Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

10 πανέμορφοι υπόγειοι καταρράκτες!

perierga.gr - 10 πανέμορφοι υπόγειοι καταρράκτες!






Οι καταρράκτες συνθέτουν έτσι ή αλλιώς από τα ωραιότερα τοπία στον κόσμο και είναι από τα πιο όμορφα δημιουργήματα της φύσης. Φανταστείτε λοιπόν πόσο πολλαπλασιάζεται η ομορφιά τους όταν ρέουν μέσα σε σπηλιές, αρκετά μέτρα κάτω από το έδαφος, ανάμεσα σε βράχια και πέτρες!

Νέα μέθοδος αναδημιουργίας προσώπου από ίχνη DNA


Μια πολλά υποσχόμενη αμερικανο-βελγική τεχνολογία φιλοδοξεί να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» των εγκληματολογικών ερευνών, καθώς είναι σε θέση να αναδημιουργήσει τρισδιάστατα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή το πιθανό πρόσωπο ενός καταζητούμενου, μόνο από τα ίχνη του γενετικού υλικού (DNA) που έχει αφήσει πίσω του.

111 οι νεκροί από τη γρίπη

Σε πτωτική φάση έχει εισέλθει, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο ιός της γρίπης στην Ελλάδα, ενώ... το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ),

122 αντικείμενα «έπιασε» ο Γαλλικός δορυφόρος, ίσως σχετίζονται με το χαμένο Boeing!

Γαλλικός δορυφόρος "έπιασε" στο Νότιο Ινδικό, 2.500 μίλια από το Περθ, 122 αντικείμενα που ίσως σχετίζονται με το χαμένο Boeing.

«Αετίσια» όραση

Όραση στο σκοτάδι μέσω φακών επαφής ισχυρίζονται ότι μπορούν να δημιουργήσουν αμερικανοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.
Το μυστικό, κρύβεται σε έναν υπέρλεπτο αισθητήρα ικανό να αιχμαλωτίζει οποιαδήποτε μορφή φωτός - από την ορατή μέχρι την υπέρυθρη ακτινοβολία.

H βιταμίνη C δεν υπάρχει μόνο στο πορτοκάλι


Με το άκουσμα «βιταμίνη C» το μυαλό των περισσότερων από εμάς ανατρέχει συνειρμικά στα πορτοκάλια ή μια φρεσκοστιμμένη πορτοκαλάδα που θα μας δυναμώσει ή θα τονώσει το ανοσοποιητικό μας απέναντι στο κρυολόγημα.

Δέκα πράγματα που θα μπορούσαν να σβήσουν κάθε ίχνος ζωής από τη Γη

Ένα βίντεο το οποίο πρέπει να δείτε...
Δέκα πράγματα που θα μπορούσαν να σβήσουν κάθε ίχνος ζωής από τα πλανήτη μας.

Nasa: Εκπληκτική φωτογραφία από Κεραυνό που «χτυπάει» τη Γη


Όπως φαίνεται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εκπληκτική φωτογραφία την ώρα που κεραυνός «χτυπάει» τη Γη, όπως φαίνεται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη θα βιώσει καύσωνες και έντονες βροχοπτώσεις

Μια άκρως ανησυχητική πρόβλεψη έκαναν οι επιστήμονες της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Μ.Βρετανίας.