέφαλο συνήθως έντονο ,ο πάσχων έχει κ τάση προς έμετο κ ναυτία κ συχνά αναζητάει σκοτάδι και ηρεμία.

Διατροφικά «μυστικά» που διασφαλίζουν έναν καλό και ήρεμο ύπνο για όλη την οικογένεια.

υπνος
Μετά από μια μέρα γεμάτη ένταση, σκέψεις και ατέλειωτες λίστες με υποχρεώσεις μας τριβελίζουν το μυαλό και μας κρατούν ξάγρυπνους στο κρεβάτι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα παιδιά συχνά ξυπνούν μέσα στη νύχτα. Αν λαχταράτε έναν αδιατάρακτο οκτάωρο ύπνο, πειραματιστείτε με μερικά σνακ.

Παγκόσμια ημέρα του πατέρα

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Αρτεμισία: To «θαυματουργό» φυτό της Κρήτης που σκοτώνει καρκινικά κύτταρα

Ένα φυτό στην Κρήτη, αποτελεί το απόλυτο όπλο για την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων! Ο λόγο για την Αρτεμισία που ανήκει στα αγγειόσπερμα δικοτυλήδονα, στην οικογένεια Asteraceae.

Επικίνδυνες προσνηώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών


Μερικές από τις πιο επικίνδυνες προσνηώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών.
Ένα λάθος είναι αρκετό για να οδηγήσει τους χειριστές στον θάνατο. Από τον οποίο μπορούν να γλιτώσουν μόνο με την εκπαίδευση,την ψυχραιμία και την τύχη.

Νέο μονοπάτι των Ίνκας ανακαλύφθηκε στο Μάτσου Πίτσου

Νέο μονοπάτι των Ίνκας ανακαλύφθηκε στο Μάτσου Πίτσου

Συνεχίζει να ξαφνιάζει ο αρχαίος, μυστηριώδης πολιτισμός του Περού

Ένα νέο μονοπάτι, καλά κρυμμένο μέσα στη ζούγκλα που οδηγεί στην ακρόπολη του Μάτσου Πίτσου, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν οι αρχές του Περού