Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Όταν το παιδί λέει πάρε μου και εσύ δεν έχεις χρήματα...



ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.… ΚΡΙΣΗΣ
Οι μέρες περνούν και η κοινωνικo - οικονομική κατάσταση στη χώρα μας συνεχώς αλλάζει. Τα δελτία ειδήσεων αναπαράγουν πληροφορίες σχετικά με το οικονομικό μέλλον της χώρας, επιχειρήσεις κλείνουν, άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους.

Έλλειψη βιταμίνης Α. Μάθετε τι προκαλεί



Tα παιδιά που έχουν έλλειψη βιταμίνης Α κινδυνεύουν να προσβληθούν από ασθένειες του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν επιστήμονες απο το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν μετά απο έρευνα που πραγματοποίησαν σε  2.800 παιδιά ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών.

Ο χαρακτήρας των προγονών μας και ο χαρακτήρας των σημερινών Ελλήνων.

Ο χαρακτήρας των προγονών μας και ο χαρακτήρας των σημερινών Ελλήνων.
Aρχαίοι πάπυροι που βρέθηκαν στην σημερινή ΜΠΕΝΕΖΑ της Αιγύπτου, περιέχουν επιστολές ενός Ρωμαίου Συγκλητικού, του ΜΕΝΕΝΙΟΥ ΑΠΙΟΥ, προς ένα νεαρό ανθύπατο της ΑΧΑΪΑΣ τον

Μάτσου Πίτσου: - Η χαμένη πόλη των Ίνκας


Το Μάτσου Πίτσου (στη γλώσσα Κέτσουα σημαίνει «αρχαίο βουνό»), βρίσκεται σε υψόμετρο 2430 μέτρων στις περουβιανές Άνδεις.

Η ιστορία της δίαιτας: από το 500 π.Χ ως σήμερα

Η ιστορία της δίαιτας: από το 500 π.Χ ως σήμερα
Προφανώς η απώλεια κιλών δεν είναι νέο ζήτημα. Τι κι αν υπήρχαν εποχές όπου το πάχος θεωρούνταν γοητεία και ένδειξη πλούτου, μάλλον οι άνθρωποι ανά τους αιώνες πάντα αναζητούσαν έναν (μαγικό συνήθως) τρόπο να φαίνονται πιο αδύνατοι.

Πραγματικά, θα σας πιάσει ίλιγγος, ζάλη και άγχος εαν δείτε αυτό το Βίντεο...Κόβει την ανάσα…



Ο ορειβάτης Alex Honnold δεν σταματάει πουθενά. Και σίγουρα, δεν φοβάται τα ύψη.
Γνωστός για τις extreme αναρριχήσεις του με γυμνά χέρια, ο 27χρονος Honnold σκαρφάλωσε τώρα χωρίς κανενός είδους ασφάλεια ή υποβοήθηση, σε έναν γκρεμό ύψους 500 μέτρων στο Μεξικό, στην περιοχή του Μόντερεϊ.

Κύμα γρίπης σαρώνει την Ελλάδα

 


Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει το «κύμα» γρίπης στη χώρα μας, αφήνοντας στο πέρασμά του ασθενείς σε βαριά κατάσταση στην Εντατική ή ακόμα και νεκρούς.

Ξενοδοχείο πάνω στα δέντρα!


Ένα μοναδικό θέρετρο μόλις 30 λεπτά έξω από το Σιάτλ στην Ουάσιγκτον φέρνει στο νου αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια των επισκεπτών του καθώς όλα τα δωμάτια είναι τοποθετημένα πάνω στα δέντρα, προσφέροντας πολυτελείς υπηρεσίες… δεντρόσπιτου!

Μαγικές εικόνες: Αν φοράς γυαλιά θα καταλάβεις την ομορφιά τους

Μαγικές εικόνες: Αν φοράς γυαλιά θα καταλάβεις την ομορφιά τους

Βλέποντας τη Νέα Υόρκη πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (Pics)

To πείραμα της Monopoly


Κάπου όλοι μας τους έχουμε εντοπίσει: ο κακομαθημένος και αγενής πλούσιος πελάτης, ο αλαζονικός νεαρός με τα έτοιμα λεφτά και το σπορ αμάξι, ακόμα και η έλλειψη τακτ όταν οι ίδιοι μας οι φίλοι μας κερδίζουν στα χαρτιά. Είναι τελικά χειρότερη η συμπεριφορά των πλουσίων;

Το Σότσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί! [Εικόνες]

Μέχρι στιγμής το Σότσι - όπου διεξάγονται οι φετινοί χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - το γνωρίζουμε από συγκεκριμένες οπτικές γωνίες.

Άγνωστα χειμερινά αθλήματα!


Ο χειμώνας αποτελεί για πολλούς αγαπημένη εποχή καθώς μπορούν να επιδοθούν σε αθλήματα που έχουν σχέση με το χιόνι και με τις ολόλευκες βουνοπλαγιές.

Τα εννέα είδη νοημοσύνης και πώς διακρίνονται

Το 1983 ο Howard Gardner στο βιβλίο του «Frames of Mind», διατύπωσε τη θεωρία της πολλαπλής νοημοσύνης, σύμφωνα με την οποία η νοημοσύνη κάθε ανθρώπου χωρίζεται σε εννιά (τουλάχιστον) τομείς, οι οποίοι εδράζουν σε διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου

Χιλιάδες χιμπατζήδες εντοπίστηκαν σε παρθένα ζούγκλα του Κονγκό [Βίντεο]

Οι επιστήμονες μιας ερευνητικής ομάδας χρειάστηκε να περπατήσουν πολλά χιλιόμετρα μέσα στην ζούγκλα Μπίλι - Ουέλε του Βορειοδυτικού Κονγκό για να ανακαλύψουν ένα μεγάλο πληθυσμό χιμπατζήδων που θεωρούν ότι ίσως πρόκειται για τον μεγαλύτερο στην Αφρική.

Το ισχυρότερο λέιζερ όλων των εποχών

Δύο επαναστατικές τεχνολογίες λέιζερ κυριολεκτικά βγαλμένες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης. Οι δυνατότητές τους δεν είναι απλώς εκπληκτικές αλλά πραγματικά απίστευτες.