Ένα από τα πιο πολύτιμα μπαχαρικά θεωρείται ο κρόκος Κοζάνης και καλείται ως το ‘’καμάρι’’ της Ελλάδας. Σαν Κοζανήτισα δεν θα μπορούσα να παραλείψω φυσικά το ευεργετικό προϊόν της πόλης μου και να μην αναφέρω τις ιδιότητες του και το πόσο μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας μέσω της διατροφής μας.
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
Τι είναι ο κρόκος Κοζάνης, πώς θα τον χρησιμοποιήσεις και γιατί θα σου αλλάξει τη ζωή
Ένα από τα πιο πολύτιμα μπαχαρικά θεωρείται ο κρόκος Κοζάνης και καλείται ως το ‘’καμάρι’’ της Ελλάδας. Σαν Κοζανήτισα δεν θα μπορούσα να παραλείψω φυσικά το ευεργετικό προϊόν της πόλης μου και να μην αναφέρω τις ιδιότητες του και το πόσο μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας μέσω της διατροφής μας.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)