Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το κόκκινο κρασί κάνει καλό στα δόντια

κρασι 

Απομακρύνει τα βακτήρια από τη στοματική κοιλότητα
Αν αναζητούσατε ακόμη μία δικαιολογία, για να συνεχίσετε να πίνετε το αγαπημένο σας κόκκινο κρασί, πέρα από αυτές που ισχυρίζονται πόσο καλό κάνει στην καρδιά και την υγεία σας… συνεχίστε να διαβάζετε!

Χάστε κιλά τρώγοντας μέλι! Πως γίνεται αυτό; Διαβάστε!

Χάστε κιλά τρώγοντας μέλι! Πως γίνεται αυτό; Διαβάστε!



Η παχυσαρκία έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα δημόσιας υγείας του 21ου αιώνα και ο όρος ''επιδημία'' χρησιμοποιείται συχνά στις μέρες μας για να περιγράψει την δραματική αύξηση της συχνότητας της.


20 εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες, χρώματα και σχήματα σε απόλυτη συμμετρία

 perierga.gr - Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες με απόλυτη συμμετρία!
To project ονομάζεται Daily Overview και έχει να κάνει με τη θέα από ψηλά διάφορων σημείων στον πλανήτη που παρουσιάζουν συμμετρία. Οι εικόνες παρουσιάζονται όπως ακριβώς θα τις έβλεπαν οι αστροναύτες από το διάστημα, ενώ η απόλυτη συμμετρία σε χρώματα και σχήματα ενισχύουν το κάθε τοπίο ξεχωριστά. Απολαύστε τες…

Ροχαλητό και άπνοια κατά τον ύπνο (Υποαπνοικό σύνδρομο)

Τι είναι ροχαλητό;
Ροχαλητό είναι η παραγωγή αναπνευστικού θορύβου κατά τον ύπνο.

Τα παράξενα του ανθρώπινου σώματος

Γιατί έχουμε λόξυγκα; Είναι ανησυχητικό όταν τρώμε παγωτό να παγώνει ο εγκέφαλός μας; 
Πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε «κρακ» τα δάχτυλά μας και τι να κάνουμε όταν μας πιάνει κράμπα;
Αυτά και πολλά ακόμα παράξενα του ανθρώπινου οργανισμού εξηγούνται από τους ειδικούς,

Τοξική λίμνη «κατάπιε» ρουμανικό χωριό!



Το χωριό Geamana βρίσκεται κοντά στα ορυχεία χαλκού Rosia Poieni στην οροσειρά Apuseni, στο νομό Alba της Ρουμανίας και μάλλον το μέταλλο αυτό αποτέλεσε την κατάρα των κατοίκων.

Το ξύδι και οι πολλαπλές χρήσεις του

ΞΥΔΙ 

Διαβάστε πού αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τη μαγειρική
Το οξικό οξύ που περιέχει το ξύδι, σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν την αλλοίωση των τροφίμων. Είναι επίσης ένα καλό αποσμητικό γιατί το οξύ εξουδετερώνει βασικές ενώσεις, όπως εκείνες που βρίσκουμε στο χαλασμένο κρέας. Χρησιμοποιήστε το λευκό ξύδι για:

Τοξικές ουσίες φέρνει μαζί της η σκόνη από την Αφρική στην Ελλάδα

Έρευνες Ελλήνων και ξένων επιστημόνων εντόπισαν επικίνδυνα βαρέα μέταλλα στην αφρικανική σκόνη που “ταξιδεύει” συχνά στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό...

«Αν η Ελλάδα επιτεθεί μας τα παίρνει όλα!» - Ο πύρινος λόγος Γερμανού καθηγητή για το Eλληνικό χρέος


Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Εντυπωσιακή ανακαλύψη στον παγωμένο δορυφόρο του Πλούτωνα

Ίσως στο εσωτερικό του Χάροντα να υπήρχε κάποτε ένας ωκεανός και μάλιστα με θερμά νερά
Ο παγωμένος κόσμος που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Πλούτωνα παρουσιάζει όπως διαπιστώνεται καθημερινά εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί την καταστροφή της Φύσης

Η εξαφάνιση του φυσικού περιβάλλοντος είναι αναπόφευκτη, γιατί είναι επιβεβλημένη από τη νέα οικονομική εξουσία για τους εξής λόγους:

«Ξύπνησε» και πάλι το ηφαίστειο της Αίτνας


Για μία ακόμα φορά ξύπνησε το ηφαίστειο της Αίτνας στην Σικελία της Ιταλίας, δίνοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα από την εκτόξευση λάβας και τέφρας.

5+1 λόγοι για να φας όσο καρπούζι αντέχεις αυτό το καλοκαίρι!

Μόλις «μυρίσει» καλοκαίρι, μυρίζει και καρπούζι. Το φρούτο- σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, εκτός από δροσιστικό είναι και ευεργετικό για τον οργανισμό...

Μερικές από τις ομορφότερες γέφυρες του κόσμου!


Αν και εμείς εδώ στην Ελλάδα το πιο σχετικό που έχουμε είναι το Ρίο- Αντίριο, ωστόσο σε όλο των κόσμο υπάρχουν μερικές πολύ εντυπωσιακές γέφυρες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

70 εξαιρετικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

Για να πετύχετε την τέλεια φωτογραφία θα πρέπει να πληρείτε έναν συνδυασμό προϋποθέσεων. 
Ο κατάλληλος τόπος, η σωστή τεχνική, το ταλέντο αλλά και η στιγμή που θα πατήσει ο φωτογράφος το κλικ είναι μερικά μόνο από τα συστατικά αυτού του συνδυασμού.