Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Θόρυβοι από τα έγκατα της γης και ρήγματα στην επιφάνεια του εδάφους τρομοκρατούν τους Καναδούς

Εδώ και μερικές μέρες (ή καλύτερα νύχτες) πολλοί κάτοικοι περιοχών σε ολόκληρη την επικράτεια του Καναδά μένουν ξάγρυπνοι, ανήσυχοι από ισχυρούς θορύβους προερχόμενους από τα έγκατα της γης, αναφέρει ρεπορτάζ του CBC News Toronto.

Μια εκπομπή στεμματικού υλικού (CME) οδεύει προς τη Γη


Μια εκπομπή στεμματικού υλικού (CME) οδεύει προς τη Γη.
Το σύννεφο έτρεξε μακριά από τον Ήλιο κατά τις βραδινές ώρες της τέταρτης Ιανουαρίου μετά από μια μακράς διάρκειας M4-class ηλιακή έκλαμψη που προήλθε από την μεγάλη ηλιακή κηλίδα AR1944.

Mέχρι εκει φτάνει η χάρη μας – Mια ολόκληρη περιοχή στον Άρη ονομάζεται Ελλάδα!


Ο κόκκινος πλανήτης έχει πλέον εξερευνηθεί αρκετά και πολλά σημεία του έχουν πάρει ονόματα πόλεων, νησιών, χωρών αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων.

Δορυφόρος της Nasa φωτογράφισε το Κινέζικο rover Jade Rabbit ενώ «κοιμόταν»

Το κινέζικο μη επανδρωμένο διαστημικό όχημα Jade Rabbit είναι εδώ περίπου ένα μήνα στη Σελήνη, με τη βοήθεια του διαστημόπλοιου Chang'e - 3.
Μπορεί η Κίνα να έκανε το πρώτο της βήμα στο φεγγάρι, ωστόσο η NASA βρίσκεται και πάλι μπροστά, πιάνοντας το Κινέζικο rover της Σελήνης κυριολεκτικά «στον ύπνο».

Μπουμπουσάρια Σιάτιστα 2014. Βίντεο όλη η παρέλαση και φωτογραφίες..

ΜΠΟΥΜΠΟΥΣΑΡΙΑ

Για άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκαν στη Σιάτιστα οι εκδηλώσεις του δωδεκαημέρου με την παρέλαση των μπουμπουσαριών στον κεντρικό δρόμο της Σιάτιστας από την πλατεία της Γεράνειας μέχρι και την πλατεία Χώρας.

FBI: Η εγκληματική φύση είναι θέμα ζωδίου

Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα σύμφωνα με στοιχεία του FBI
Το ζώδιο ενός ατόμου σχετίζεται άμεσα με το είδος του εγκλήματος που είναι πιθανό να διαπράξει.

Επίκαιροι Αριστοτέλης και Πλάτωνας για σχέδιο εξόντωσης του λαού.



2,5 χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά»  αποδείχθηκε  όχι μόνο επίκαιρος και σοφός  αλλά φάνηκε να  ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.

Η Σιάτιστα ξενύχτησε στα Μπουμπουσάρια.

Σιάτιστα 05/01/2013 « ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣΙΑΡΙΑ » Με την ορχήστρα Κορύβαντες - Βίντεο και πολλές φωτογραφίες 
Την παραμονή των Φώτων ήταν όλοι καλεσμένοι στο γλέντι των μεταμφιεσμένων,(κυρίως γυναίκες),στην Πλατεία Γεράνειας στη Σιάτιστα.

Πώς θα καταλάβετε ότι το κινητό σας παρακολουθείται

Όλα τα μυστικά για να είστε 100% σίγουροι
Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε...Δείτε τη συνέχεια εδώ

Χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους λόγω έκρηξης ηφαιστείου στην Ινδονησία [Εικόνες βίντεο]

Ήταν αδρανής για περισσότερο από 400 χρόνια και ξεσπά πενήντα φορές σε μια νύχτα
Χιλιάδες κάτοικοι της δυτικής Ινδονησίας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, έπειτα από έκρηξη ηφαιστείου το βράδυ του Σαββάτου.

Το λεμφοίδημα και η σχέση του με τον καρκίνο του μαστού

Γράφει η κα Φιορίτα Α. Πουλακάκη, Χειρουργός Μαστού:

Το λεμφοίδημα, που αποτελεί συχνή παρενέργεια της θεραπείας του καρκίνου του μαστού, προκύπτει όταν εμφανίζεται απώλεια της λειτουργίας ή δομική δυσλειτουργία της λεμφικής κυκλοφορίας. Ο όρος «οίδημα» σημαίνει πρήξιμο, φούσκωμα, ως εκ τούτου λεμφοίδημα σημαίνει πρήξιμο εξαιτίας της διατάραξης της ροής του λεμφικού υγρού.

Ένα μοναδικό πείραμα που θα σας καθηλώσει


Σε αρκετές περιπτώσεις τα, όχι και τόσο συμπαθή, πτηνά εντυπωσιάζουν με την ικανότητά τους στην επίλυση προβλημάτων...Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το ζητούμενο για το κοράκι είναι ένα:
Να μπορέσει να φτάσει την τροφή που είναι μέσα σε ένα μακρόστενο δοχείο όπου το ράμφος του δεν είναι… αρκετά μεγάλο για να προσεγγίσει.

Η Nasa αποκαλύπτει τι είναι πραγματικά ο «πολικός στρόβιλος» που πλήττει τις ΗΠΑ

Έντεκα θανάτους, καθώς και τη διακοπή των αεροπορικών συγκοινωνιών έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής οι ισχυρές χιονοπτώσεις και οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν σε πολικά επίπεδα από την αρχή του νέου έτους.

Τα ήθη και τα έθιμα των Θεοφανείων

Τα Θεοφάνεια είναι μια μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (ή Βαπτιστή).
Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Λέγεται, επίσης, Επιφάνεια και Φώτα.