Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Προσοχή: Απλά σημάδια που δείχνουν καρκίνο του πνεύμονα

Μία από τις πιο αθόρυβες και επικίνδυνες ασθένειες είναι ο καρκίνος του πνεύμονα.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ενδεικτικό της «αθόρυβης» δράσης του είναι πως στο 40% των περιπτώσεων, η διάγνωση γίνεται αφού η νόσος έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, στο 1/3 των περιπτώσεων, ο καρκίνος έχει φτάσει το στάδιο 3.

Σύμφωνα με τους έλεγχους που πραγματοποίησε το Γενικό Χημείο του κράτους πεντακάθαρο το νερό στις ακτές της Πρέβεζας!

Για μια ακόμη καλοκαιρινή περίοδο οι λουόμενοι στην Πρέβεζα εξακολουθούν να κολυμπούν σε πεντακάθαρα νερά. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών του νερού κολύμβησης στις ακτές του Δήμου Πρέβεζας επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα τους. 

Ποιες τροφές λευκαίνουν τα δόντια;

Τις 4 τροφές οι οποίες λευκαίνουν αποδεδειγμένα τα δόντια αποκαλύπτει ο δρ Χάρλοντ Κατζ, ιδρυτής της αλυσίδας κλινικών The California Breath Clinics, σε συνέντευξή του στην «Daily Mail».
Όπως εξηγεί, πολλά είναι τα τρόφιμα...

Το "κόλπο" του 5+2 που σας αδυνατίζει χωρίς να κάνετε δίαιτα!

  Το "κόλπο" του 5+2 που σας αδυνατίζει χωρίς να κάνετε δίαιτα!
Είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους "μπελάδες" όλων, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο: η απώλεια των περιττών κιλών όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και εμφάνισης, αφού οι παραλίες θέλουν μαγιό και το μαγιό θέλει... θυσίες.

Τι να κάνετε για να ακολουθούν τα παιδιά σας τις συμβουλές σας

  Τι να κάνετε για να ακολουθούν τα παιδιά σας τις συμβουλές σας
Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι το να είναι πολύ αυστηροί με τα παιδιά τους είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταφέρουν να τα κάνουν να ακολουθούν τις οδηγίες τους και όλα όσα τα συμβουλεύουν.

Τα διεγερτικά για τη ΔΕΠΥ αυξάνουν το Δείκτη Μάζας Σώματος

 Τα διεγερτικά για τη ΔΕΠΥ αυξάνουν το Δείκτη Μάζας Σώματος
Τα διεγερτικά φάρμακα στο πλαίσιο της θεραπείας για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας συνδέονται με την παχυσαρκία στα επόμενα χρόνια της ζωής, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές.

Περίεργοι σφαιρικοί ογκόλιθοι

Στην ακτή Koekohe στη Νέα Ζηλανδία υπάρχουν μερικοί εντελώς περίεργοι σφαιρικοί ογκόλιθοι που μοιάζουν σαν βόλοι που απέμειναν από ένα παιχνίδι γιγάντων.

Οι φράουλες ρίχνουν την χοληστερίνη

φράουλες
Οι φράουλες μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.

15 πράγματα που δεν ξέρατε για τα αεροπλάνα

Γράφει ο Απόστολος Καλατζής
Πετάνε με λιγότερα καύσιμα - Οι «φθηνές» αεροπορικές εταιρίες πετάνε με λιγότερα καύσιμα για λόγους οικονομίας, γιατί πολύ απλά καις παραπάνω καύσιμα όταν κουβαλάς παραπάνω καύσιμα.