Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τρόποι για να γίνει το διάβασμα του παιδιού σας αποδοτικότερο

Μόνο με σωστή και ποιοτική μελέτη θα έχουν νόημα οι ώρες που περνάμε πάνω από τα βιβλία . Η διάρκεια δεν παίζει ρόλο. Ζητούμενο όμως όλων και κυρίως...
των μαθητών είναι να διαβάζουν όσο το δυνατόν συντομότερα και να είναι αποδοτικοί. Αυτός ο

Νέα έρευνα - Ο καφές κατά του καρκίνου στο συκώτι
















Νέα στοιχεία σε σχέση με τα οφέλη της κατανάλωσης καφέ έρχονται στη δημοσιότητα μετά από μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Φαρμακολογικών Ερευνών του Μιλάνου.
Οι ερευνητές έλαβαν υπόψη τους δεκαέξι μεγάλες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από το 1996 έως το 2012 σε 3.153 άτομα.

Φυσικοί λιποδιαλύτες: 6 αγνά προϊόντα για γρήγορο αδυνάτισμα


αμυγδαλα 
Για γρήγορο και ασφαλές αδυνάτισμα το χάσιμο λίπους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τα προϊόντα που υπόσχονται θαύματα έχουν προ πολλού κριθεί και κατακριθεί και όλοι οι δρόμοι δείχνουν προς την έντονη άσκηση και φυσικά την ισορροπημένη και προσεγμένη διατροφή. Αντί να

Χειμερινά ροφήματα που σε βοηθούν να χάσεις κιλά!


Πράσινο τσάι 

Ορισμένα βότανα μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος και να αδυνατίσουμε, προσφέροντας μια πρόσθετη ώθηση στο ρυθμό του μεταβολισμού, χάρη στα ένζυμα καi στις βιταμίνες που περιέχουν.

Το σκόρδο «διώχνει» το κρυολόγημα


σκορδο

Επί αιώνες το σκόρδο εκθειάζεται όχι μόνο για τη νοστιμιά που χαρίζει στο φαγητό, αλλά και για τις ιατρικές ιδιότητές του, στις οποίες περιλαμβάνεται η ικανότητά του να μας προστατεύει από το κρυολόγημα. Η ιδιότητα αυτή ως φαίνεται είναι αληθινή, σύμφωνα με τις υπάρχουσες κλινικές μελέτες, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Πόσοι είναι οι κατοικήσιμοι πλανήτες στον γαλαξία μας;

Μπορεί η συλλογή δεδομένων από το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler να σταμάτησε μετά την βλάβη που υπέστη, ωστόσο στην τετραετή αποστολή του συνέλεξε αρκετά δεδομένα που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα:

Dark Tower: Ο «πύργος» των… φτωχών!


Με μια πρώτη ματιά ο θεατής βλέπει έναν τεράστιο κυλινδρικό όγκο να δεσπόζει στο Γιοχάνεσμπουργκ και σε καμία περίπτωση δεν φαντάζεται ότι πρόκειται για τον ψηλότερο πύργο διαμερισμάτων της Αφρικής.

3 τόνους χρυσές λίρες πούλησαν οι Έλληνες τους τελευταίους 15 μήνες!


Η σφοδρή οικονομική κρίση που επί πέντε χρόνια σαρώνει τη χώρα, έχει φέρει τα πάνω-κάτω και στην αγορά του «Βασιλιά των μετάλλων».
Έπειτα από μια «θερμή περίοδο» έντονης ζήτησης για χρυσές λίρες, το ενδιαφέρον έχει πλέον

Περιήγηση σε υποβρύχιο απο την Google Street View


Η Google προχώρησε σε ακόμη μία πρωτοποριακή κίνηση, χαρτογραφώντας το εσωτερικό ενός υποβρυχίου του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού.

Η τρομερή καταιγίδα της Αθήνας στις 5-6 Nοεμβρίου του 1961


Μία από τις χειρότερες καταιγίδες που έπληξε ποτέ την Αθήνα και τον Πειραιά ήταν αυτή στις 5 και 6 Νοεμβρίου του 1961.
44 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους 300 τραυματίστηκαν ενώ 3700 έμειναν άστεγοι μετά από τις έντονες βροχές οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα, να ξεχειλίσει ο Κηφισός ποταμός και τα Λιόσια το Περιστέρι

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Σύγκρουση αεροσκαφών στο Ουισκόνσιν

Η συγκλονιστική σύγκρουση συνέβη στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.
Πρόκειται για δύο ιδιωτικά αεροσκάφη τα οποία μετέφεραν αλεξιπτωτιστές ελεύθερης πτώσης, skydivers, που ετοιμάζονταν να κάνουν εκπαιδευτικό άλμα.

Στο φως η παλαιότερη καταγραφή πέντε τραγωδιών του Ευριπίδη


Η παλαιότερη καταγραφή πέντε τραγωδιών του Ευριπίδη (Άλκηστις, Μήδεια, Ιππόλυτος, Ορέστης, Φοίνισσες) κρυβόταν σε έναν παλίμψηστο κώδικα που φυλάσσεται στο θησαυροφυλάκιο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Μετά την τρισδιάστατη εκτύπωση η «τετραδιάστατη

Η ερευνητική υπηρεσία του αμερικανικού στρατού χρηματοδοτεί με 855.000 δολάρια το Χάρβαρντ και δύο ακόμα πανεπιστήμια για την ανάπτυξη τεχνολογιών εκτύπωσης τεσσάρων διαστάσεων, οι οποίες θα επέτρεπαν την παραγωγή αντικειμένων που αλλάζουν σχήμα ή ιδιότητες στην πορεία του χρόνου, ο οποίος είναι η τέταρτη διάσταση.

Τι παθαίνει κάποιος όταν υφίσταται μεγάλες φορτίσεις g [Βίντεο]


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι παθαίνει κάποιος όταν υφίσταται μεγάλες φορτίσεις g χάνοντας τις αισθήσεις του.

Σε κλοιό απεργιακών κινητοποιήσεων η χώρα την Τετάρτη


Παραλύει αύριο, Τετάρτη, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κόντρα στις κυβερνητικές πολιτικές.
Η συγκέντρωση των συνδικάτων θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10:30 στην Ομόνοια.

Ο ΟΗΕ δημιουργεί πρόγραμμα προστασίας του πλανήτη από αστεροειδείς


Διεθνές Δίκτυο Ειδοποίησης Αστεροειδών
Η υπηρεσία Διαστημικών Υποθέσεων του ΟΗΕ αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ένα πρόγραμμα προστασίας της Γης από αστεροειδείς.
Σύμφωνα με το πλάνο που εκπονήθηκε θα δημιουργηθεί ένας μηχανισμός ανταλλαγής πληροφοριών