Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η νέα έκδοση του Google Chrome θα εντοπίζει ιούς

Η αμερικανική εταιρεία Google ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση Canary του διαδικτυακού περιηγητή Chrome θα διαθέτει αυτόματη λειτουργία...
ανίχνευσης «κακόβουλου λογισμικού» (malware) προστατεύοντας τις συσκευές του χρήστη από «ιούς» και προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο διαδικτυακό σερφάρισμα.

Οι τελευταίες επιθυμίες Μ. Αλεξάνδρου

Υπάρχει ο παρακάτω μύθος:
Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του...

«Κβαντική εμπλοκή» : Aπίστευτη θεωρία αμερικανού φυσικού


Κβαντική «εμπλοκή» και «αμνησία» : όταν (αν) ο χρόνος «κάνει κύκλους».
Η «κβαντική εμπλοκή», το μυστηριώδες φαινόμενο, σύμφωνα με το οποίο, κατά την κβαντομηχανική, δύο πράγματα σε απόσταση μεταξύ τους, μπορούν αυτόματα να αλληλεπιδρούν και

Πώς μπορούμε να καταπραΰνουμε τον πονόλαιμο;

Ο πονόλαιμος μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα σημάδια μίας γρίπης, ενός κρυώματος ή ενδεχομένως κάποιας βλάβης στις φωνητικές χορδές.
Ανεξάρτητα βέβαια από τις αιτίες, η πρώτη σκέψη και μέριμνα του καθενός είναι με ποιόν τρόπο θα καταπραΰνει τον πονόλαιμο και σύμφωνα με το health.com υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Κάνω δίαιτα πρέπει οπωσδήποτε να παίρνω βιταμίνες;

Μια συχνή ερώτηση που πολλοί θέτουν ξεκινώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, είναι το κατά πόσο κάποιος που... κάνει δίαιτα χρειάζεται να πάρει κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών. Η απάντηση εδώ είναι :

Πως θα κάνεις τον υπολογιστή σου να "τρέξει" πιο γρήγορα

Πολλές φορές θεωρούμε, πως χρειαζόμαστε έναν ειδικό, για να βελτιώσει τις επιδόσεις του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Υπάρχουν όμως μερικά τρικ, με τα οποία θα καταφέρεις μόνη σου να εργάζεσαι πιο γρήγορα σε αυτόν.

Γιατί αρρωσταίνουν πιο βαριά οι άντρες

Η πιο σοβαρή μορφή καρκίνου του δέρματος, το μελάνωμα, είναι πιο επικίνδυνο για τους άντρες. Το συμπέρασμα προέκυψε από έρευνα του έγκυρου ερευνητικού οργανισμού Cancer Research UK, στην οποία αναλύθηκαν τα στατιστικά δεδομένα της Βρετανίας του 2012.

5 τρόφιμα για γραμμωμένους κοιλιακούς

Καταγράψτε τα τρόφιμα που 'ταΐζετε' το σώμα σας και αποκτήστε επίπεδους και καλλίγραμμους κοιλιακούς...

Τρεις λόγοι για να μην ξαναφάτε τηγανητές πατάτες!

Οι λατρεμένες τηγανητές πατάτες έχουν παγκοσμίως πολύ κακή φήμη, αλλά εξίσου πολύ καλή γεύση για να σε πείσουν να τις... αποχωριστείς!

Σίγουρα, μία τροφή που είναι τηγανητή δεν είναι σε καμία περίπτωση υγιεινή, ωστόσο οι

Πως θα προστατέψετε το IP του υπολογιστή από τους hackers;

Οι υπολογιστές αφήνουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα μέσα στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Πολλοί HACKERS, μπορούν να μάθουν το ip του υπολογιστή, και να...
διεισδύσουν στα ηλεκτρονικά σας στοιχεία.

Τo Google Earth αποκάλυψε «Χαμένο παράδεισο» στη Μοζαμβίκη [Βίντεο]

Ένα παρθένο βουνό στην καρδιά της Μοζαμβίκης, μια ορεινή ζούγκλα που φιλοξενεί πολυάριθμα νέα είδη, φαίνεται ότι θα παρέμενε άγνωστο στους επιστήμονες αν δεν υπήρχε το Google Earth.
To Όρος Μάμπου, ύψους 1.700 μέτρων, ορθώνεται πάνω από τη σαβάνα της Μοζαμβίκης και

Ψάρι τέρας ξεβράστηκε στο Βιετνάμ [Βίντεο]

Ένα τεράστιο αλλά και παράξενο ψάρι ξεβράστηκε αυτές τις μέρες στο Vietnam και κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε στην στεριά.

Η τηλεόραση καταστρέφει το μυαλό του τηλεθεατή


Όσο εξελίσσεται η κοινωνία, εξελίσσονται και οι μέθοδοι χειραγώγησής της.
Ο έλεγχος δεν συνίσταται πια στο να μας ωθούν σε συγκεκριμένες ενέργειες, αλλά στο να ωθούμαστε μόνοι μας σε αυτές. Ο JeanBodrillard επισημαίνει ότι η τηλεόραση συνιστά τον κοινωνικό

Κάρνεια: Η μεγάλη γιορτή των Λακεδαιμονίων

Μεγάλη γιορτή των Δωριέων της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των Λακεδαιμονίων.
Κάρνεια γίνονταν στη Σπάρτη, στο Άργος, στη Θήρα, στην Κω, στην Κυρήνη, στις Συρακούσες και αλλού.Εορτάζονταν με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Γύθειο, στο Οίτυλο και στα Λεύκτρα της Λακωνίας, στη Καρδαμύλη και στις Φαρές Μεσσηνίας, ....

Όταν η νέα τεχνολογία ισοπεδώνει την παλιά [Βίντεο]

Από τότε που εισέβαλαν στη ζωή μας τα smartphones, η καθημερινότητα μας έγινε σαφώς πιο εύκολη, ωστόσο η νέα τεχνολογία κυριολεκτικά ισοπέδωσε την παλιά, στέλνοντας παλαιότερες συσκευές στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι με τη κρίση! Στοιχεία σοκ για την Ελλάδα από ελβετική τράπεζα


Η οικονομική ελίτ κατόρθωσε -σε πείσμα της κρίσης- να διπλασιάσει την περιουσία της τα τελευταία 5 χρόνια, σύμφωνα με την εταιρία Wealth-X. Έρευνα της ίδιας εταιρίας κατέγραψε αύξηση 20% στον πλούτο των εύπορων Ελλήνων.

Το διάστημα θα γίνει πιο προσιτό


Στο να γίνουν πιο προσιτά τα διαστημικά ταξίδια θα βοηθήσει το πρόγραμμα Up in the Space.
Η έναρξή του πραγματοποιήθηκε στην οικολογική ζώνη «Ο άλλος πλανήτης» στα προάστια της Μόσχας. Οι δημιουργοί του είναι βέβαιοι ότι η εφαρμογή της ιδέας θα επιτρέψει στον καθένα να αισθανθεί τον εαυτό του κοσμοναύτη.

Αστρονομικά φαινόμενα της εβδομάδας: Βροχή Λεοντιδών και κομήτης Ison


Εντυπωσιακά τα αστρονομικά φαινόμενα αυτής της εβδομάδας, αφού εκτός από την πρώτη εμφάνιση του Σείριου και τη βροχή των Λεοντιδών, από τη Γη θα περάσει ο κομήτης της χιλιετίας ISON, το θερινό αστρικό τρίγωνο θα αποχαιρετίσει το καλοκαίρι, ενώ την Κυριακή τον ουρανό θα φωτίσει η Πανσέληνος του Κάστορα

Έπεσε στη Γη ο ευρωπαϊκός δορυφόρος GOCE


Τελείωσαν τα καύσιμα στις 21 Οκτωβρίου.
Ο δορυφόρος του Ευρωπαϊκού Διαστημικού Πρακτορείου διαλύθηκε στην ανώτερη ατμόσφαιρα περίπου στις 19:00 ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ (5 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) και δεν προκάλεσε ζημιές.

Στα χέρια μας βρίσκεται η υγεία μας


Οι ειδικοί μας παροτρύνουν διαρκώς να μην καπνίζουμε, να προσέχουμε το βάρος μας, να τρώμε υγιεινά και να...
γυμναζόμαστε συστηματικά, λέγοντας πως αυτοί οι τρόποι είναι ελιξίρια καλής υγείας και μακροζωίας.

Αβοκάντο, το φρούτο της ομορφιάς

Το αβοκάντο είναι ένα πολύ νόστιμο εξωτικό φρούτο που προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό αλλά και στην εξωτερική μας εμφάνιση. Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής αλλά και οι ιθαγενείς των εξωτικών νησιών γνωρίζουν πολύ καλά από την αρχαία τους παράδοση, τα μυστικά και τις ευεργετικές ιδιότητες του φρούτου.

Ως και 20 δισ. οι κατοικήσιμοι πλανήτες στο γαλαξία μας!

Οι δυνητικά φιλόξενοι για ζωή πλανήτες είναι πολύ περισσότεροι από όσους πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες. Νέες εκτιμήσεις από αμερικανούς αστρονόμους, βασισμένες σε παρατηρήσεις εξωπλανητών, δείχνουν ότι περίπου ένα στα πέντε άστρα στον γαλαξία μας (ποσοστό 22%) διαθέτουν

Επέστρεψε στη Γη η ολυμπιακή δάδα

Προσγειώθηκε σήμερα στο Καζακστάν η κάψουλα του ρωσικού διαστημόπλοιου Σογιούζ που μετέφερε τρεις αστροναύτες και τη ρωσική ολυμπιακή δάδα, η οποία... έκανε μια ιστορική έξοδο στο διάστημα.

Δεν θα πιστεύετε τι μπορεί να μας κάνει να γεράσουμε έως και έξι χρόνια νωρίτερα

Πέρα από το κάπνισμα, την κακή διατροφή και την έλλειψη άσκησης, όλα αυτά δηλαδή που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι προκαλούν επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος...
επιστημονική μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει και κάτι ακόμη που μπορεί να βοηθήσει τις ρυτίδες να κάνουν γρηγορότερα την εμφάνισή τους και να μας προσθέσει μέχρι και έξι χρόνια!

Διώξτε το στρες σε 1 μόλις λεπτό!

Όταν αισθάνεστε πίεση, υπάρχουν μερικές εύκολες και γρήγορες λύσεις για να χαλαρώσετε.

1. Πάρτε μια βαθιά ανάσα

Μια βαθιά αναπνοή απελευθερώνει ενδορφίνες στο σώμα, οι οποίες μας δίνουν μια αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας.

Τop10: Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για τον υπολογιστή σας!



Δείτε τα, κατεβάστε τα και κάντε ευκολότερη την καθημερινότητα σας...
Ένας νέος υπολογιστής πρέπει να διαθέτει το κατάλληλο software. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα 10 καλύτερα και -κυρίως- δωρεάν προγράμματα τα οποία θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας αλλά και στα όποια τυχόν προβλήματα σας.