Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Nasa: Θα πρέπει να αποικίσουμε τρεις πλανήτες για να σωθούμε

Η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού κατευθύνουν τον πολιτισμό μας σε μετοίκηση σε άλλους πλανήτες, προειδοποιούν οι επιστήμονες της NASA.

Ο σεισμός στον Ινδικό έγινε κοντά στο σημείο ερευνών για το Boeing

Ο σεισμός 6,3 Ρίχτερ που έγινε νωρίτερα στον Ινδικό Ωκεανό και αποτελεί και μέρος ερευνών για το χαμένο boeing 370.

Εκπληκτικές φωτογραφίες: 30 φυλές που ζουν με τις δικές τους συνήθειες και παραδόσεις, μακριά από τον σύγχρονο κόσμο



Αν και η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχει προσαρμοστεί στο σύγχρονο τρόπο ζωής υπάρχουν φυλές σε διάφορα μέρη του πλανήτη που επιμένουν να διατηρούν την παράδοσή τους και να ζουν με τις δικές τους συνήθειες. Οι φυλές αυτές σιγά σιγά χάνονται και είναι θέμα χρόνου να αφομοιωθούν ή εξαφανιστούν.

Γλιτώσαμε παρά τρίχα από την τέλεια ηλιακή καταιγίδα

Σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ, η Γη γλίτωσε «παρά τρίχα» από ισχυρές ηλιακές καταιγίδες κατά το 2012.

Καταπολεμήστε την κατάθλιψη

Η κατάθλιψη είναι ένα δύσκολο, αλλά ένα υπαρκτό και συνηθισμένο ψυχικό ζήτημα που επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή του ατόμου.

Ετοιμάζεται η βιομετρική ταυτότητα


Καθ’ οδόν βρίσκεται η βιομετρική ταυτότητα, μία κάρτα που θα καταγράφει έναν συνδυασμό πολλαπλών βασικών χαρακτηριστικών του ατόμου, με αρχικό στόχο να καταστήσει αποτελεσματικότερο τον έλεγχο της πρόσβασης σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας και απώτερο σκοπό να αποτελέσει το διαβατήριο του μέλλοντος.

Προσγείωση αεροσκάφους στο πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο [Βίντεο]

Το μικροσκοπικό αεροδρόμιο βρίσκεται ανάμεσα στα απόκρημνα βουνά των Ιμαλαΐων και θεωρείται ότι είναι το πιο επικίνδυνο στον κόσμο.

Ανακαλύφθηκε άγνωστος έως τώρα μηχανισμός στον εγκέφαλο, που προστατεύει από άνοια και Αλτσχάιμερ.

Το αυξημένο στρες των εγκεφαλικών κυττάρων τα κάνει να παράγουν μια πρωτεΐνη, που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας και Αλτσχάιμερ.

10 μύθοι για τα δόντια που δεν ήξερες!

Με ένα χαμόγελο μπορούμε να κάνουμε πολλά: να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, να σπάσουμε τον πάγο, να κρύψουμε την αμηχανία…

Τι θα γίνει αν η Γη μείνει χωρίς οξυγόνο για πέντε δευτερόλεπτα;

Η καταστροφή της ατμόσφαιρας της Γης, μπορεί να ακούγεται σαν κάτι μακρινό που δε μας αγγίζει, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος αγνοεί πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα, αφού η εξαφάνιση του ακόμη και για πέντε μόλις δευτερόλεπτα θα είναι τρομακτικές συνέπειες για τον πλανήτη Γη.

Τι ΔΕΝ έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο ΕΞΥΠΝΟΙ;

Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και σε ένα απλό ερώτημα πέρα από τα πολυσύνθετα. Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν τόσο έξυπνοι;