Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το Παλάτι της Κνωσού σε 3D Βίντεο

Το παλάτι της Κνωσού ανακατασκευασμένο σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση.
Ο δημιουργός του έργου εκπλήσσει κάθε φορά με τις πρωτότυπες και εντυπωσιακές δημιουργίες του.

Καρπούζι - Το... φάρμακο για την καρδιά, τον καρκίνο, τη δίαιτα και τη λίμπιντο‏!

 http://www.diaitologia.gr/wp-content/uploads/2013/07/11.jpg
Το καρπούζι, Citrullus lanatus, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ανήκει στην οικογένεια των βοτάνων Curcurbitaceae και είναι “ξαδέρφια” με το αγγούρι και την κολοκύθα. Υπάρχει από το 2.500 π.Χ και πράγματι αποτελείται από 92% νερό. Γι’αυτό άλλωστε και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι εκτός από το να το καταναλώνουν σαν φρούτο, το μετέφεραν μαζί τους σε ναυτικές και άλλες αποστολές σαν αποθήκη νερού.

Πουλιά από χαρτί

 
Ένα ταξίδι στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, όπου ανακάλυψε τη φυσική ομορφιά της χώρας, ήταν σταθμός στη ζωή μιας 26χρονης από την Κολομβία, καθώς της άλλαξε το μυαλό και ξύπνησε μέσα της το πάθος για το περιβάλλον.

Δείτε πώς η λάθος στάση του σώματος οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα υγείας


Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν πλέον πολλές ώρες καθισμένοι μπροστά σε μια οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή στο γραφείο ή στο σπίτι, πιθανώς ...

ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ : ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ...

Η λέξη ισχιαλγία αναφέρεται στον πόνο στην πλάτη που προκαλείται από κάποιο πρόβλημα με το ισχιακό νεύρο...Αυτό είναι ένα μεγάλο νεύρο που εκτείνεται από το κάτω μέρος της πλάτης μέχρι το πίσω μέρος του κάθε σκέλους (ποδιού). 

Το ποτό που πίνουμε χειμώνα-καλοκαίρι και μας προστατεύει από τον καρκίνο

Μια νέα έρευνα από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας του Λος Άντζελες έρχεται να αποκαλύψει τον τρόπο που το πράσινο τσάι μπορεί να περιορίσει αισθητά την ανάπτυξη και μετάσταση του καρκίνου του παγκρέατος...

Ακόμα και η ορθοστασία κάνει καλό στην υγεία

Οι αποδείξεις για το καλό που κάνει η άσκηση στην υγεία είναι συντριπτικές. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ενεργοί με οποιοδήποτε τρόπο.

Μάθετε τα 10 σημάδια που μαρτυρούν άνοια

  Μάθετε τα 10 σημάδια που μαρτυρούν άνοια
Σίγουρα κάποια στιγμή έχετε ακούσει για την άνοια. Αυτό, ωστόσο, που δεν γνωρίζετε, είναι ότι η άνοια δεν είναι νόσος, αλλά μία ομάδα συμπτωμάτων ως αποτέλεσμα διαφόρων ασθενειών όπως το Alzheimer, η Huntington, η Lewy ή κάποιου σοβαρού τραυματισμού στον εγκέφαλο.

Επτά τροφές που θα καθαρίσουν την επιδερμίδα σας

  Επτά τροφές που θα καθαρίσουν την επιδερμίδα σας
Δεν υπάρχουν μόνο οι κρέμες και τα καλλυντικά που προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερμίδα σας. Η διατροφή παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και είναι στο χέρι σας να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Ξυπνά το μεγαλύτερο ηφαίστειο στον κόσμο;

Το μεγαλύτερο ηφαίστειο στον κόσμο, το Mauna Loa, στη Χαβάη, δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης, σύμφωνα με τη Γεωλογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία ενημερώνει το κοινό μέσω... Instagram, σημειώνοντας, παράλληλα, τους κινδύνους με τους οποίους ζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Το πρώτο ιταλικό αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στην Ελλάδα

Μία σημαντική ιστορικά ανακάλυψη, το πρώτο ιταλικό αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο εντοπίστηκε στην Ελληνική επικράτεια, τεκμηριώθηκε φωτογραφικά πριν από λίγες ημέρες από την καταδυτική ομάδα του Αντώνη Γραφά.

Αστροναύτης «ανεβάζει» βίντεο με μία καταιγίδα από το διάστημα!

Ο αστροναύτης Reid Wiseman δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει στο twitter βίντεο από το διάστημα!
Ο φίλος των social media κατάφερε να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο άλμα στην… ανθρωπότητα με τη σύλληψη ενός απίστευτου βίντεο που δείχνει μία καταιγίδα πάνω από το Χιούστον του Τέξας.

Άγιοι Πέτρος και Παύλος Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι

 Άγιοι Πέτρος και Παύλος Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι

Βιογραφία
Ο Πέτρος καταγόταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ήταν γιος του Ιωνά, αδελφός του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου.

Η Ελληνική πλευρά της Κόστα Ρίκα: Τρεις πανέμορφες πόλεις της, η Αθήνα, η Σπάρτη και η Ελλάδα

Η Κόστα Ρίκα είναι μια μικρή αλλά πολύ όμορφη χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Το όνομά της σημαίνει «Πλούσια Ακτή» και είναι μια από τις πιο πράσινες αλλά και πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου.