Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κοιμάσαι με ανοιχτό φως ή τηλεόραση; Δες τι μπορεί να πάθεις...

Πολλοί είναι αυτοί που ή από φόβο, ή για παρέα, ή απλά γιατί ξεχνιούνται κοιμούνται με ένα φως ή ακόμη χειρότερα την τηλεόραση ανοιχτή.
Οπως επισημαίνουν, όμως, οι επιστήμονες η κακιά αυτή συνήθεια μόνο κακό προκαλεί στην υγεία

Βρήκαν ενεργό ηφαίστειο που θα εκραγεί κάτω από την Ανταρκτική


Ένα ενεργό ηφαίστειο ανακάλυψαν οι επιστήμονες κάτω από 1,5 χλμ πάγου στη Δυτική Ανταρκτική με τη χρήση σεισμογράφων.
Οι επιστήμονες είναι σίγουροι ότι κάποια στιγμή μελλοντικά το ηφαίστειο θα εκραγεί, κάτι που θα επιταχύνει σημαντικά τη ροή πάγων στη θάλασσα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την άνοδο της στάθμης των ωκεανών παγκοσμίως.

Συμπαντικός Παλμός και Πυθαγόρας [Βίντεο]


Το παρακάτω βίντεο μας δίνει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την Δημιουργία, όσον αφορά τον ρόλο του ΠΑΛΜΟΥ που μεταδίδεται στα κύτταρά μας προερχόμενος από το ΣΥΜΠΑΝ.
Η σύγχρονη ανακάλυψη των επιστημόνων δεν είναι τελικά και τόσο σύγχρονη, την διαβάζουμε στην συζήτηση που είχε ο Σωκράτης με τον Πυθαγόρειο Τίμαιο, στο ομώνυμο Πλατωνικό κείμενο.

Ποιός σκότωσε τον Τ.Κένεντι;


Οι πιο διαδεδομένες θεωρίες

Πενήντα χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του αμερικανού προέδρου Τζον Φ.Κένεντι κι εξακολουθούν να κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες σχετικά με τον θάνατό του.

Επιγραφή σε δωρική διάλεκτο μαρτυρεί Ναό του Ποσειδώνα στην πόλη Νεσέμπαρ (Μεσημβρία)


Στην Μεσημβρία κατά την εκτέλεση εργασιών συντηρήσεως στον ναό ρυθμού βασιλικής (XIII- XIV αι.) της Αγίας Παρασκευής ανακαλύφθηκε επιγραφή σε δωρική διάλεκτο, αφιερωμένη στον θεό Ποσειδώνα.

Blue Beam Project: Ο ιστός που υφαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας


Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλοί έχουν ασχοληθεί με τα λεγόμενα chemtrails -αεροψεκασμοί, άλλοι τα δέχονται ως μέσο επηρεασμού των ανθρώπων, άλλοι τα θεωρούν ως μια ακόμα θεωρία συνομωσίας ή κάποιοι μας το παρουσιάζουν ως "σωτήρια" λύση ενάντια του φαινομένου του θερμοκηπίου, μέσω της γεωμηχανικής.

Οι ιστορίες των άστρων


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός διαστήματος ετοιμάζεται να στείλει τον προσεχή Δεκέμβριο μια νέα διαστημική αποστολή σε τροχιά: το παρατηρητήριο Gaia (εκ του ελληνικού Γαία).
Η Γαία πρόκειται να δημιουργήσει ένα τρισδιάστατο χάρτη του Γαλαξία παρατηρώντας με τη

Το «άλμπουμ» της ζωής του Γαλαξία


Η NASA δείχνει το πώς ήταν στη... νιότη του και πώς είναι σήμερα
Ομάδα αστρονόμων μελέτησε εικόνες που έχει καταγράψει το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble από εκατοντάδες γαλαξίες και διαπίστωσε την εξέλιξη που είχαν σε βάθος χρόνου 11 δισ. ετών.

Που πηγαίνουν οι αναμνήσεις μας;


Κάποιες χάνονται, άλλες παραμένουν κι άλλες μεταμορφώνονται
Προσπαθήστε να θυμηθείτε τις πρώτες σας διακοπές ως παιδί. Μπορείτε να ανασύρετε από τη μνήμη σας το χρώμα του μαγιό που φορούσατε τότε, την υφή της άμμου στα πόδια και τα χέρια σας, ή τα συναισθήματα που νιώσατε όταν κολυμπήσατε για πρώτη φορά στη θάλασσα;