Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Κρασί, κράνμπερι, εσπεριδοειδή: Προτιμήστε τα γιατί κάνουν καλά στα νεφρά σας!

 
Εάν θέλετε να αποφύγετε τη νεφρολιθίαση – κοινώς τις πέτρες στα νεφρά – και να κρατήσετε τα πολυτιμότερα «φίλτρα» του οργανισμού σας σε άριστη κατάσταση πρέπει να καταναλώνετε αρκετά υγρά.
Είναι γνωστό πως πρέπει να πίνουμε πολύ νερό ώστε τα νεφρά να μπορούν να απομακρύνουν αποτελεσματικά τις τοξίνες και άλλα περιττά υπολείμματα μέσω των ούρων.

Vintage video: Η Αθήνα του 1961


Η Αθήνα του 1961, αποτυπωμένη σε έγχρωμο φιλμ, από τα βίντεο που έδωσε πρόσφατα στη δημοδιότητα, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, η British Pathe.

Γιατί δεν πρέπει να κολυμπάμε με γεμάτο στομάχι;

Family-Fun-on-Beach
«Περίμενε μισή ώρα μετά το φαγητό, για να κολυμπήσεις με ασφάλεια». Είναι μία από τις πιο διαχρονικές συστάσεις και στηρίζεται, κατά βάση, στο ότι το κολύμπι μετά το φαγητό ενδέχεται να οδηγήσει σε κράμπες στο στομάχι και στους μύες που μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Δύτης σώζει θαλάσσια χελώνα και αυτή τον ευχαριστεί με ένα μοναδικό τρόπο!

Ο Κάμερον Ντίτριχ είναι επαγγελματίας δύτης και έχει περάσει πολλές στιγμές στο βυθό. Ωστόσο είμαστε βέβαιοι πως αυτή θα του μείνει αξέχαστη!

Eντυπωσιακό βίντεο: Πετώντας μέσα από έναν καταρράκτη…


Ένα εντυπωσιακό βίντεο δημοσιεύτηκε μέσω διαδικτύου, με πρωταγωνιστή έναν παράτολμο νεαρό που του αρέσει το wingsuit.

Εύβοια: Ψάρεψαν σκυλόψαρο 3,5 μέτρων

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες στο Κάραβο Αλιβερίου, όταν είδαν ότι η ψαριά τους αποτελείτο από ένα ένα τεράστιο σκυλόψαρο μήκους 3,5 μέρων...

Οι πιο εντυπωσιακοί ηφαιστειακοί προορισμοί!


Τα ηφαίστεια δεν είναι μόνο κόκκινη καυτή λάβα και καπνοί! Ακόμα και οι ηφαιστειολόγοι θα εντυπωσιαστούν από τις ακόλουθες τοποθεσίες.

Στριμωξίδι στον πλανήτη Γη το 2100 - Ο παγκόσμιος πληθυσμός στα 14 δισ. αν δεν ληφθούν μέτρα!

Στριμωξίδι στον πλανήτη Γη το 2100 - Ο παγκόσμιος πληθυσμός στα 14 δισ. αν δεν ληφθούν μέτρα!
Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα είναι πως η αύξηση του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού θα κορυφωθεί και θα παραμείνει στα 9 δισ. ανθρώπους, κάπου γύρω στα μέσα του αιώνα.

Ένας εντυπωσιακός ποταμός με μήκος 2.330 χλμ !

Ένας εντυπωσιακός ποταμός με μήκος 2.330 χλμ !  (εικόνες)
Η διαδρομή σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ που σχηματίζεται, γνωστή με το όνομα «The Loop», έξι μίλια μακριά από τη συμβολή των ποταμών Γκριν και Κολοράντο, περνά μέσα από το Εθνικό Πάρκο Canyonlands, μια απομακρυσμένη τοποθεσία στη νοτιοανατολική Γιούτα.