Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Το φρούτο που προστατεύει τα μάτια σας & πόσο πρέπει να τρώτε!

Το φρούτο που προστατεύει τα μάτια σας & πόσο πρέπει να τρώτε!
Μία ομάδα ερευνητών από το Ινστιτούτο «Bascom Palmer Eye» του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι ανακάλυψε ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη τροφή, η οποία προστατεύει τα μάτια μας και πιο συγκεκριμένα τον αμφιβληστροειδή μας, το τμήμα εκείνο δηλαδή που περιέχει τους φωτοϋποδοχείς.

Η άσκηση ο καλύτερος σύμμαχος στην οστεοπόρωση

Η άσκηση ο καλύτερος σύμμαχος στην οστεοπόρωση
Ο ανθρώπινος σκελετός είναι πιο ευαίσθητος κατά την προεφηβική περίοδο στα διάφορα επίπεδα της φυσικής άσκησης.
Για να αποκτήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να μας προσφέρει η γυμναστική άσκηση δεν είναι ανάγκη να εξασκούμε κάποιο έντονο άθλημα, 3 ώρες την εβδομάδα αρκούν.

Ξηροί καρποί, γκρέιπφρουτ, κρεμμύδι & σκόρδο, πράσινο τσάι: Οι 5 τροφές που καθαρίζουν το συκώτι σας



Πολλοί πιστεύουν ότι για να κάνουμε αποτοξίνωση στο συκώτι χρειάζεται αυστηρή νηστεία και περιορισμένη κατανάλωση θερμίδων. Το μυστικό όμως βρίσκεται σε συγκεκριμένες τροφές που μπορούμε να επιλέξουμε.

30 μυστικά μιας ευτυχισμένης εφηβείας – Συμβουλές για γονείς

parents-talking-to-teens1
Φέρνουμε οι γονείς τα παιδιά στον κόσμο. Τι χαρά, τι όμορφα που αισθανόμαστε όταν είναι μικρά. Βιαζόμαστε να μεγαλώσουν αλλά όταν έλθει αυτή η εφηβεία λέμε: «Τι καλά που ήταν όταν τα είχαμε μικρά»!

Ξεκινούν οι «τουριστικές» πτήσεις στο διάστημα

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας θα έχουν σε λίγους μήνες επιβάτες ανά τον κόσμο, καθώς η Αμερικανική Ομοσπονδία Υπηρεσίας Αεροπορίας (FAA) άναψε το «πράσινο» φως για τις πρώτες διαστημικές τουριστικές πτήσεις.

Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα, γρήγορα στο γιατρό!

Τα νεφρά είναι το φυσικό φίλτρο του οργανισμού, το οποίο αποβάλλει κάθε περιττή και επικίνδυνη ουσία από το αίμα. Καθαρίζουν 200 λίτρα αίματος κάθε μέρα.

Σπουδαιότερος επιστήμονας όλων των εποχών ο Αρχιμήδης


Σπουδαιότερος επιστήμονας όλων των εποχών ο Αρχιμήδης
Η Huffington Post αυτή τη φορά κάνει αφιέρωμα στον Αρχιμήδη, ως τον σπουδαιότερο επιστήμονα που έχει ζήσει έως σήμερα. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το κείμενο που αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα.

Τα μεγαλύτερα μυστήρια του πλανήτη Γη

Τα μεγαλύτερα μυστήρια του πλανήτη Γη

Παραμένουν αναπάντητα, παρά την επιστημονική πρόοδο

Το 1970 οι γεωλόγοι έβαζαν τις τελευταίες «πινελιές» στο μοντέλο που εξηγούσε τη δράση των τεκτονικών πλακών στην επιφάνεια της Γης.

Στα νερά της καθαρότερης λίμνης του κόσμου!

Στα νερά της καθαρότερης λίμνης του κόσμου! (φωτό)
Απαγορεύεται ρητά η βουτιά στα νερά της ενώ οι Μαορί τη θεωρούν ιερό τόπο  
Η Γαλάζια Λίμνη στο South Island της Νέας Ζηλανδίας θεωρείται η λίμνη με τα πιο καθαρά νερά στον κόσμο. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δεν κρατά τον τίτλο άδικα.