Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πως εμποδίζουμε την αρνητικότητα να μας επηρεάσει;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Eckhart Tolle “Η Δύναμη του Τώρα
Πώς εμποδίζουμε την αρνητικότητα να εμφανιστεί; Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτήν όταν υπάρχει;

Πόσο σίγουρος είσαι για τα μάτια σου; Κάνε αυτές τις απλοϊκές ασκήσεις...


Πόσο σίγουρος είσαι για τα μάτια σου; Κάνε αυτές τις απλοϊκές ασκήσεις: Σκέψου πόσο ανόητος φαίνεσαι, όταν λες -αν δεν το δω μα τα μάτια μου δεν το πιστεύω- και άλλες ανάλογες μεγαλοστομίες. 

Alien Earths [Ντοκιμαντέρ]


Μακριά, πολύ μακριά, κρυμμένοι στα βάθη του διαστήματος, οι πλανήτες είναι τόσο εκπληκτικοί.
Για πρώτη φορά οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ξένους κόσμους πέρα από το ηλιακό σύστημα. Στο διάστημα, όπου ο πάγος είναι καυτός, και η βροχή από σίδηρο. Δεν είναι στο χάρτη, είναι μυστηριώδης και απρόβλεπτοι.

Creepware: Ο ιός που σε παρακολουθεί προσωπικά



Ορισμένοι κολλούν ένα κομμάτι χαρτί στην κάμερα του υπολογιστή τους ή του laptop τους, ίσως είστε και εσείς ένας από αυτούς. Μήπως είναι πολύ επιφυλακτικοί, παρανοϊκοί ή περίεργοι; Ή υπάρχει ουσιαστικός λόγος πίσω από αυτήν την τρέλα;

Το παγωμένο νερό αλλάζει τη γεύση των γλυκών













Η συχνή κατανάλωση παγωμένων ροφημάτων, ακόμη και νερού, μπορεί να παίζει ρόλο στην εξάπλωση του διαβήτη και της παχυσαρκίας, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Παράξενο πλάσμα βρέθηκε στη Βραζιλία [Βίντεο

Ένα μοναδικό όσο και παράξενο ασπόνδυλο ξέβρασε ζωντανό η θάλασσα στη παραλία της Olivenca στη Βραζιλία και καταγράφηκε σε βίντεο.

Ποιος είναι ο πραγματικός Αϊ Βασίλης;


Ο πραγματικός άγιος Βασίλειος -και όχι ο περιορίζων το νόημα του Χριστιανισμού σε προσωρινές στιγμές κοσμικής ευτυχίας, τυπολατρικώς μόνο καλός αφού διακρίνει και βραβεύει μόνο τα ‘καλά’ παιδιά, καλοθρεμμένος και μη ασκητικός, παππούλης δυτικών και καταναλωτικών προτύπων- γεννήθηκε στην Νεοκαισάρεια του Πόντου και στο χωριό Άννησα, το 330 μ.Χ.

Πρωτοχρονιάτικα Ήθη και Έθιμα απ όλο το κόσμο!


Ποια είναι τα ήθη και τα έθιμα της πρωτοχρονιάς στον υπόλοιπο κόσμο;.
Ας συστηθούμε με τους υπόλοιπους λαούς...
Ελλάδα -Κύπρος: Στην Ελλάδα και στην Κύπρο τρώμε την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Αφού πρώτα σταυρώσουμε τη βασιλόπιτα, κόβουμε τα κομμάτια και τα μοιράζουμε σύμφωνα με την "οικογενειακή ιεραρχία". Τα πρώτα κομμάτια δίνονται με σειρά στον Χριστό, στην εκκλησία, στον φτωχό, στο σπίτι και μετά πάει στα άτομα της οικογένειας.

Οι διατροφικές παρεκτροπές των γιορτών




Ενα συνηθισμένο ερώτημα κάθε ανθρώπου που βρίσκεται σε δίαιτα είναι το κατά πόσο μπορεί να την παραβιάσει τις γιορτές. Είναι αλήθεια ότι το είδος της τροφής αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες της καλής υγείας. Ομως η διατροφή ενός ανθρώπου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί φάρμακο με δοσολογία και παρενέργειες.