Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Επτά τροφές που θα καθαρίσουν την επιδερμίδα σας

  Επτά τροφές που θα καθαρίσουν την επιδερμίδα σας
Δεν υπάρχουν μόνο οι κρέμες και τα καλλυντικά που προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερμίδα σας. Η διατροφή παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και είναι στο χέρι σας να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Τα μάτια δείχνουν αν έχετε διαβήτη, καρκίνο ή AIDS

  Τα μάτια δείχνουν αν έχετε διαβήτη, καρκίνο ή AIDS
Τα μάτια είναι κάτι παραπάνω από "παράθυρα στην ψυχή" του κάθε ανθρώπου. Η υγεία και η γενική κατάσταση των ματιών σας δίνει πολλές πληροφορίες για τους κινδύνους που, ίσως, διατρέχετε άμεσα και πρέπει να τους αντιμετωπίσετε χωρίς καθυστέρηση.

Στα δύσκολα, αγαπήστε τον εαυτό σας-Δεν θα σας προδώσει ποτέ!


Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε ότι η διάθεση και ο τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων, ευχάριστων και μη, στη καθημερινή μας ζωή είναι επιλογή μας.

Μιλάνο: Ένας ουρανοξύστης ντυμένος στα πράσινα!

Stefano Boeri's "vertical forest" nears completion in Milan
Έναν ουρανοξύστη στα πράσινα έντυσε ο Ιταλός αρχιτέκτονας Stefano Boeri διεκδικώντας το όσκαρ καλαισθησίας και ευρεσιτεχνίας με το κατακόρυφο δάσος του!

Μια παραλία δίχως... θάλασσα!

perierga.gr - Μια παραλία χωρίς τη θάλασσα!
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε ωραίες τις παραλίες όπου το μάτι χάνεται στο απέραντο γαλάζιο. Κι όμως, μια παραλία στην Ισπανία έρχεται για να μας αλλάξει γνώμη, και μάλιστα με το παραπάνω.

Αποστολή για τα μυστικά του Ποσειδώνα - Ο Έλληνας που θα καταδυθεί στο αρχαίο ναυάγιο των Αντικυθήρων

Με την ελπίδα να φέρει στην επιφάνεια τα μυστικά του Ποσειδώνα και ντυμένος… υποβρύχιο, ένας Έλληνας δύτης, ο Αλέξανδρος Σωτηρίου, ετοιμάζεται να καταδυθεί στο αρχαίο ναυάγιο τον Αντικυθήρων!

Γέφυρα παρασύρεται από τις πλημμύρες στη Βοσνία!

Τα νερά από τις πλημμύρες παρασύρουν ακόμα και γέφυρες στη Βοσνία.
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν πνιγεί στη Σερβία και περίπου 3.500 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο δυτικό και στο νότιο- δυτικό τμήμα της χώρας, ενώ άλλοι 200 εξακολουθούν να είναι σε επικίνδυνες περιοχές αναμένοντας βοήθεια.

Δέκα άλυτα μυστήρια: Μηνύματα και κώδικες που δεν αποκρυπτογραφήθηκαν ποτέ

Υπάρχουν αμέτρητα μυστήρια που κατακλύζουν τον πλανήτη και τον ανθρώπινο πολιτισμό, ενώ, ορισμένα από αυτά, που παραμένουν άλυτα, συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον, αλλά και να δημιουργούν φήμες και δοξασίες γύρω από την ύπαρξή τους.

Χρειάστηκαν 3.000 κλικ και αμέτρητες ώρες για να βγάλει αυτή την φωτογραφία

Χρειάστηκαν 3.000 κλικ και πολλές ώρες για να «αιχμαλωτίσει» το τέλειο πέταγμα ενός πουλιού που του χάρισε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας σε παγκόσμιο διαγωνισμό...

Η γροθιά μας φανερώνει πόσο θα ζήσουμε

Ερευνητές από την Αυστρία διαπίστωσαν ότι η γροθιά μας αποτελεί ένδειξη για το πόσο γρήγορα γερνάμε και εν τέλει πόσο αναμένεται να ζήσουμε.
Αυτό το παράδοξο «διαγνωστικό εργαλείο» αποκαλύπτει την πραγματική ηλικία του οργανισμού μας και μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μας.

Ιάπωνες Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το σύμπαν μας είναι ένα Ολόγραμμα


Υπάρχουν πολλές απόψεις για την προέλευση του σύμπαντος: από τις επιστημονικές θεωρίες και ενιαία υποθέσεις, φτάνουν μέχρι στις φιλοσοφικές και θρησκευτικές υποθέσεις.

Βρέθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που υπήρξε ποτέ!


Ο ανώνυμος ακόμα γίγαντας πιστεύεται πως έζησε στα δάση της Παταγονίας πριν από 95 και 100 εκατομμύρια χρόνια.