Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τι μπορείτε να πάθετε ένα μεσημέρι καλοκαιριού χωρίς γυαλιά ηλίου...

  Τι μπορείτε να πάθετε ένα μεσημέρι καλοκαιριού χωρίς γυαλιά ηλίου... (Λίστα)
Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου αλλά και τις τεχνητές πηγές της μπορεί να προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα στα μάτια σας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν και τα βλέφαρα είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τα μάτια, το δέρμα τους είναι εξαιρετικά λεπτό και περιέχει εύθραυστα στοιχεία τα οποία τραυματίζονται από την UV.

Γνωρίστε τις τροφές που θα σας μαυρίσουν χωρίς να κάτσετε στον ήλιο!

  Γνωρίστε τις τροφές που θα σας μαυρίσουν χωρίς να κάτσετε στον ήλιο!
Κάθε καλοκαίρι, οι δερματολόγοι προειδοποιούν για τους κινδύνους που εγκυμονεί η χωρίς προφύλαξη έκθεση στον ήλιο, ιδιαίτερα μεταξύ των ωρών 11 και 4 το απόγευμα.

Ηλίαση: Εντοπίστε τα σημάδια πριν να είναι αργά

  Ηλίαση: Εντοπίστε τα σημάδια πριν να είναι αργά
Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις εξορμήσεις στην παραλία και να απολαύσουμε τον ήλιο.
Επειδή όμως η ηλίαση παραμονεύει, θα πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα επικίνδυνα σημάδια που επιβάλλουν την άμεση επίσκεψη στο γιατρό.

Οι μεγαλύτερης ηλικίας μαμάδες ζουν περισσότερο

  Οι μεγαλύτερης ηλικίας μαμάδες ζουν περισσότερο
Όσες γυναίκες κάνουν παιδί – με φυσικό τρόπο – σε μεγαλύτερη ηλικία έχουν διπλάσιες πιθανότητες να ξεπεράσουν το φυσιολογικό προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Δείτε από ποια χρόνια νοσήματα σας προστατεύουν τα φρούτα

 Δείτε από ποια χρόνια νοσήματα σας προστατεύουν τα φρούτα (Λίστα)
Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων, λαχανικών και ανεπεξέργαστων δημητριακών μας προστατεύει από 11 χρόνια νοσήματα, σύμφωνα με τα ευρήματα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία, που συνεργάστηκαν με συναδέλφους τους από Καναδά και Κίνα.

Τι να πίνετε για να γλιτώσετε την άνοια

  Τι να πίνετε για να γλιτώσετε την άνοια
Ερευνητές από το κορυφαίο αμερικανικό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης Mount Sinai υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένας απολαυστικός τρόπος να προστατευθούμε από την άνοια.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να φτιάξουμε μια κούπα ρόφημα κακάο!

Eκπληκτικό - Παρακολουθήστε λουλούδια να ανθίζουν σε ένα βίντεο μόλις 2,5 λεπτών


 
Η Pruskova Katka ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, ενώ περνά αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της φροντίζοντας τα αγαπημένα της λουλούδια.

Τα τρόφιμα πρωταθλητές στην ενίσχυση της πνευματικής απόδοσης

 
Οι έντονες συνθήκες της καθημερινότητας δημιουργούν στον οργανισμό ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.
Συστατικά που όχι μόνο μας βοηθούν να ανταπεξέλθουμε σωματικά αλλά και πνευματικά. Θα τα βρούμε σε διάφορα τρόφιμα, άλλοτε μεμονωμένα και άλλοτε πολλά μαζί.

Ενυδατώστε το σώμα σας με κανέλα!

Μια μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα, που θα σας αφήσει νεότερες, ενυδατωμένες και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας, αφού είναι από σπιτικά, φθηνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας!

Τα διατροφικά μυστικά της ρίγανης


Η ρίγανη είναι ένα βότανο με την επίσημη ονομασία Origanum vulgare και το όνομα της προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις όρος(βουνό) και γάνος (χαρά).

Η κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας


Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύεται σε επιστημονικό περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας, οι άνδρες που καταναλώνουν συστηματικά επεξεργασμένο κόκκινο κρέας, όπως ζαμπόν, σαλάμι και λουκάνικα, φαίνεται να έχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής ανεπάρκειας και θανάτου λόγω αυτής.

Ένας μαγικός τρόπος για να φύγουν οι ραγάδες!

Οι ραγάδες είναι γραμμές που σχηματίζονται όταν το δέρμα μας απλώνει γρήγορα, είτε είναι από την εγκυμοσύνη, είτε από απότομη απώλεια ή αύξηση βάρους, έντονη σωματική δραστηριότητα, ή ταχεία ανάπτυξη.

Οι αλλεργίες προστατεύουν από τον καρκίνο!

αλλεργιες
Οι αλλεργίες θεωρούνται ιδιαίτερα ενοχλητικές, συχνά και απειλητικές για τη ζωή. Για κάποιους ανθρώπους, όμως, μπορεί να αποτελούν ασπίδα προστασίας της υγείας.
Οι επιστήμονες εικάζουν εδώ και χρόνια πως ένα από τα οφέλη τους είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται μονίμως σε κατάσταση συναγερμού και έτσι όχι μόνο αντιδρά ακραία σε συνηθισμένα, απλά αίτια, όπως η γύρη, αλλά και στα καρκινικά κύτταρα.

Προβλήματα ομορφιάς βρίσκουν λύση με λεμόνι

Λεμόνι
Ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού…
Βάλε το λεμόνι στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου για να λύσεις 8 βασικά θέματα ομορφιάς!

Είκοσι επιστημονικές αλήθειες που δεν θα πιστεύετε!

1. Το ανθρώπινο σώμα έχει 75 δισεκατομμύρια κύτταρα και δεκαπλάσια βακτήρια. Με άλλα λόγια, αποτελούμαστε από 90% βακτήρια.

Την "ηχώ της αρχαίας Γης" βρήκαν επιστήμονες του Χάρβαρντ

Τα απομεινάρια μίας αρχαίας Γης βρίσκονται σφηνωμένα βαθιά στον μανδύα του πλανήτη μας, από την εποχή που ένα τεράστιο ουράνιο σώμα συγκρούστηκε μαζί του και δημιουργήθηκε το φεγγάρι, υποστηρίζουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Αν η εικασία είναι σωστή, θα χρειαστεί επανεξέταση των επιστημονικών θεωριών γύρω από τον σχηματισμό πλανητών, λένε οι ειδικοί.

Κατάδυση ανάμεσα σε δύο ηπείρους


Ονομάζεται Silfra και βρίσκεται στο Thingvellir National Park στην Ισλανδία.
Πρόκειται για μία ρωγμή ανάμεσα σε δύο ηπείρους, τη βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και αποτελεί αγαπημένο σημείο κατάδυσης για όσους επιλέγουν το διαφορετικό.

Ποιο είναι το φαινόμενο που θα χτυπήσει τη Γη και γιατί προειδοποιούν οι επιστήμονες;

Ποιο είναι το φαινόμενο που θα χτυπήσει τη Γη και γιατί προειδοποιούν οι επιστήμονες;
Η πιθανότητα εκδήλωσης ενός σοβαρού μετεωρολογικού φαινομένου Ελ Νίνιο, με ξηρασίες και πλημμύρες, αυξάνεται σε ποσοστό 80% στα τέλη της χρονιάς, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας.