Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

H πρώτη δοκιμαστική πτήση του ιδιωτικού διαστημικού αεροσκάφους Dream Chaser [Βίντεο]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών η πρώτη δοκιμαστική πτήση του ιδιωτικού διαστημικού αεροσκάφους Dream Chaser.
Το Dream Chaser είναι ένα από τα τρία διαστημικά ταξί που κατασκευάζει η εταιρεία Sierra Nevada

Εξασθενές χρώμιο στο ποτήρι μας...


Γράφει η Φούλη Κούρταλη
Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε αν γνωρίζουμε τι πίνουμε και τι τρώμε, όπως επίσης εντύπωση προκαλούν ασθένειες που θερίζουν ακόμα και νέους ανθρώπους.
Και αν μοιάζει συνομωσιολογία η πιθανότητα του να μας ψεκάζουν δε συμβαίνει το ίδιο και για

Γιγάντιο νέφος βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον γαλαξία μας


Ένα γιγάντιο νέφος βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον γαλαξία μας. Η σύγκρουση αναμένεται να προκαλέσει τη γέννηση εκατοντάδων χιλιάδων νέων άστρων.
Το νέφος
Το νέφος ανακαλύφθηκε πριν από 50 χρόνια από την νεαρή τότε αμερικανίδα αστρονόμο Γκέιλ Σμιθ

Ανέπτυξαν τεχνητό αίμα από νερό













Τη λύση για το μεγάλο πρόβλημα των ελλείψεων που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες αίματος των νοσοκομείων προσπαθούν να δώσουν επιστήμονες στη Ρουμανία, οι οποίοι ανέπτυξαν τεχνητό αίμα από νερό, άλατα και πρωτεΐνες!

Δείτε πώς έγινε πίνοντας πολύ νερό κάθε μέρα

Η Σάρα Σμιθ, 42 ετών, πίνει έως και τρία λίτρα νερό την ημέρα.
Αυτή ήταν η συμβουλή που της έδωσαν ο νευρολόγος και ο διατροφολόγος της ώστε να καταπολεμήσει τους συχνούς πονοκεφάλους και τη δυσπεψία που την ταλαιπωρούσαν.
Παρατήρησε όμως ότι το νερό είχε μια εκπληκτική επίδραση και στο πρόσωπό της.

ΓΑΛΑ - Τελικά είναι καλό ή κακό για την υγεία μας;


 











Η ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ

52% των θερμίδων από γαλακτοκομικά



Σύμφωνα με το USDA, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει: 
265 κιλά γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα,  
178 κιλά λαχανικά,  

Απίστευτο: Ο αρχηγός της Γκεστάπο Χάινριχ Μίλερ θάφτηκε με Εβραίους!


Από τα απίστευτα της ιστορίας, αλλά φαίνεται ότι όπως διαβεβαιώνει ο διευθυντής του Κέντρου Μνήμης της Γερμανικής Αντίστασης καθηγητής Γιοχάνες Τούχελ.ο αρχηγός της Γκεστάπο, της μυστικής αστυνομίας του ναζιστικού καθεστώτος, θάφτηκε σε ... εβραϊκό νεκροταφείο.

Το facebook δοκιμάζει λογισμικό παρακολούθησης κινήσεων των χρηστών του


Θα παρακολουθεί και να αναλύει την ψηφιακή συμπεριφορά μας
Ξέρει τα πάντα για τη ζωή σας: από το πού μένετε, σε ποιο σχολείο φοιτήσατε και πόσων ετών είστε, μέχρι το αν έχετε δεσμό, ποιες ταινίες σας αρέσουν και πού πήγατε διακοπές το

Το κοινό λεξικό για Χριστιανούς και Μουσουλμάνους είναι γεγονός



Είναι η πρώτη φορά που χριστιανοί και μουσουλμάνοι επιστήμονες συντάσσουν ένα λεξικό θρησκευτικών όρων και για τις δύο θρησκείες. Θα μπορεί πλέον ο καθένας να γνωρίζει ποια είναι τα κοινά σημεία του Χριστιανισμού και του Ισλάμ αλλά και το διαφορετικό νόημα που μπορεί να έχουν ίδιες λέξεις από τη μια θρησκεία στην άλλη.

Ελληνικό ψηφιδωτό 1700 ετών βρέθηκε στην Τουρκία


Το ψηφιδωτό που βρέθηκε απεικονίζει τη γυναικεία μορφή της “Κτίσεως”
Ψηφιδωτό 1700 ετών ανακαλύφθηκε τυχαία στην κεντρική επαρχία της Ανατολίας, Αμάσεια. Εντόπιοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι ψηφιδωτό είναι μεγέθους 80 τετραγωνικών μέτρων και ανήκει στην αρχαία

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βιάζεται - "Θα εμφυτεύσουμε τσιπ στον εγκέφαλο μέχρι το 2020" [Βίντεο]


Μέχρι το 2020, δεν θα χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο και ποντίκι για τον έλεγχο του του υπολογιστή μας καθώς, με την βοήθεια ενός τσιπ που θα εμφυτεύεται στον εγκέφαλο, θα μπορούμε να ανοίγουμε έγγραφα και να σερφάρουμε στο Διαδίκτυο.

Tην αρχαιότερη έκρηξη ηφαιστείου αποκαλύπτει τοιχογραφία στην Τουρκία



Μία τοιχογραφία ηλικίας 9.000 ετών που απεικονίζει μία έκρηξη ηφαιστείου, είναι η αρχαιότερη που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες είναι πιθανό να συνδέεται με πραγματική έκρηξη ηφαιστείου στην περιοχή της Τουρκίας.

Εκτοξεύθηκε το πρώτο μετεωρολογικό αερόστατο της NASA

Η κατανόηση της δυναμικής του κλίματος της Γης απαιτεί την κατανόηση και γνώση για κάτι περισσότερο από τα αέρια του θερμοκηπίου. Έτσι, προκειμένου να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τη μελέτη της κλιματικής αλλαγής, η NASA εκτόξευσε τα πρώτα αερόστατα-μετρητές.