Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

8 ΤΡΟΦΕΣ που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας

Προσθέστε αυτά τα τρόφιμα στη λίστα της διατροφής σας και θα διαπιστώσετε τεράστια διαφορά στην καθημερινή σας ευεξία...

Τα «Μυστικά της Ελλάδας»- σπουδαία έκθεση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Από τις 4 Απριλίου έως τις 31 Αυγούστου 2014, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και το Geo Routes Cultural Institute διοργανώνουν Φωτογραφική Έκθεση με τίτλο «Μυστικά της Ελλάδας» (Αφίξεις, Είσοδος 1, εκθεσιακός χώρος “Art & Culture”).


Διαπλέοντας τον Αμαζόνιο σε ένα μαγευτικό ταξίδι

 


Η πλεύση στην καρδιά του σκότους δεν ήταν ποτέ τόσο ελκυστική... Οι επιβάτες του "Aqua Expeditions" μπορούν να βιώσουν το μεγαλείο του ποταμού Αμαζόνιου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Αεροφωτογραφίες που «κόβουν την ανάσα


 

 Όσες εικόνες κι αν ληφθούν από τον πλανήτη μας από ψηλά, ποτέ δεν θα είναι αρκετές για να δείξουν την ομορφιά της Γης μας. Αεροφωτογραφίες εκπλήσσουν τον θεατή για άλλη μία φορά και τον καθηλώνουν μπροστά στην οθόνη, καθώς χρώματα, σχήματα και τοποθεσίες εμφανίζονται μαγικά

Χάρτης με τις «πληγές» του πλανήτη - Πόσο έχει επηρεάσει τον κόσμο η κλιματική αλλαγή

Ασθένειες, πυρκαγιές, άνοδος της στάθμης των θαλασσών. Είναι μερικές μόνο από τις τραγικές συνέπειες που προβλέπουν με βεβαιότητα οι επιστήμονες, για το μέλλον του πλανήτη. Όλες τους αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.

Super Guppy: Το αεροσκάφος «γίγαντας» της Nasa

Ονομάζεται Super Guppy και χωράει στο εσωτερικό του διαστημικά σκάφη και εξαρτήματα
Ένα γιγάντιο αεροσκάφος που μοιάζει με φάλαινα χρησιμοποιεί η NASA, για τη μεταφορά διαστημικών σκαφών, εξαρτημάτων και καυσίμων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Το χάπι που θα μας κάνει και πάλι… παιδιά

Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να δημιουργήσουν ένα φάρμακο, που θα επιτρέπει στον εγκέφαλο ενός ενήλικα να επιστρέφει στα… πρώτα στάδια της ανάπτυξής του. Όπως τότε που ήταν παιδί.

Αλλάζει η ημερομηνία γέννησης της Σελήνης

Το φεγγάρι άρχισε να δημιουργείται γύρω στα 65 εκατομμύρια χρόνια αργότερα από ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε ένα ακριβέστερο γεωλογικό «ρολόι».

Αφυπνίζεται το το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» από τους σεισμούς σε Χιλή και Λος Άντζελες;

Φόβους για ενεργοποίηση της περιοχής «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» που περικλείει ολόκληρο τον Ειρηνικό Ωκεανό εκφράζουν οι ειδικοί, μετά τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου σε Χιλή και Λος Άντζελες.

Μαλαισία: «Το μυστήριο του εξαφανισμένου αεροπλάνου ίσως δεν λυθεί ποτέ»


Περισσότερο χρόνο για τις έρευνες του εξαφανισμένου Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, ζητούν οι αρχές της χώρας μέσω του αρχηγού της αστυνομίας, Χαλίντ Αμπου Μπακάρ.