Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αλλάζει ο μεταβολισμός μου το καλοκαίρι ;












Ο μεταβολισμός τους καλοκαιρινούς μήνες εμφανίζει πλεονεκτήματα τα οποία βοηθούν στην απώλεια κιλών.

Η ασυνήθιστη «ραγισμένη» κόκκινη λίμνη!


Στο βόρειο τμήμα της Τανζανίας, κοντά στα σύνορα με την Κένυα, το τοπίο μοιάζει εξωγήινο, καθώς στην περιοχή δεσπόζει η παράδοξη «ραγισμένη» λίμνη Natron.

Τα τελευταία λόγια διάσημων προσωπικοτήτων

«Ένα τελευταίο ποτό, παρακαλώ» ήταν τα τελευταία λόγια του Τζακ Ντάνιελ, ενώ ο Καρλ Μαρξ είχε πει πως «τα τελευταία λόγια είναι για τους ανόητους που δεν έχουν πει αρκετά». Ο θάνατος δεν ακούστηκε ποτέ τόσο ωραίος. Ποια ήταν τα τελευταία λόγια διάσημων προσωπικοτήτων της ιστορίας και την ιστορία γύρω από αυτά.

Δείτε ποια ειναι η "Καλύτερη Οφθαλμαπάτη της Χρονιάς 2014"

Μία κλασική οφθαλμαπάτη του 19ου αιώνα, αλλά στην κινούμενη έκδοσή της, κέρδισε στο διαγωνισμό «Καλύτερη Οφθαλμαπάτη της Χρονιάς 2014».

Οι επιστήμονες γνωρίζουν πλέον πώς εξαπλώνεται ο καρκίνος

Μια νέα βρετανική έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά στον επιστημονικό χώρο, καθώς μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την οριστική αναστολή της μετάστασης του καρκίνου.

Ο καλός ύπνος θέλει και την κατάλληλη διατροφή

Μήπως ο ύπνος σας δεν είναι αυτός που θα θέλατε; Αν είστε από αυτούς που θέλουν να κοιμούνται καλά αλλά δεν τα καταφέρνουν, ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και στη διατροφή σας.
Επιστημονικές έρευνες τονίζουν σήμερα ότι υπάρχουν συστατικά που μπορούμε να αποφύγουμε ή να προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου.
Ας τα γνωρίσουμε:

Τροφές που βοηθούν την ψυχολογία μας

 











Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή μπορεί να επηρεάσει την διάθεσή μας. Η αιτιολογία στηρίζεται στο γεγονός ότι η διατροφικές αλλαγές μπορεί να επιφέρουν αλλαγές στη χημική σύσταση του εγκεφάλου και ως αποτέλεσμα οδηγεί σε αλλαγή συμπεριφοράς.
Ποιές τροφές λοιπόν θα σας βοηθήσουν στο να βελτιώσετε την διάθεση σας;

Τα λάθη που κάνεις με το σαπούνι και αφυδατώνουν το πρόσωπο

καθαρισμός προσώπου
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μικρές, καθημερινές συνήθειες, όπως η λάθος επιλογή ή χρήση του σαπουνιού που χρησιμοποιείς, μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα σου και να προκαλέσει την εμφάνιση περισσότερων ρυτίδων;