Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ανησυχώ υπερβολικά για όλα

άγχος

Η υπέρμετρη ανησυχία μπορεί πραγματικά να στοιχειώσει τη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να τη διαχειριστούμε.

Ασκήσεις για να ενισχύσετε την μνήμη

σκέψη 

Τέσσερις πρακτικές συμβουλές

Στους περισσότερους έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή τους να ψάχνουν απεγνωσμένα τα κλειδιά τους ή το κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς να μπορούν να θυμηθούν πού τα άφησαν τελευταία φορά.

Προσοχή: Ο θυμός βλάπτει


θυμος
Γνωρίζουμε ότι ο θυμός είναι κακός σύμβουλος για τις σχέσεις μας με τους άλλους και ότι επηρεάζει αρνητικά τη διάθεση και την ψυχολογία μας. Ας μάθουμε τι κακό κάνει και στην υγεία μας.

Πώς να μείνετε υγιείς όταν όλοι γύρω σας είναι άρρωστοι;


ομορφιά
Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο. Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσo.

Δείτε τα οφέλη ενός ποτηριού με νερό και λεμόνι


νερο λεμονι
Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία…

Ο μαγικός χυμός που καίει το λίπος!



Ο μαγικός χυμός που καίει το λίπος!
Για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε το τοπικό λίπος, αρκεί να συνδυάσετε τα κατάλληλα υλικά σε έναν υπέροχο χυμό.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

Άγνωστα αντικείμενα πέφτουν στις ανατολικές ΗΠΑ...[Βίντεο]


Στη Νέα Υόρκη κοντά στην πόλη Sayville και  στο Pοrtland κάτοικοι και τηλεοπτικά συνεργεία εντόπισαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία δεν πετούσαν ακριβώς αλλά έπεφταν προς το έδαφος.

Ένα ναυάγιο υποβρυχίου της ναζιστικής Γερμανίας εντοπίσθηκε στην Ινδονησία

Βυθισμένο ναζιστικό υποβρύχιο βρέθηκε στην Ινδονησία

Ένα ναυάγιο υποβρυχίου της ναζιστικής Γερμανίας εντοπίσθηκε ανοιχτά του νησιού Ιάβα, στην Ινδονησία, σύμφωνα με ανακοίνωση Ινδονήσιων ερευνητών.

Μία «τερατώδης» έκρηξη ακτίνων γάμμα στο σύμπαν

Η μεγαλύτερη έκρηξη ακτίνων γάμμα στο Σύμπαν

Μία «τερατώδης» -όπως την αποκάλεσαν οι αστρονόμοι- έκρηξη ακτίνων γάμμα, που συνέβη σε ένα μακρινό γαλαξία σε απόσταση 3,7 δισεκατομμυρίων ετών φωτός, όταν το σύμπαν είχε ηλικία 9,9 δισεκατομμυρίων ετών, είναι η ισχυρότερη, φωτεινότερη και μεγαλύτερης διάρκειας που έχει ποτέ παρατηρηθεί από τη Γη.

Τι συμβαίνει όταν οδηγός που τρέχει με 300 χλμ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του [Βίντεο]

Συνέβη στις 10 Νοεμβρίου κατά την ετήσια συνάντηση του αμερικανικού κλαμπ αυτοκινητιστών El Mirage 200 MPH.
Έχοντας αγγίξει τα 300 χλμ την ώρα, ο οδηγός Brian Gillespie έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό που ακολούθησε είναι πέραν κάθε περιγραφής.

Το θανατηφόρο μυστικό που απειλεί την Βαλτική


Κάπου εκτατό μέτρα μόνο από τις ακτές της Βαλτικής χιλιάδες ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες χημικά όπλα της Γερμανίας από το Β΄ΠΠ τα οποία ρίχτηκαν από τους συμμάχους μετά την παράδοση της Γερμανίας στις 7 Μαΐου του 1945. Τώρα αρχίζουν να αποσυντίθενται βγάζοντας δηλητηριώδεις ουσίες από το εσωτερικό τους.

Το London Britannia Airport, το οποίο προτείνεται να… επιπλέει στον Τάμεση.


Το αρχιτεκτονικό γραφείο Gensler παρουσίασε πρόσφατα μια εκκεντρική ιδέα σχεδιασμού που αφορά στο μελλοντικό αεροδρόμιο του Λονδίνου, το London Britannia Airport, το οποίο προτείνεται να… επιπλέει στον Τάμεση.

Δέκα καταστροφικά σφάλματα στον τρόπο σκέψης μας


Ο ανθρώπινος νους είναι θαυμαστός, πολύπλοκος και ισχυρός, αλλά όχι τέλειος.
Είναι επιρρεπής σε αρκετά, κοινά λάθη στη σκέψη. Στον τομέα της ψυχολογίας αυτά είναι γνωστά ως γνωστικές διαστρεβλώσεις (cognitive biases), ή πλάνες ή σφάλματα λογικής (fallacies in reasoning).

Στα άδυτα του Βρετανικού

Σαν σήμερα βυθίστηκε στη Τζιά

Θα μπορούσε να θεωρηθεί πολεμικό ναυάγιο, όμως τα γεγονότα, το ότι βυθίστηκε σε Ελληνικά νερά και η σημασία της κατασκευής του, του δίνουν μια θέση μεταξύ των ιστορικά σημαντικών ναυαγίων.

Ενεργοποίηση εφτά ηφαίστειων σε έξι χώρες μέσα σε λίγες ώρες

Ένα νέο νησί εμφανίστηκε σήμερα (21/11) σον Ειρηνικό. Μια έκρηξη από ένα ηφαίστειο βαθιά στο βυθό για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια ανοικτά από τη ιαπωνική νήσο Nishino-Shima ήταν η αιτία.

Τζον Κέννεντι: Το έγκλημα που δεν ξεχνιέται [22 Νοεμβρίου του 1963]


Ο Τζον Φιτζέραλντ «Τζακ» Κένεντι - John Fitzgerald "Jack" Kennedy ή J.F.K. ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο 35ος κατά σειρά.
Στις 22 Νοεμβρίου του 1963 η Αμερική πάγωσε. Ο Τζον. Φ. Κένεντι (John F. Kennedy), ο πρώτος καθολικός πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, έπεσε νεκρός στο Ντάλας από σφαίρες ελεύθερου σκοπευτή.