Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Απίθανες δορυφορικές εικόνες από Δέλτα ποταμών!



perierga.gr - Απίθανες δορυφορικές εικόνες από Δέλτα ποταμών!
Εκεί όπου το ποτάμι συναντά τη θάλασσα συνήθως κυλά αργά και πλαταίνει αποθέτοντας σχεδόν όλο το φορτίο του. Σε περιόδους πλημμύρας ή αν το έδαφος είναι τελείως επίπεδο, το νερό ξεχειλίζει από

Ξεχάστε τα παυσίπονα: Αυτές είναι οι καθημερινές τροφές που σταματούν τον πόνο

Ξεχάστε τα παυσίπονα: Αυτά είναι τα καθημερινά φαγητά που σταματούν τον πόνο 


Βαρεθήκατε να καταφεύγετε στα χάπια κάθε φορά που έχετε πονοκέφαλο, κράμπες ή πόνο στο στομάχι; Η φύση έχει φροντίσει και γι' αυτό, αφού υπάρχουν πολλά νόστιμα τρόφιμα, που μπορούν να σας ανακουφίσουν από καθημερινούς πόνους.

Αυτά είναι τα «αθώα» συμπτώματα που υποκρύπτουν σοβαρές ασθένειες

Αυτά είναι τα «αθώα» συμπτώματα που υποκρύπτουν σοβαρές ασθένειες


Τις περισσότερες φορές ένας πονοκέφαλος, είναι απλά ένας... πονοκέφαλος, που μπορεί να έχει προκληθεί από πολλούς παράγοντες.

Η θεραπεία της ψυχής στο άβατο του Ασκληπιού


«ΣΩΤΗΡ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ»
Ασκληπιός: Τρυφερός θεραπευτής

Η ομορφιά των μαθηματικών και ο ανθρώπινος εγκέφαλος

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Frontiers in Human Neuroscience, μία μαθηματική απόδειξη μπορεί να διεγείρει το ίδιο τμήμα του εγκεφάλου με αυτό που επηρεάζει η τέχνη και η ιδέα της ομορφιάς γενικότερα.

Το πρόβλημα της «μπιροκοιλιάς»: Τι είναι και πώς προκαλείται

Το πρόβλημα της «μπιροκοιλιάς»: Τι είναι και πώς προκαλείται [βίντεο]

Το φούσκωμα της κοιλιάς, μετά την υπερβολική κατανάλωση μπίρας, η λεγόμενη «μπιροκοιλιά» είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο, ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πώς προκαλείται, όμως, αυτό το πρήξιμο και γιατί παρατηρείται μόνο στους άνδρες;

NYT: Επώδυνος ιός από την Ασία «ταξίδεψε», μέσα σε δύο μήνες, από το ένα ημισφαίριο στο άλλο

NYT: Επώδυνος ιός από την Ασία «ταξίδεψε», μέσα σε δύο μήνες, από το ένα ημισφαίριο στο άλλο [εικόνα]


Στους ταχύτατους ρυθμούς εξάπλωσης ενός -δυνάμει- επικίνδυνου και επώδυνου ιού που είχε εντοπιστεί σε περιοχές της ανατολικής Ασίας και τώρα πλήττει τα νησιά της ανατολικής Καραϊβικής, σχεδόν στην... άλλη άκρη του κόσμου, αναφέρεται δημοσίευμα των New York Times.

Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τη ζημιά που κάνει ο ήλιος στο δέρμα -Ολα όσα δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά

Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τη ζημιά που κάνει ο ήλιος στο δέρμα -Ολα όσα δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά [εικόνες]


Οι φωτογραφίες της Κάρα Φιλίπς προκαλούν πραγματικό σοκ. Η φωτογράφος μόδας έκανε κάτι απλό, το οποίο, ωστόσο, την βοήθησε να δημιουργήσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές φωτογραφιών. Και τις πιο σοκαριστικές, βέβαια.

Ποιες ασθένειες προλαμβάνει το βούρτσισμα των δοντιών

Ποιες ασθένειες προλαμβάνει το βούρτσισμα των δοντιών


Σύμφωνα με έρευνα του American Journal of Medicine, όσοι ακολουθούν ένα τακτικό πρόγραμμα στοματικής υγείας μπορούν να μειώσουν σοβαρά τις πιθανότητες να υποστούν κάποια μορφή καρδιοπάθειας και όχι μόνο.

8 μυστικά για γερό στομάχι



Μήπως αυτήν την περίοδο το παρακάνατε με το φαγητό και το στομάχι σας διαμαρτύρεται; Διαβάστε πως θα ανακουφιστείτε από καούρες και φουσκώματα…
Πρώτες βοήθειες για το στομάχι σας

Τρόμος στην Ινδονησία: Εξερράγη ηφαίστειο στο όρος Κελούντ στην Ιάβα - Νεκρή ζώνη σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων

Περίπου 200.000 κάτοικοι της Ιάβας στην Ινδονησία εγκατέλειψαν εσπευσμένα τα σπίτια τους μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Κελούντ, που βρίσκεται κοντά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του νησιού.

Σφεντύλι: Το χωριό της Κρήτης που χάνεται σιγά-σιγά κάτω από το νερό


Χωρίς νερό, ρεύμα και τηλέφωνο ζουν οι 15 εναπομείναντες κάτοικοι του χωριού Σφεντύλι στην Χερσόνηση της Κρήτης. Εδώ και 14 χρόνια πλημμυρίζει σιγά-σιγά και θα χαθεί κάτω από το νερό, λόγω του φράγματος Αποσελέμη που κατασκευάστηκε στην περιοχή.

Πυρηνικές δοκιμές δημιούργησαν κρατήρες στη Νεβάδα και μοιάζει σαν την Σελήνη


Μοιάζει με την επιφάνεια της Σελήνης ωστόσο πρόκειται για μια περιοχή στην έρημο της Νεβάδα όπου κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου γινόντουσαν δοκιμές πυρηνικών όπλων.
Η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας χρησιμοποιούσε την περιοχή, Nevada Test Site, TS ως περιοχή δοκιμών πυρηνικών βομβών. Η NTS είναι χαρτογραφημένη ως ένα δίκτυο τετραγώνων που απαριθμούνται από το 1 ως το 30.