Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αυτά είναι τα 5 λάθη που κάνουμε και δεν χάνουμε κιλά!

Για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά ή απλώς να μην παχύνετε, πρέπει ο μεταβολισμός σας να λειτουργεί σωστά αλλιώς άδικα προσπαθείτε.

Οι «Παραλίες των Κοχυλιών»


Για παραλίες με χαλίκια και βότσαλα έχουμε ακούσει πολλές φορές. Για εξωτικές παραλίες με χρυσή άμμο επίσης, όπως και για παραλίες με άμμο σε άλλα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες ανά τον κόσμο οι οποίες προσελκύουν πλήθος τουριστών που θέλουν να ξαπλώσουν σε παραλίες που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από κοχύλια.

Σοβαρή διαταραχή μπορεί να κρύβουν τα κρύα χέρια

Μαλακά χέρια
Το να έχει κανείς κρύα χέρια και πόδια είναι αρκετά συχνό, αλλά το κρύο αποδεικνύεται αληθινό μαρτύριο για τους πάσχοντες από το σύνδρομο Ρεϊνό.

Τα αυγά δεν ανεβάζουν την χοληστερίνη

αυγα
Μύθος είναι ότι τα αυγά αυξάνουν τη χοληστερίνη, επιβεβαιώνει μία νέα μελέτη. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Σάρεϋ ανέλυσαν αρκετές μελέτες διατροφής και διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να τρώνε όσα αυγά θέλουν, δίχως να έχουν συνέπειες.

Τα σημάδια που προειδοποιούν για καρκίνο - Μην αγνοείτε τους οιωνούς

Όπως κάθε σοβαρή ασθένεια έτσι και ο καρκίνος φροντίζει να… στέλνει μηνύματα τα οποία εμείς τις περισσότερες φορές αγνοούμε. Θα πρέπει όμως να είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε τους «οιωνούς», καθώς η έγκαιρη ιατρική διάγνωση μπορεί να είναι σωτήρια. Διαβάστε λοιπόν 17 σημάδια που δίνει ο καρκίνος.

Απίστευτες φωτογραφίες από τον κόσμο των μυρμηγκιών

Ο Ρώσος φωτογράφος, Αντρέι Παβλόφ, δημιουργεί όμορφες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές το αγαπημένο του θέμα, τα μυρμήγκια.
Αυτό που είναι πραγματικά απίστευτο στις εικόνες του είναι το εκπληκτικό γεγονός ότι δεν έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή ψηφιακής επεξεργασίας.

Κεφίρ: Το ποτό της μακροζωίας!

Το πίνουν σε πολλά μέρη της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αμερικής
Η προέλευση του κεφίρ, επισημαίνεται στα Καυκάσια βουνά, πολλούς αιώνες πριν, όπου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο για τα οφέλη στην υγεία.