Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οι τηλεοράσεις γίνονται (επικίνδυνα) έξυπνες

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις που συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να μετατραπούν σε ένα είδος Μεγάλου Αδελφού για τους κατόχους τους

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς να το καθαρίσετε!






Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας. Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα.

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά του κόσμου



Έχετε μήπως περιέργεια να μάθετε τι γλυκά προτιμούν ανά τον κόσμο το βράδυ των Χριστουγέννων μετά το πλούσιο οικογενειακό γεύμα; Γιατί όρεξη σίγουρα έχετε αλλά και διάθεση να τα δοκιμάσετε!

Ρομποτικό «πουλί» για τις ειδικές δυνάμεις



Παρά την συνεχή αύξηση της χρήσης τους, τα drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) έχουν ένα αρκετά σημαντικό μειονέκτημα: οπτικά δεν υπάρχει περίπτωση ένας παρατηρητής να τα περάσει για κάτι άλλο.

Ποιο τεράστιο μυστικό κρύβει η JP Morgan & Chase;


JP Morgan & Chase... Ο τραπεζικο-επενδυτικός κολοσσός που ορίζει τη μοίρα ολόκληρων ηπείρων, δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
Μία επωνυμία που ρίχνει βαριά τη σκιά της πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο «πάνω» του, αλλά και «κάτω» απ' αυτόν!

Λίμνη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Βοσνία

Έκπληκτοι οι κάτοικοι του χωριού Σάνιτσα της Βοσνίας ξύπνησαν ένα πρωί και διαπίστωσαν ότι στη θέση μιας μικρής λιμνούλας υπάρχει πλέον ένας κρατήρας.
Ξαφνικά ένα από τα προηγούμενα βράδια, η γη άνοιξε και κατάπιε τη λιμνούλα κι οτιδήποτε υπήρχε μέσα και γύρω από αυτή, όπως ψάρια και δέντρα που υπήρχαν στην όχθη. Σαν από θαύμα δεν εξαφανίστηκαν και τα πλαϊνά σπίτια.