Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δείτε τι έκανε σε 1:30 λεπτό ένας ζωγράφος!

Δείτε τι έκανε σε 1:30 λεπτό ένας ζωγράφος! - Bίντεο


Σε μόλις ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, ο ζωγράφος φτιάχνει ένα αριστούργημα! Και στην εκπομπή «Ζωγράφος ταχύτητας»
Το καλό όμως είναι στο ΤΕΛΟΣ του βίντεο!
Ο Ζωγράφος δίνει ρεσιτάλ….

Άγιον Φως: Ίσως το καλύτερο βίντεο που δείχνει το θαύμα σε αργή κίνηση

Τελετή του Αγίου Φωτός
Σύμφωνα λοιπόν με την παράδοση, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης με την συνοδεία του - αρχιερείς, ιερείς και διακόνους - αλλά και τον Αρμένιο Πατριάρχη μπαίνει στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, ενώ οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα.

Αρχαιοελληνικό άγαλμα βρέθηκε σε παράνομη ανασκαφή στην Τουρκία

Ένα άγαλμα, που πιστεύεται ότι απεικονίζει την αρχαία θεά Δήμητρα, βρέθηκε σε παράνομη ανασκαφή στο Σιμάβ της δυτικής Τουρκίας.

Τα χειρότερα ναυάγια στην ιστορία - Όταν η θάλασσα πήρε μαζί της χιλιάδες ανθρώπους

Η βύθιση του πλοίου στα ανοιχτά της Νότιας Κορέας ξύπνησε μνήμες από ναυάγια δυστυχώς δεν ξεχνιούνται αφού οδήγησαν σε ένα υγρό τάφο χιλιάδες ανθρώπους, επιβάτες και πλήρωμα.

Στο φως αρχαία «κρυφή πόρτα» στη Φλωρεντία

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ
Μια νέα πόρτα στην ιστορία άνοιξαν οι ανασκαφές στα ερείπια του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου που βρίσκεται κάτω από το Δημαρχείο της Φλωρεντίας, το μεγαλοπρεπές Παλάτσο Βέκιο.

Παπούα Νέα Γουινέα: Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7.5 βαθμών - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,5 βαθμών σημειώθηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο ανοιχτά της Παπούας Νέας Γουινέας, ανακοίνωσε το Γεωφυσικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).

Μια εβδομάδα ακόμα θα ψάχνουν το Boeing

Οι αυστραλιανοί αξιωματούχοι που εποπτεύουν την έρευνα για το αγνοούμενο αεροσκάφος των Malaysia Airlines δήλωσαν σήμερα στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι η υποθαλάσσια έρευνα για τον εντοπισμό του μαύρου κουτού του Boeing 777 βάσει των σημάτων που έχουν εντοπιστεί ενδέχεται να ολοκληρωθεί σε 5 με 7 ημέρες.

Η τελετή αφής του Αγίου Φωτός - Bίντεο φωτογραφίες


 Η τελετή αφής του Αγίου Φωτός - Bίντεο φωτογραφίες

Μεγάλο Σάββατο, ημέρα θανάτου, χαράς και αιώνιας ζωής. Η τελευταία ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, το Μεγάλο Σάββατο, έχει έναν πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της νίκης της ζωής έναντι του θανάτου.

Βίντεο: Έλληνας στα Ιεροσόλυμα πιάνει το Άγιο Φως και δεν καίγεται!

Το γύρο του κόσμου κάνει η εικόνα του Ναυπλιώτη Ιορδάνη Δαμιανού, που που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, την ώρα της τελετής αφής του Αγίου Φωτός στον...Πανάγιο Τάφο και τον δείχνει να πιάνει την φωτιά από τα κεριά και να μην καίγεται (δείτε στο έκτο λεπτό το συγκεκριμένο στιγμιότυπο).