Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τα 8 σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε έλλειψη σιδήρου

Τα 8 σημάδια που φανερώνουν ότι έχετε έλλειψη σιδήρου
Η έλλειψη σιδήρου είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που πλήττει κυρίως τις γυναίκες.

Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης, η οποία βοηθά τα ερυθρά αιμοσφαίρια να μεταφέρουν το οξυγόνο σε ολόκληρο το σώμα μας. Χωρίς αυτήν την πολύτιμη πρωτεΐνη, κάθε όργανο του σώματος υπολειτουργεί.

Τι να φάτε για να καθυστερήσετε τις άσπρες τρίχες

Τι να φάτε για να καθυστερήσετε τις άσπρες τρίχες


Οι άσπρες τρίχες δεν είναι πάντα σημάδι γήρανσης, καθώς μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σε νέους ακόμη και 20 ετών.

Τα 4 λάθη στον ύπνο που σαμποτάρουν το αδυνάτισμα

Τα 4 λάθη στον ύπνο που σαμποτάρουν το αδυνάτισμα


Ακούγεται παράδοξο, όμως ο ύπνος είναι πιο αποτελεσματικός από το γυμναστήριο αν θέλουμε να χάσουμε βάρος!

Κωνσταντινούπολη: Κοσμοπολίτικη, πλανεύτρα, γεμάτη μεθυστικά αρώματα




Κοσμοπολίτικη, πλανεύτρα, γεμάτη μεθυστικά αρώματα θα σας συναρπάσει, θα σας ξαφνιάσει και θα σας κερδίσει… για μια αιωνιότητα και μια μέρα!.

Η έρευνα που προκαλεί αντιδράσεις: «Οι χορτοφάγοι είναι λιγότερο υγιείς από τους κρεατοφάγους» λένε τώρα οι επιστήμονες




«Οι χορτοφάγοι κινδυνεύουν να νοσήσουν από ασθένειες όπως είναι ο καρκίνος, οι αλλεργίες, οι ψυχικές ασθένειες και κυρίως η κατάθλιψη, έστω και αν προσέχουν την υγεία τους, αθλούνται και δεν καπνίζουν».

15 πανίσχυρες τροφές που κατατροπώνουν τις ασθένειες

Rose colored fish with a lemon wine marinade


Είτε το θέλουμε, είτε όχι, πραγματικά είμαστε ό,τι τρώμε! Σίγουρα οι λιγότερο θρεπτικές τροφές έχουν μια παραπάνω νοστιμιά και μας εθίζουν στην κατανάλωσή τους, όμως ξέρουμε καλά πως υπάρχουν επιλογές υγιεινής διατροφής με εξίσου ιδιαίτερη γεύση!

Δείτε ποια είναι τα 10 ομορφότερα ελληνικά νησιά που κατέγραψε η Guardian!



Τρία νησιά της Δωδεκανήσου περιλαμβάνονται στα δέκα κορυφαία ελληνικά νησιά, σύμφωνα με κατάλλογο που δημοσιεύει η Βρετανική εφημερίδα Guardian  Πρόκειται για τη Σύμη που χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο νεοκλασσικό λιμάνι στην Ελλάδα.

Αν δεν προλαβαίνετε να φάτε πρωινό, τότε πιείτε ζεστό νερό με λεμόνι




Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία!

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε πως το τσουνάμι που δημιούργησε ο σεισμός της Χιλής εξαπλώθηκε σε όλο τον Ειρηνικό-Έφτασε μέχρι την Αυστραλία!


Eνα time lapse βίντεο του κέντρου προειδοποιήσεων τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού, δείχνει πώς τα κύματα που δημιουργήθηκαν από το σεισμό των 8,2 Ρίχτερ, που σημειώθηκε την Πρωταπριλιά στη Χιλή, μεταδίδονταν επί 30 ώρες στον Ινδικό Ωκεανό.

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα, με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Η επίδραση της τηλεόρασης στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου

Η Τηλεόραση σήμερα επιδρά στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου δημιουργώντας ένα διαφορετικό πρότυπο ανθρώπου. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η εισβολή των μαζικών μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης στη ζωή μας υπήρξε ραγδαία και θριαμβευτική.

Απίστευτη εικόνα από το αρχείο του Apollo 16

Καταπληκτική εικόνα από το αρχείο του Apollo 16. Στην εικόνα βλέπουμε μια δομή που κατά τη γνώμη μου μοιάζει με μια μονάδα παραγωγής ενέργειας κάποιου είδους. Ότι και αν είναι αυτό το αντικείμενο, φαίνεται να δημιουργεί ή να προσελκύσει ένα λοφίο καθαρής ενέργειας.

Πώς μολύνεται ο αέρας στις καμπίνες των αεροπλάνων

«Αεροτοξικό σύνδρομο»
Όλο και περισσότεροι πιλότοι διαμαρτύρονται για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, λόγω της μόλυνσης του αέρα στις καμπίνες των αεροπλάνων από νευροτοξικούς εστέρες φωσφορικού οξέος.

Οι επιπτώσεις από την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας σε αιγυπτιακή στήλη 3.500 ετών


Το αρχαιότερο ρεπορτάζ για τη Θήρα!
Τις συνθήκες που επικράτησαν μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας φέρεται να περιγράφει ένα από τα αρχαιότερα δελτία καιρού που βρίσκεται χαραγμένο σε αιγυπτιακή στήλη από ασβεστόλιθο ηλικίας 3.500 ετών.

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη υπόγειας θάλασσας στον δορυφόρο του Κρόνου που πιθανώς κρύβει και ζωή

Όλα τα στοιχεία που συγκέντρωναν οι επιστήμονες από τον Εγκέλαδο, τον μικρό παγωμένο δορυφόρο του Κρόνου, υπεδείκνυαν την ύπαρξη ενός υπόγειου ωκεανού κάτω από την παγωμένη του επιφάνεια.