Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Σας τσίμπησε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Σας τσίμπησε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε
Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια....

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά τη μνήμη

Ένας στους επτά υποφέρει από κενά μνήμης
Ένας στους επτά νέους ενήλικες πάσχει από προβλήματα μνήμης και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει και στην… τεχνολογία.

Αποτοξινωθείτε με νερό και ύπνο

νερο 

Δε χρειάζονται «μαγικές» φόρμουλες για να το πετύχετε

Μια ομάδα ερευνητών από το Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζουν, ότι οι δίαιτες αποτοξίνωσης είναι «χάσιμο χρόνου και χρημάτων» και το μόνο που μπορεί να χάσει κανείς είναι…

Πώς «γράφουν» στο σώμα τα συναισθήματά μας

Πόνος στην κοιλιά
Χρησιμοποιούμε συχνά εκφράσεις του τύπου «Έγινα σαν το παντζάρι», «Μου κόπηκαν τα πόδια», «Νιώθω φτερούγισμα στο στομάχι», «Έχω ένα βάρος στο στήθος», «Αρρώστησα από έρωτα», προκειμένου να μιλήσουμε για τα συναισθήματά μας.

H ηλιοθεραπεία μπορεί να «προλάβει» τις καρδιαγγειακές παθήσεις


H ηλιοθεραπεία μπορεί να «προλάβει» τις καρδιαγγειακές παθήσεις

Είναι γνωστό ότι η ηλιοθεραπεία αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος, ειδικά όταν κάποιος δεν φορά αντηλιακό και κάθεται με τις ώρες στον ήλιο.

Οι ιστοί των αραχνών παράγουν ήχους σε διάφορες συχνότητες

Ερευνητές από τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης, του Στραθκλάιντ και του Σέφιλντ αναφέρουν ότι οι ιστοί των αραχνών λειτουργούν κάπως σαν… τις κιθάρες.

Ηλιακή δραστηριότητα

Ο φωτογράφος Ehsan Rostamizadeh πήρε αυτή την εικόνα χθες το βράδυ στο Kerman του Ιράν. Δείχνει έναν Ήλιο που δύει με αρκετά σκοτεινά σημεία.