Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Προσοχή: Οι ενέσεις μπότοξ μπορεί να προκαλέσουν τύφλωση και εγκεφαλικό!


Έκθεση-βόμβα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην επιθεώρηση JAMA Ophthalmology, αναφέρει ότι οι πληρωτικές ουσίες μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα όρασης.

Εντυπωσιακό βίντεο σε slow motion: Δείτε το νερό να «χορεύει» σε υδροφοβική επιφάνεια



H ομάδα ‘Slow Mo Guys’ -ιδιαίτερα δημοφιλής στο YouTube για τα slow motion video που ανεβάζει- επισκέφτηκε τη GE και μας ετοίμασε ακόμα ένα εντυπωσιακότατο video που αυτή τη φορά

Tαξίδι στο Κέιπ Τάουν, την παγκόσμια πρωτεύουσα του design για το 2014

 



Η πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή στον έξω κόσμο χάρη στη φυσική ομορφιά της, το 2014 γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Κι αυτό γιατί θα αποτελεί την παγκόσμια πρωτεύουσα του

Τα οφέλη της φασολάδας στη διατροφή και την υγεία μας

Είναι το πιάτο της εποχής και συνυφασμένο με την ελληνική κουλτούρα και παράδοση.
Σήμα κατατεθέν της ελληνικής διατροφής είναι σήμερα μια εξαιρετικά θρεπτική και επίκαιρη, λόγω του χαμηλού κόστους της επιλογή.

Οι 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα με τα καταγάλανα νερά τους και τις... μαγικές τοποθεσίες τους

 

Τις καλύτερες παραλίες στον πλανήτη όπως τις ψήφισαν οι εκατομμύρια χρήστες του Tripadvisor ανακοίνωσε την Τρίτη η τουριστική ιστοσελίδα. Σε παγκόσμιο επίπεδο (17η θέση) η καλύτερη

Ώρα για ηλιοβασίλεμα στην Σαγκάη



Τέλειοοοο, αφεθείτε στην ρομαντική σκηνή

Τεχνολογίες που σε δέκα χρόνια θα έχουν χαθεί

Οι καιροί αλλάζουν πλέον γοργά, και τα πράγματα που είναι σήμερα επίκαιρα είναι αύριο καταδικασμένα να μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας...

Στους 100 οι νεκροί απο την γρίπη

Τρεις ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ώρο από την εποχική γρίπη, με τα ονόματα τους να προστίθενται στην ήδη μακροσκελή λίστα.

Οι Κινέζοι έσπασαν με βόμβες τον πάγο στον Κίτρινο Ποταμό [Βίντεο]


Το βομβαρδισμό επέλεξαν οι Κινέζοι για να σπάσουν στον πάγο στον Κίτρινο Ποταμό σε μία προσπάθεια αποφυγής πλημμυρών στις όχθες του.

Χάπι για την καρδιά από... σοκολάτα


Μπορεί ένα χάπι από... σοκολάτα να προστατεύσει τον οργανισμό από την καρδιακή προσβολή και το εγκεφαλικό; 

Μέλι ένα φυσικό φάρμακο για το στομάχι μας


Ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες


Το μέλι είναι γνωστό, εκτός των άλλων, και για τις ευεργετικές του ιδιότητες για το στομάχι μας. Στους πληγωμένους στρατιώτες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιούνταν με τη μορφή καταπλάσματος για την επούλωση των πληγών των στρατιωτών. 

Τον γύρο του κόσμου σε... 40 συναρπαστικές εικόνες - Φράγμα Καλαμά, Κάλυμνος και Ζάκυνθος

41 Spectacular Places Around the World

Τι γλυκά αλλά και σουρεαλιστικά είναι αυτά τα πορτραίτα σκύλων που αναζητούν ένα στοργικό σπίτι

 


Η Sarolta Bán μετατρέπει εικόνες από την καθημερινή ζωή σε μαγικές σκηνές που θυμίζουν παραμύθι, χρησιμοποιώντας τεχνικές επεξεργασίας της ψηφιακής φωτογραφίας.
 Η αυτοδίδακτη φωτογράφος επιστρατεύει όλη την τέχνη και το ταλέντο της για να βοηθήσει τα εγκαταλειμμένα ζώα να βρουν ένα νέο σπίτι.

Πώς η τεχνολογία επιδρά στην ανθρώπινη φύση

«Επανακαλωδιώνει» τον εγκέφαλο
Η τεχνολογία έχει αλλάξει την ανθρώπινη φυσιολογία. Μας κάνει να σκεφτόμαστε διαφορετικά, να αισθανόμαστε διαφορετικά, ακόμη και να ονειρευόμαστε διαφορετικά

Οι ζοφερές προβλέψεις του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή

Έως τέλος του αιώνα αλλά ήδη από το 2050, η κλιματική αλλαγή θα εκτοπίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, θα αυξήσει τον κίνδυνο ένοπλων επιθέσεων και θα αφαιρέσει από την παγκόσμια οικονομία τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ασυνήθιστο αστρονομικό φαινόμενο: Αστεροειδής θα κρύψει λαμπερό αστέρι


Ο αστεροειδής Ηριγόνη 163, θα κρύψει το λαμπερότερο αστέρι Βασιλίσκο
Ένα σπάνιο όσο και εντυπωσιακό φαινόμενο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το βράδυ, έστω και για μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Περιηγηθείτε στον Βόρειο πόλο της Σελήνης


Επιστήμονες της NASA χρησιμοποιώντας δεδομένα του δορυφόρου LRO που εξερευνά και χαρτογραφεί τη Σελήνη δημιούργησαν ένα υψηλής ανάλυσης μωσαϊκό του Βόρειου Πόλου του φυσικού μας δορυφόρου.

Βρέθηκε ο τάφος του βασιλιά των Μυρμιδόνων Αχιλλέα!


Κανείς δεν πίστευε όταν πριν δυο περίπου χρόνια, θα έβρισκαν σε περιοχή, κοντά στο χωριό Μαυρίλο της Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, 2 θολωτούς τάφους, ότι ο ένας απ' αυτούς θα ανήκε στον βασιλιά των Μυρμιδόνων, Αχιλλέα.

Διπλό χτύπημα αστεροειδών στη Γη… αλλά πριν 458 χρόνια


Τι ανακάλυψαν ερευνητές
Οι επιστήμονες βρήκαν ενδείξεις ότι πριν από 458 εκατ. χρόνια, κατά την Ορδοβίκια γεωλογική περίοδο, έπεσαν στη Γη ταυτόχρονα -ή σχεδόν ταυτόχρονα- δύο αστεροειδείς, ανοίγοντας δύο γειτονικούς κρατήρες, που είναι ορατοί σήμερα στη βόρεια Σουηδία. Το περιστατικό αποτελεί μια