Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Οι κίνδυνοι που κρύβονται στο ψυγείο σας

Οι κίνδυνοι που κρύβονται στο ψυγείο σας
Σας έχει τύχει ποτέ να ανοίξετε την πόρτα του ψυγείου και να καταλάβετε αμέσως ότι υπάρχει μια πολύ άσχημη μυρωδιά; Πολλά προϊόντα μουχλιάζουν ή χαλάνε μετά από αρκετό καιρό στο ψυγείο. Ποια είναι όμως εκείνα που μπορούμε να κρατήσουμε και ποια πρέπει να πετάξουμε επειγόντως, αφού μπορεί να βλάψουν την υγεία μας;

Τέσσερις εύκολοι τρόποι για καθημερινή αποτοξίνωση

Τέσσερις εύκολοι τρόποι για καθημερινή αποτοξίνωση
Η αποτοξίνωση δεν είναι μια διαδικασία που πρέπει να σας τρομάζει. Δεν είναι απαραίτητο να στερηθείτε το φαγητό για να περιποιηθείτε τον οργανισμό σας.

Ο κρυφός κίνδυνος της υπερκατανάλωσης πρωτεϊνών

Ο κρυφός κίνδυνος της υπερκατανάλωσης πρωτεϊνών
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία μας να καταναλώνουμε υπερβολικές ποσότητες ζάχαρης και αλατιού, φαίνεται όμως ότι ισχύει το ίδιο και για τις πρωτεΐνες.

Πώς να ρίξετε τη χοληστερίνη μετά το Πάσχα

Πώς να ρίξετε τη χοληστερίνη μετά το Πάσχα
Με μερικές απλές αλλαγές και προσαρμογές στις διατροφικές σας συνήθειες μπορείτε και εσείς να δείτε την χοληστερίνη σας να πέφτει και να νιώσετε καλύτερα.

Το παντζάρι υπερτροφή για την υπέρταση

Το παντζάρι υπερτροφή για την υπέρταση
Πόσοι γνωρίζουν ότι το παντζάρι θεωρείται υπερ-φάρμακο;

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσοι εθελοντές έπιναν 250 χιλιοστόλιτρα (ml) παντζαροχυμό, έριχναν την πίεσή τους κατά 10 mmHg. Η υποχώρηση της πίεσης γίνεται αισθητή τρεις έως έξι ώρες μετά την κατανάλωση του χυμού, ενώ είναι ανιχνεύσιμη και την επόμενη μέρα.

Οι 4 παράδοξοι παράγοντες που πυροδοτούν το έμφραγμα

Οι 4 παράδοξοι παράγοντες που πυροδοτούν το έμφραγμα
Γνωρίζουμε ότι η υπερβολική κατανάλωση αλατιού, τα πολλά λιπαρά και η αποχή από τη γυμναστική συμβάλλουν σημαντικά στον κίνδυνο εμφράγματος.

Η DARPA αναπτύσσει τον πιο εξελιγμένο αυτόματο πιλότο

Η DARPA σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερα προηγμένου λογισμικού, που θα αναλαμβάνει χρέη αυτόματου πιλότου σε αεροσκάφη και θα «βοηθά» τον πιλότο ακόμη και σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.

Όταν η Ανταρκτική θύμιζε Καλιφόρνια

Μια ακόμη μελέτη έγινε για τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούσαν στο μακρινό παρελθόν στις νοτιότερες περιοχές του περιοχές και ειδικά την Ανταρκτική.

Αστεροειδείς προκαλούν εκρήξεις πυρηνικής κλίμακας στην ατμόσφαιρα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, αστεροειδείς που εισήλθαν στη γήινη ατμόσφαιρα το διάστημα 2000-2013 προκάλεσαν 26 εκρήξεις πυρηνικής κλίμακας κατά την εξαΰλωση τους στα ανώτερα στρώματά της.

Τι βλέπει ένας πιλότος πυροσβεστικού αεροπλάνου την ώρα που επιχειρεί

Οι πτήσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Canadair είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις πάνω από μαινόμενες πυρκαγιές, προσγειώσεις ακριβείας σε κάθε απίθανο σημείο για υδροληψία, συμπεριλαμβανομένων λιμνών και ποταμών.

Πιλότος των Blue Angels μας δείχνει πως είναι όταν πετούν σε σχηματισμό με απόσταση αναπνοής

Ο υπολοχαγός διοικητής του Αμερικανικού Ναυτικού Declan Hartney μοιράζεται μαζί μας ένα σπάνιο βίντεο που καταγράφηκε από το cockpit ενός αεροσκάφους το οποίο πετούσε σε σχηματισμό διαμαντιού με την περίφημη ιπτάμενη ομάδα επιδείξεων Blue Angels.

Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα
Αρκετά με την κραιπάλη, ήρθε η ώρα της δίαιτας.  Φάγατε πολύ στις διακοπές, δεν είπατε όχι στα κόκκινα αυγά που τσουγκρίσατε και σίγουρα δεν προβάλλατε αντίσταση στο πασχαλινό αρνάκι που σας σέρβιραν με τόση ευλάβεια στο οικογενειακό τραπέζι.

Άγιος μεγαλομάρτυρας Γεώργιος ο τροπαιοφόρος




Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο Άγιος Μεγαλομάρτυς Γεώργιος  ο Τροπαιοφόρος ανήκει στη χορεία των μεγαλομαρτύρων και είναι από τους λαοφιλεστέρους Αγίους της Εκκλησίας μας. Έζησε κατά τα τέλη του 3ου αιώνος μ.Χ. και τας αρχάς του 4ου επί της βασιλείας του Διοκλητιανού.

Karachay: H πιο «θανάσιμη» λίμνη του κόσμου!

Karachay: H πιο «θανάσιμη» λίμνη του κόσμου! (εικόνες)
Καταπληκτική ομορφιά και υποτιθέμενα καθαρά νερά, σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. 

Βρέθηκε αντικείμενο από το μοιραίο Boeing! Κομμάτι λαμαρίνας με καρφιά ξεβράστηκε σε ακτή της δυτικής Αυστραλίας!!!

Βρέθηκε αντικείμενο από το μοιραίο Boeing! Κομμάτι λαμαρίνας με καρφιά ξεβράστηκε σε ακτή της δυτικής Αυστραλίας!!!
  Επειτα από ατελείωτες εβδομάδες χωρίς ίχνος από το εξαφανισμένο Boeing, η ομάδα των ερευνών αναθάρρησε έπειτα από την πληροφορία για την ύπαρξη ενός «αντικειμένου ενδιαφέροντος» όπως το χαρακτήρισαν.