Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οι πάγοι θα λιώσουν αλλά η Ελλάδα θα... επιπλέει!

Ακόμα και όταν λιώσουν όλοι οι πάγοι της Γης, που υπολογίζονται σε πέντε εκατομμύρια κυβικά μίλια, και ολόκληρες περιοχές της Γης σκεπαστούν από θάλασσα, η Ελλάδα θα επιπλέει!
Βέβαια θα χρειαζόταν 5.000 χρόνια για να λιώσουν όλοι οι πάγοι της Γης, το 80% των οποίων

Τρόποι με τους οποίους ο εγκέφαλός μας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα



Η γνώση που συγκεντρώνουμε από τις επιστημονικές μελέτες εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πως ερμηνεύουμε τα στοιχεία.
Οι ερμηνείες, όμως, υπακούν στους ίδιους κανόνες που διέπουν τις αντιλήψεις μας για την πραγματικότητα. Είναι γεμάτες παραδοχές, γενικεύσεις, παραλείψεις και λάθη.

Ανακαλύφθηκε ο «ξάδελφος» του τρομερού Τυραννόσαυρου



Αμερικανοί παλαιοντολόγοι φαίνεται πως ξαναγράφουν την αιματηρή προϊστορία της οικογένειας του Τυραννόσαυρου και φέρνουν νέα δεδομένα.
Οι επιστήμονες παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν στην έρημο της Γιούτα των ΗΠΑ το απολίθωμα ενός

Δορυφόρος θα πέσει στη Γη αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το σημείο



Ένας ευρωπαϊκός δορυφόρος που χαρτογραφούσε το βαρυτικό πεδίο της Γης με εξαιρετική λεπτομέρεια, θα τραβηχτεί πίσω στη Γη, αφού εκραγεί στο διάστημα για την καταστροφή του, κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δηλητηριώδεις αράχνες βρέθηκαν μέσα σε μπανάνες από σουπερμάρκετ- Phoneutria nigriventer



Μια αποικία ιδιαιτέρως επικίνδυνων, δηλητηριωδών αραχνών βρέθηκε μέσα σε μπανάνες που αγοράστηκαν σε σουπερμάρκετ.
Ευτυχώς το περιστατικό συνέβη στη Βρετανία όπου μια μητέρα εντόπισε δεκάδες δηλητηριώδεις βραζιλιάνικες αράχνες στη φλούδα των φρούτων.

Οι δέκα πιο μολυσμένες περιοχές του πλανήτη




Λίστα με τις 10 πιο μολυσμένες περιοχές του πλανήτη συνέταξε και έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Μπλάκσμιθ της Νέας Υόρκης.
Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι δέκα περιοχές επιλέχθηκαν βάσει των υψηλών επιπέδων ρύπανσης και της σοβαρότητας των κινδύνων που εγκυμονούν για την ανθρώπινη υγεία.

Εξετάσεις στη σορό του Αραφάτ: Ενισχύεται η άποψη ότι δηλητηριάστηκε με Πολώνιο



O Παλαιστίνιος ηγέτης Γιασέρ Αραφάτ, πιθανότατα δολοφονήθηκε με Πολώνιο το 2004, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας Ελβετών ειδικών, που έκαναν εξετάσεις στη σορό του.
Αυτό αποκάλυψε η χήρα του Αραφάτ, Σούχα. "Αποκαλύπτεται ένα πραγματικό έγκλημα" δήλωσε στο Reuters.

Οι Αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους - Γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα


arxa

Ότι διαβάσετε στις παρακάτω παράγραφους έχει γραφτεί από τον άνθρωπο που δημοσίευσε το βίντεο. Έχει πολύ καλά σημεία. Ένα από τα καλύτερα είναι ότι ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει ιδέα για το τι τον συνδέει μαζί με το σύμπαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους, η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα..

6.000 κεραυνοί φώτισαν χθες τον ελληνικό ουρανό!

B82A6D37A65BA11D1D4D49593F2947E8

Oύτε ένας, ούτε δύο, αλλά 4.000 κεραυνοί και αστραπές φώτισαν χθες το Αιγαίο, και 2.000 τη Δυτική Ελλάδα, ενώ στην Κρήτη και την Εύβοια οι άνεμοι ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.
Ο ελληνικός ουρανός γύρισε ανάποδα την Τετάρτη, ενώ από τους ισχυρούς νότιους ανέμους δέντρα ξεριζώθηκαν, υπόγεια πλημμύρισαν και σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Πάνω από 10 δισεκατομμύρια οι πλανήτες στο Σύμπαν που μπορούν να έχουν ζωή


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ένα στα πέντε ηλιακά άστρα στον γαλαξία, έχει ένα πλανήτη σαν την Γη, όπου καλύπτεται από νερό.
Όπως αναφέρει η μελέτη, ένα σε κάθε πέντε ηλιακά άστρα στον γαλαξία, έχει ένα πλανήτη σαν την Γη, όπου καλύπτεται από νερό, ένα στοιχείο κλειδί για την ζωή.

Σοκ: Νέα «τουρκική εισβολή» στην Κύπρο βλέπει η Washington Times - Διαβάστε την λεπτομερή ανάλυση


Μπελάδες μυρίζεται η Washington Times για την Κύπρο, η οποία σε αναλυτικό άρθρο που δημοσιεύει, εκτιμά ότι το νησί έχει εισέλθει στη δίνη της πιο ασταθούς περιοχής του κόσμου,

Στα πρόθυρα νέου κραχ η Αργεντινή - Τα διδάγματα για την Ελλάδα



Δώδεκα χρόνια μετά το κραχ του 2001, η χώρα βρίσκεται και πάλι στα πρόθυρα του χάους
Στους παράγοντες που απειλούν την Αργεντινή με νέα χρεοκοπία, δώδεκα χρόνια μετά το χάος που επέφερε το κραχ του 2001, αναφέρεται άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.

Τι αποκάλυψε η μελέτη των δειγμάτων από το μετέωρο του Τσελιαμπίνσκ



Εξερράγη στην ατμόσφαιρα με την ισχύ 40 πυρηνικών βομβών σαν της Χιροσίμα. Η λάμψη της έκρηξης, δεκάδες φορές πιο έντονη από τη λάμψη του Ήλιου, προκάλεσε εγκαύματα σε ανθρώπους που βρίσκονταν δεκάδες χιλιόμετρα μακριά.

Πυρηνικά όπλα και στη Σ. Αραβία



Η Σαουδική Αραβία έχει επενδύσει στα πυρηνικά όπλα που σχεδιάζει και παράγει το Πακιστάν, εκτιμώντας πως μπορεί να αποκτήσει ατομικές βόμβες όποτε το κριθεί αυτό απαραίτητο, όπως έχουν δηλώσει πολυάριθμες πηγές στο BBC.

Η ολυμπιακή φλόγα στο διάστημα



Η δάδα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Sochi εκτοξεύθηκε στο διάστημα και ταξίδεψε παρέα με τρεις αστροναύτες μέχρι το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).
Ο πύραυλος Soyuz TMA-11M εκτοξεύεται προς τον ISS με την Αποστολή 38/39 (NASA/Bill Ingalls)