Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Υπάρχουν λέξεις που φέρνουν χαρά και διώχνουν το άγχος: Ποιες είναι;



Σύμφωνα με τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό [NLP] οι λέξεις επηρεάζουν τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά
Ποιες φράσεις είναι σημαντικές στη ζωή μας;

9 λόγοι για να λατρέψετε την πιο αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων!




Καλοκαιράκι! Η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων!

Τι σημαίνουν τα σημάδια που έχουμε εκ γενετής;

Το παρελθόν και το παρόν είναι βαθιά συνυφασμένο με τα σημάδια εκ γενετής που αποτυπώνονται ανεξίτηλα στο σώμα ενός ατόμου. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους...

Τα οφέλη της πιπεριάς για την υγεία μας

Η πιπεριά αποτελεί ένα αγαπημένο λαχανικό, τόσο για μαγείρεμα όσο και ως συστατικό μιας σαλάτας.
Περιέχει λίγες θερμίδες και αυξημένη αντιοξειδωτική δράση.

Καρκίνος του παχέως εντέρου: Ο ρόλος της διατροφής

  











Τα ευρήματα από πολλές μελέτες δείχνουν ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου εμφανίζεται όλο και συχνότερα στο συνολικό πληθυσμό και είναι ο τέταρτος σε συχνότητα καρκίνος στις ΗΠΑ.




Στην Ευρώπη, σε μελέτη που έγινε το 2008 ο ΚΠΕ είναι μέσα στις 3 πιο κοινές μορφές καρκίνου (13,6 %) των συνολικών περιπτώσεων.

Γκρέιπφρουτ και θυμάρι κατά της κυτταρίτιδας!

κυταρίτιδα
Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα.

Για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε το δέρμα στην αρχική του κατάσταση θα πρέπει να το φροντίζουμε συχνά, εσωτερικά με σωστή διατροφή αλλά και εξωτερικά με τη φροντίδα φυσικών κρεμών!
 

Χρησιμοποιώντας τον Δία ως ραντάρ

Η ακτινοβολία του Δία, του μεγαλύτερου πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος, μπορεί να χρησιμεύσει στην έρευνα για ζωή πέρα από τον πλανήτη μας σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Icarus.

Απίστευτο: Kροκόδειλος εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο...

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο, όταν κατά τη διάρκεια της περιπολίας που έκαναν αντίκρισαν ένα κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών!

Εντοπίστηκε ένας παγωμένος βραχώδης πλανήτης σε δυαδικό σύστημα

Ένας ακόμη εξωπλανήτης προστίθεται στην σχετική λίστα που αριθμεί πλέον περισσότερους από 1700 ενώ επίσης το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler έχει υποδείξει την ύπαρξη άλλων περίπου τριών χιλιάδων που αναμένουν τον εντοπισμό τους και την επίσημη αναγνώριση τους.

Απίστευτο βίντεο! Φάλαινα αναποδογυρίζει σκάφος


Απίστευτο βίντεο καταγράφει την τρομακτική στιγμή που μία τεράστια μπλε φάλαινα αναποδογυρίζει ένα σκάφος στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.
Ο φωτογράφος Dale Frink ήταν σε ένα ταξίδι για παρακολούθηση φαλαινών στο Σαν Φρανσίσκο, όταν το γιγαντιαίο θηλαστικό εμφανίστηκε ξαφνικά!

Η αεροβική άσκηση «ξυπνά» τον μεταβολισμό!


Οι άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν βάρος και θέλουν να ενισχύουν το μεταβολισμό τους θα πρέπει να επικεντρωθούν σε αερόβιες ασκήσεις, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο ή το κολύμπι αντί για τα βάρη.

Ποιες τροφές προκαλούν κυτταρίτιδα;

 
Τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε αν θέλουμε να εμποδίσουμε την εμφάνισή της κυτταρίτιδας. 
Αλμυρές και λιπαρές τροφές. ‘Οταν αγοράζετε κρέας επιλέξτε να είναι χωρίς λίπος. Καλύτερα να τρώτε άσπρο κρέας.

Τα 7 οφέλη του ελληνικού καφέ

 
Ο ελληνικός καφές δεν αποτελεί απλώς την αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια αλλά επιπλέον αποτελεί για τον οργανισμό μας έναν δυνατό σύμμαχο.

Κατέρρευσε αερογέφυρα στη Βραζιλία - Δύο νεκροί αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Τραγικό συμβάν στην Βραζιλία, σε μία πόλη στην οποία διεξάγονται αγώνες για το Mundial.
Η πτώση μιας υπό κατασκευή αερογέφυρας κοντά στο "Estadio Mineirao" του Μπέλο Οριζόντε είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δύο άνθρωποι, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.