Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μία ματιά στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Αριθμοί που τρελαίνουν, εικόνες που μαγεύουν

Μία ματιά στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Αριθμοί που τρελαίνουν, εικ 


Το επισκέπτονται περισσότεροι άνθρωποι από ότι τον Πύργο του Αιφελ, τους καταρράκτες του Νιαγάρα, ή την Disney World. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του Dubai Mall είναι περισσότεροι από τους τουρίστες και των τριών προαναφερόμενων αξιοθέατων μαζί. Γιατί όλοι θέλουν να δουν το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο.

Πέθανε από καρδιακή προσβολή επειδή δάγκωνε τα νύχια του με μανία -Μάτωσαν και έπαθε σηψαιμία

Πέθανε από καρδιακή προσβολή επειδή δάγκωνε τα νύχια του με μανία -Μάτωσαν και έπαθε σηψαιμία [εικόνα]


Ενας τραγικός, απρόβλεπτος θάνατος. Ο ερασιτέχνης διαιτητής John Gardener από το Lancashire, της βορειοδυτικής Βρετανίας πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από σηψαιμία που προκλήθηκε από αιμορραγία στα δάχτυλά του.

Θρίλερ: Γιατί λειτουργούν ακόμα τα κινητά των επιβαινόντων της πτήσης που αγνοείται

Θρίλερ: Γιατί λειτουργούν ακόμα τα κινητά των επιβαινόντων της πτήσης που αγνοείται


Η είδηση πως ορισμένα από τα τηλέφωνα των επιβατών της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines χτυπούν ακόμα όταν οι συγγενείς των αγνοουμένων τους καλούν προκάλεσε σύγχυση. Ωστόσο το Nouvel Observateur σε μία προσπάθεια να δώσει μία πιθανή εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Σκολίωση ενηλίκων. Αντιμετωπίστε την



Ακούγοντας τη λέξη σκολίωση ο νους μας πηγαίνει στα παιδιά και κυρίως στους μαθητές που επιβαρύνουν την σπονδυλική τους στήλη από τα σακίδια που φορούν στην πλάτη. Ωστόσο η σκολίωση είναι μια  πάθηση που εμφανίζεται πιο συχνά στους ηλικιωμένους απ ότι στους εφήβους.

Οστεοπόρωση. Τι πρέπει να προσέχεις απο μικρή ηλικία για να μη νοσήσεις




Σιωπηλή επιδημία είναι η οστεοπόρωση, με το 34% των πολιτών να μην έχει κάνει ποτέ εξέταση για τη νόσο, και με μόλις 2 στους 10 ασθενείς με διαγνωσμένη οστεοπόρωση να λαμβάνουν θεραπεία για την πάθηση τους.

12 βότανα για κάψιμο λίπους καλύτερα και από γυμναστήριο!

Υπάρχουν αρκετά βότανα και αρωματικά φυτά (βιολογικά κατά προτίμηση) που είναι αποτελεσματικά και βοηθούν στον έλεγχο του βάρους. Τα βότανα προωθούν τον οργανισμό στην ομοιοστασία και αυτοθεραπεία. Επιπλέον, προάγουν την υγεία βοηθώντας το σώμα να αποτοξινωθεί.

Συγκλονιστικοί οριζόνες με αντανάκλαση από τον ουρανό

 

H εικόνα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας που λαμπιρίζουν τη νύχτα από ψηλά


Φωτογραφία που ελήφθη από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έδωσε στη δημοσιότητα η NASA δείχνει την Ιβηρική χερσόνησο, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας και της Πορτογαλίας τη νύχτα.

Ας ταξιδέψουμε στις 10 πιο «πράσινες» χώρες του πλανήτη



Ο Δείκτης Περιβαλλοντικής Επίδοσης ( EPI) είναι μια μέθοδος μέτρησης της απόδοσης των εθνικών κυβερνήσεων που σχετίζονται με τις περιβαλλοντικές πολιτικές. Το Πανεπιστήμιο Yale και το Πανεπιστήμιο Columbia μελετά το EPI κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου

Εκπληκτικές φωτογραφίες: Πάγωσε η πιο αρχαία λίμνη του κόσμου


Εκπληκτικές φωτογραφίες: Πάγωσε η πιο αρχαία λίμνη του κόσμου

 Χαζέψτε την πιο παλιά και βαθιά λίμνη του κόσμου να γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν παγώνει
Πρόκειται για την περίφημη λίμνη της Βαϊκάλης κοντά στη πόλη Ιρκούτσκ της Ρωσίας, στη Σιβηρία.

Σχηματίζουν ουρές πάνω σε μια παγωμένη λίμνη για να θαυμάσουν ένα σπήλαιο! Δείτε φωτογραφίες



Σχηματίζουν ουρές πάνω σε μια παγωμένη λίμνη για να θαυμάσουν ένα σπήλαιο! Δείτε φωτογραφίες

 Ο φετινός βαρύς χειμώνας που έπληξε την Αμερική δεν έφερε μόνο δυσκολίες στους κατοίκους, αλλά και μερικά εντυπωσιακά τοπία, όπως τα απίστευτα σπήλαια πάγου στην Wisconsin τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο με τα πόδια και είναι η πρώτη φορά που παίρνουν μια τέτοια μορφή.

Απίστευτα επαγγέλματα που χάθηκαν στο χρόνο!




Πολλά είναι τα επαγγέλματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος… το σίγουρο πάντως είναι πως κάποια από αυτά που θα σας αναφέρουμε πολλοί από εσάς μπορεί να μην τα έχετε ξανακούσει…

Επίγεια λέιζερ εναντίον διαστημικών σκουπιδιών

Νέα πρόταση επιστημόνων για την αντιμετώπιση του προβλήματος με νέου τύπου «όπλα»
Η επιστημονική κοινότητα πασχίζει τα τελευταία χρόνια να βρει μια λύση στο πρόβλημα των λεγόμενων «διαστημικών σκουπιδιών» που έχουν περικυκλώσει τη Γη και ο όγκος τους αυξάνεται συνεχώς δημιουργώντας.

Λύθηκε το μυστήριο με τους τεράστιους κύκλους στην έρημο της Ναμίμπ; [Βίντεο]



Οι μυστηριώδεις κύκλοι στην έρημο Ναμίμπ της Αφρικής εμφανίζονται όσο υπάρχουν άνθρωποι στην περιοχή.

Η έκρηξη της Αίτνας [11 Μαρτίου 1669]




11 Μαρτίου του 1669, το ηφαίστειο της Αίτνας που δεσπόζει στην Σικελία αρχίζει να εκρήγνυται εκτοξεύοντας λάβα, καπνό και πέτρες για εβδομάδες σκεπάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και προκαλώντας τον θάνατο περισσοτέρων από 20.000 ανθρώπων. Τα περισσότερα από τα θύματα

Νέα θεωρία: Ο μυστηριώδης δολοφόνος αστεροειδής δεν εξαφάνισε μόνο τους δεινοσαύρους



Πολλά έχουν γραφτεί για τον μεγάλο αστεροειδή που σύμφωνα με τη κρατούσα θεωρία έπεσε στη Γη πριν από περίπου 65 εκ. έτη.