Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Επτά μύθοι για το αλάτι που δεν πρέπει να πιστέψετε

  Επτά μύθοι για το αλάτι που δεν πρέπει να πιστέψετε
Το αλάτι έχει αρκετά κακή φήμη στους κύκλους των διατροφολόγων, καθώς είναι γνωστό πως σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει την πίεση και μπορεί να συμβάλλει στην καρδιοπάθεια.

Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με αυτές τις 6 ασκήσεις

  Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα με αυτές τις 6 ασκήσεις (pics)
Σε κανέναν δεν αρέσει η κυτταρίτιδα. Άντρες και γυναίκες κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να... φορέσουμε χωρίς ενοχές το μαγιό μας στις καλοκαιρινές παραλίες.

Γιατί επιβάλλεται να φάτε μία μακαρονάδα!

  Γιατί επιβάλλεται να φάτε μία μακαρονάδα!
Τα ζυμαρικά, ως γνωστόν, είναι από τις βασικότερες τροφές που μας προσφέρουν υδατάνθρακες και σε γενικές γραμμές συγκαταλέγονται στις παχυντικές τροφές.
Ο μύθος αυτός θα πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσει.

Τα τρία μεγάλα λάθη που, λόγω άγνοιας, κάνετε με το αντηλιακό

 Τα τρία μεγάλα λάθη που, λόγω άγνοιας, κάνετε με το αντηλιακό
Όσο ο καλοκαιρινός ήλιος θα αρχίζει να μας ταλαιπωρεί και φέτος, και όσο περισσότερο χρόνο θα αρχίσουμε αναπόφευκτα να περνάμε εκτιθέμενοι στην βλαβερή του ακτινοβολία, τόσο πιο σημαντική γίνεται η καθημερινή χρήση αντηλιακού.

Δείτε τον ουρανό όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ


Ο φωτογράφος Βίνσεντ Μπάντι κατάφερε να καταγράψει τον ουρανό με μία πρωτοποριακή μέθοδο.

Εξασθενεί το μαγνητικό πεδίο της Γης

Η πρώτη σειρά αποτελεσμάτων υψηλής ανάλυσης από τον σχηματισμό των τριών δορυφόρων Swarm του ESA αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο που προστατεύει τον πλανήτη μας.

Ανεμοστρόβιλος χθες στην Κω

Η Κως χτες το πρωί χτυπήθηκε από ισχυρό μπουρίνι, αλλά εκτός από την έντονη βροχόπτωση σηκώθηκε ακόμα και ανεμοστρόβιλος όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο

Λίμνη Μαλάουι: Το «ενυδρείο του Θεού»!


Αποτελεί ένα «αστραφτερό κόσμημα» σε μία από τις πιο όμορφες φυσικές γωνιές της Αφρικής μεταξύ Μαλάουι, Μοζαμβίκης και Τανζανίας.