Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ασθένειες που μας απειλούν στην ηλικία των 40

σώμα πονος
Από την ηλικία των 40 είναι σημαντικό να προλαμβάνετε τα προβλήματα υγείας, όπως τον διαβήτη, την καρδιοπάθεια και πολλά είδη καρκίνου που εμφανίζονται αργότερα. Αν κάνετε υγιεινές επιλογές, συνεχίστε και αν δεν κάνετε, αρχίστε. Οι υγιεινές συνήθειες, όπως η σωστή διατροφή, η τακτική άσκηση, ο επαρκής ύπνος, η αποχή από το κάπνισμα, το αλκοόλ με προσοχή και το να φοράτε τη

Έξι λόγοι για να τρώτε περισσότερα φασόλια

οσπρια 

Σύμμαχος για την υγεία σας

Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λεγόμενης μεσογειακής διατροφής και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να τα καταναλώνουν για λόγους υγείας.

Καθαρίστε τον οργανισμό σας φυσικά: Οι χυμοί που διώχνουν τις τοξίνες

χυμοι
Ο οργανισμός είναι καλό να ανανεώνεται και να καθαρίζεται συχνά από τις τοξίνες. Το να διατηρούμε το σώμα μας όμορφο και υγιές δεν είναι δύσκολο, αφού το μυστικό βρίσκεται στο ποτήρι σας.
Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας με τον πιο απλό τρόπο:

Το λίγο αλκοόλ είναι… καλύτερο από το καθόλου

αλκοόλ κρασι 

Η κατανάλωσή του με μέτρο μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Οι άνθρωποι που πίνουν μέτρια ποσότητα αλκοόλ, έχουν μειωμένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα. Η μελέτη επιβεβαιώνει πορίσματα προηγούμενων ερευνών ότι το αλκοόλ με μέτρο κάνει καλό στην καρδιά.

Κίνδυνος καρκίνου του νεφρού από το πολύ κρέας

κρεας
Οι λάτρεις του κόκκινου κρέατος μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του νεφρού, προειδοποιούν αμερικανοί ερευνητές. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για όσους τρώνε καθημερινά κρέας, κατά προτίμηση στο γκριλ ή στα κάρβουνα.