Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αίγυπτος: Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο από... αλάτι!

 

Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αίγυπτο, την προτιμούν για τις πυραμίδες και τον αρχαίο πολιτισμό της καθώς και τα παραθαλάσσια πολυτελή θέρετρα.

Τα μυρμήγκια επεξεργάζονται δεδομένα καλύτερα από το Google

Λειτουργώντας ως ομάδα δημιουργούν σύνθετα δίκτυα που βάζουν τάξη στο χάος των πληροφοριών για την αναζήτηση της τροφής τους

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση ηλιακού αεροπλάνου

Το ελβετικό αεροπλάνο Solar Impulse 2, το οποίο κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την πρώτη δοκιμαστική πτήση του στην αεροπορική βάση του Παγέρν, στην κεντρική Ελβετία.

Φωτογραφίες από την επίθεση στο Ναγκασάκι που σοκάρουν!


Έχουν περάσει 69 χρόνια από τότε κι όμως οι πληγές δεν έχουν ακόμα επουλωθεί. Η 9η Αυγούστου 1945 θα μείνει χαραγμένη στο παγκόσμιο φαντασιακό ως μια αποφράδα ημέρα.

Εκπληκτικές εικόνες αποκαλύπτουν τα πρόσωπα των εντόμων

Ένας φωτογράφος της άγριας φύσης έχει συλλάβει πολύ κοντινά ανατριχιαστικά πλάνα εντόμων, αποκαλύπτοντας τα πολύπλοκα σύνθετα μάτια των μυγών, το τριγωνικό προφίλ από ένα αλογάκι της Παναγίας και τη μεταμόρφωση ενός σκώρου.

Οι Σεϋχέλες της Ελλάδος!


Τα Λιχαδονήσια που λίγοι γνωρίζουν αποτελούν τις Σεϋχέλες της Ελλάδος.
Στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο, ανάμεσα στα Καμένα Βούρλα και στην Εύβοια, βρίσκεται μία συστάδα νησιών, που οι ντόπιοι αποκαλούν Σεϋχέλες. Είναι τα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια.