Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Το... λιβάνι συμβάλλει στην εξάλειψη του καρκίνου των ωοθηκών

 

Πολλά άτομα δεν γνωρίζουν για το λιβάνι... δεν γνωρίζουν, μάλιστα, ότι η αξία του έχει καταγραφεί στην ιστορία των τριών Μάγων οι οποίοι το έφεραν ως δώρο για την ημέρα της γέννησης του Ιησού Χριστού. Μπορεί σήμερα να χρησιμοποιείται ως θυμίαμα, αλλά πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι θα μπορούσε να έχει μια πολύ πιο σημαντική αξία .

Η έλλειψη πρωινού στους νέους σχετίζεται με μεταβολικό σύνδρομο

H εφηβική και μετα - εφηβική ηλικία αποτελεί ένα σημαντικότατο στάδιο ανάπτυξης και ολοκλήρωσης των διαφόρων συστημάτων του οργανισμού μας.

Η απώλεια βάρους σχετίζεται με την καταπολέμηση της άπνοιας κατά τον ύπνο


Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν Φινλανδοί ερευνητές, σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Sleep Medicine. Στα πλαίσια αυτής, 57 μετρίως παχύσαρκα άτομα με ήπια άπνοια ύπνου εντάχθηκαν σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης υπό την επίβλεψη ειδικών.

Νηστεία και δίαιτα


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν τη νηστεία ως ένα μέσο φυσικής διατροφικής αποτοξίνωσης αλλά και για να χάσουν και κανένα κιλάκι. Για το πρώτο συμφωνούμε πλήρως. Για το δεύτερο όμως
διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις. Κι αυτό καθώς η εμπειρία έχει δείξει ότι ο μέσος όρος των ανθρώπων που νηστεύουν, συνήθως παίρνουν βάρος.

Νέα στοιχεία συσχετίζουν την παχυσαρκία με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Τα υψηλό σωματικό βάρος σχετίζεται σήμερα με ποικίλα προβλήματα υγείας. Νέα στοιχεία, από έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό PloS One, έρχονται να συσχετίσουν την παχυσαρκία με τον καρκίνο του παχέως εντέρου.

Αεροπορικές τραγωδίες όπως καταγράφηκαν από κάμερες σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα

Δέκα λεπτά με αεροπορικές τραγωδίες όπως καταγράφηκαν από κάμερες περαστικών σε ένα βίντεο που σίγουρα κόβει την ανάσα...

Το μαγευτικό βίντεο για την Κέρκυρα που σαρώνει στα social media

Το νεότερο video Corfu Nightscapes - A Company of Stars 4K Timelapse του Βασίλη Μεταλληνού με 60.000 φωτογραφικές λήψεις από τοπία της Κέρκυρας το οποίο κέρδισε ήδη τις εντυπώσεις στο Κερκυραϊκό κοινό, τώρα κερδίζει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας.

Δείτε το πιο φυσικό «φάρμακο» για την καρδιά σας

Μιλάμε για το σουσάμι. Από την Αρχαία Ελλάδα ως την Κίνα εκχυλίσματα σουσαμιού υπό μορφή ελαίου χρησιμοποιούνταν ως βότανα για την καταπολέμηση της υπέρτασης και για παραγωγή φαρμάκων.

Η νηστεία ρίχνει την πίεση


Η υιοθέτηση μιας χορτοφαγικής διατροφής, όπως αυτής της περιόδου της νηστείας, σχετίζεται σήμερα με μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Ο Έλληνας που ανακάλυψε το ραντάρ και άλλαξε την εξέλιξη του β΄ παγκοσμίου πολέμου...




Το 1942 εμφανίστηκε το ραντάρ, μια πρωτοποριακή εφεύρεση που ανέτρεψε τις ισορροπίες του Πολέμου, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των Συμμαχικών Δυνάμεων. 

Ξεκαρδιστικό βίντεο. Μια γάτα το παίζει ψόφια στο σκύλο!


Δείτε το βίντεο όπου μια γάτα το παίζει ψόφια! Τι θα κάνει ο σκύλος;

Ανακαλύψτε τα σούπερ τρόφιμα για τόνωση και εγκεφαλική προστασία




Συμβουλές διατροφής για ενέργεια και πνευματική διαύγεια


Η περίοδος που διανύουμε αποτελεί μια περίοδο έντονου στρες και άγχους, καθώς και υψηλών πνευματικών απαιτήσεων.

Tο ψάρι που... πρήζεται όταν απειλείται!


Η φύση έχει προνοήσει και όλα τα ζώα διαθέτουν αμυντικούς μηχανισμούς προκειμένου να προστατεύονται από κάθε λογής απειλές, είτε αυτές αφορούν ανθρώπους είτε άλλα ζώα.

Πιπέρι καγιέν: Ένα θαυματουργό βότανο!

Το πιπέρι καγιέν αποκαλείται «Ο βασιλιάς των βοτάνων», καθώς έχει βραβευτεί εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
Η λαϊκή παράδοση από όλο τον κόσμο έχει μετρήσει καταπληκτικά αποτελέσματα με τον απλό τρόπο που αντιμετωπίζει περίπλοκα προβλήματα υγείας.