Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το top 10 των Ελληνικών προϊόντων που θριαμβεύουν στο εξωτερικό

Τσιπούρες, λαβράκια, λάδι, κρόκος, ακτινίδια, μαστίχα, φέτα

 Παγκόσμιες πρωτιές προσφέρει η αγροτική παραγωγή στη χώρα καθώς προϊόντα από την Ελλάδα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο.

Τεράστια αράχνη τυλίγει στον ιστό της φίδι

Πρόσφατα είδαμε στα διεθνή μέσα τις φωτογραφίες ενός φιδιού μετά από συνάντηση μιας οχιάς με σαρανταποδαρούσα. Σήμερα ερχόμαστε με ένα βίντεο με την Αράχνη της Αυστραλίας Χρυσή Σφαίρα (Golden Orb) και ένα δενδρόβιο φίδι.

«Μηχανή του χρόνου» προσφέρει η Google


Πώς θα σας φαινόταν αν με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούσατε να μεταφερθείτε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και, μάλιστα, να δείτε πώς ήταν πριν από χρόνια;

Δέκα φορές μεγαλύτερος ο κίνδυνος Αρμαγεδδώνα


Νέα μελέτη αποκαλύπτει άγνωστες πτώσεις αστεροειδών στη Γη τα τελευταία χρόνια
Τρεις πρώην αστροναύτες δημιούργησαν το ίδρυμα B612 που έχει ως αποστολή την καταγραφή και μελέτη διαστημικών αντικειμένων (αστεροειδείς, κομήτες κλπ) που απειλούν την Γη.

Δέκα άγρια και σπάνια ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση την επόμενη δεκαετία


Η ομάδα του All Time 10s εξειδικεύεται στις λίστες. Ενημερωτικές, χιουμοριστικές, παράξενες, οικολογικές. Η τελευταία της δουλειά, αφορά στα δέκα άγρια και σπάνια ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση την επόμενη δεκαετία.

Το σχέδιο της NASA για επανδρωμένη αποστολή στον Άρη

Πρώτα συλλαμβάνουμε και μελετάμε έναν αστεροειδή. Μετά, μαθαίνουμε να καλλιεργούμε ζαρζαβατικά και να τυπώνουμε εξαρτήματα στο Διάστημα. Τελικά, και αν φτάνουν τα χρήματα, πάμε και στον Άρη.

Γιγάντιο παγόβουνο αποκολλήθηκε από την Ανταρκτική και πλέει στον ωκεανό

H NASA έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από ένα γιγάντιο παγόβουνο το οποίο αποκολλήθηκε από την Ανταρκτική και πλέει πλέον ελεύθερο στον ωκεανό.

Μαγικά τοπία: Τα 24 ωραιότερα τούνελ από δέντρα στον κόσμο!


Μαγικά τοπία: Τα 24 ωραιότερα τούνελ από δέντρα στον κόσμο!   (εικόνες)
Το ότι η φύση είναι ο ικανότερος καλλιτέχνης το γνωρίζουμε απλά και μόνο κοιτώντας γύρω μας. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ακόμη και αυτή η φύση ξεπερνά τον εαυτό της!