Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τροφές που νικούν τον πόνο

Τροφές που νικούν τον πόνο


Μπορεί η μέντα να ανακουφίσει την κοιλιά μας και ο κολοκυθόσπορος να απαλύνει την ημικρανία;
Τι κοινό έχουν μια χούφτα κεράσια, ένα πιάτο φασόλια και ένα παυσίπονο; Και τα τρία απαλύνουν τον πόνο. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, συγκεκριμένες τροφές μπορούν να δράσουν στην πηγή του πόνου και να μας ανακουφίσουν. Σας παρουσιάζουμε έξι από αυτές.

Πώς να απογειώσετε το μεταβολισμό σας

φαγητο 



Συμβουλές για να μην παίρνουμε βάρος ή να χάνουμε πιο εύκολα

Υπάρχουν τροφές που μας αδυνατίζουν; Η απάντηση είναι όχι. Υπάρχουν όμως κάποιες, που σε συνδυασμό με μια ευρύτερη αλλαγή τρόπου ζωής, μπορούν να κρατήσουν ψηλά το βασικό μας

Οι καρποί της υγείας μας

/ηλιοσποροι 

Μπορεί τα καρύδια, οι ηλιόσποροι, οι ελιές, ο αμάρανθος και ο λιναρόσπορος να είναι μικροσκοπικοί καρποί, ωστόσο η αξία τους για την υγεία μας είναι αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθός τους.

Τα οφέλη των μπαχαρικών στην υγεία

μπαχαρικα 


Αδυνατίζουν, βελτιώνουν την αναπνοή και καθαρίζουν το μυαλό
Θα έχετε ακούσει από πολλούς ειδικούς (διατροφολόγους, σεφ κ.ά.) πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα μπαχαρικά στη διατροφή μας.Μάλιστα, αρκετοί συνιστούν να περιορίσει κανείς την κατανάλωση

Μέλι το θαυματουργό

μελι 



Οκτώ θεραπευτικές ιδιότητες του «γλυκού χρυσού»

Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα γοητευτικό γύρω από το μέλι. Το νέκταρ των λουλουδιών μετατρέπεται από τις μέλισσες σε ένα γλυκό, χρυσό ελιξίριο, με «θαυματουργές» δυνάμεις. Διατηρείται χωρίς να

Για όσους υποφέρουν από ίλιγγο

πονοκεφαλος 



Τι είναι, τι τον προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται

Σχεδόν όλοι μετά τα 50 χρόνια τους παθαίνουν κάποιο επεισόδιο ιλίγγου. Δεν είναι ασθένεια, αλλά σύνδρομο. Μια ομάδα δηλαδή από συμπτώματα που μπορεί να οφείλονται σε πολλές παθήσεις από διάφορες αιτίες.

Πανέμορφος καταρράκτης τεσσάρων επιπέδων! Eικόνες

Πανέμορφος καταρράκτης τεσσάρων επιπέδων! Eικόνες


Οι καταρράκτες Mitchell βρίσκονται στο Κίμπερλι της δυτικής Αυστραλίας βορειοανατολικά του Περθ και δημιουργούνται από τον ομώνυμο ποταμό, αποτελώντας ένα από τα βασικά αξιοθέατα της

Drone καταγράφει ηφαιστειακή έκρηξη - Βίντεο

 Drone καταγράφει ηφαιστειακή έκρηξη - Βίντεο

Πάνω από το εκρηγνυόμενο ηφαίστειο Γιασούρ, στη νήσο Τάνα του Βανουάτου, στον νότιο Ειρηνικό, πέταξε ένα μη επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα (drone) καταγράφοντας μοναδικές εικόνες καταστροφής.

Ισχυρός σεισμός 6.3 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Ο σεισμός των 6.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 19.06 ώρα Ελλάδας, στην Ιαπωνία, είχε ως αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να τραυματιστούν και χιλιάδες σπίτια να μείνουν δίχως ρεύμα.

Πώς φτιάχνεται το μπέικον; Θα ξαναφάτε μετά απο αυτό;

Έχετε σκεφτεί πώς φτιάχνεται το νόστιμο μπέικον που τρώμε;

Ποια είναι τα συνηθέστερα συμπτώματα του καρκίνου;

Βρετανοί ειδικοί δημοσίευσαν έναν κατάλογο οκτώ συμπτωμάτων τα οποία εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν ανεξήγητα αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να...είναι σημάδια μελλοντικής εμφάνισης καρκίνου.

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τις πέτρες στα νεφρά

Ο σχηματισμός λίθων στα νεφρά είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Οι πιο κοινοί τύποι είναι οι πέτρες οξαλικού και φωσφορικού ασβεστίου.
Διαβάστε ό,τι θα πρέπει να γνωρίζετε για να αποτρέψετε το σχηματισμό τους, είτε αντιμετωπίσατε πρόβλημα στο παρελθόν είτε όχι.

Μια νέα εποχή για την Ελλάδα. Ντουμπάι γίνεται το Ελληνικό!

Ουρανοξύστες μπροστά στη θάλασσα, πρότυπα κέντρα άθλησης και 2000 στρέμματα πράσινο προβλέπει το σχέδιο της Lamda Development που ενέκρινε το ΤΑΙΠΕΔ
Με ένα βίντεο διάρκειας δυόμιση περίπου λεπτών η εταιρία Lamda Development περιγράφει την ανάπλαση του Ελληνικού.

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ απο το Reuters για το μοιραίο αεροσκάφος της Malaysia Airlines

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ψάχνουμε σαμποτάζ, με την αεροπειρατεία να ‘παίζει’ ακόμη δυνατά», δήλωσε στο Reuters η πηγή, ένας ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας της Μαλαισίας.