Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Υπάρχουν τροφές που αυξάνουν τον μεταβολισμό; Που αδυνατίζουν; Είναι όλες σε αυτό το άρθρο...

 



H Megan Fox έχει εντοπίσει το "μαγικό φίλτρο" του αδυνατίσματος στα σφηνάκια από ξίδι. Η Μαρία Μενούνος πίνει τόνους νερού με γκρέιπφρουτ για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Υπάρχουν όμως τρόφιμα που θα πατήσουν το σωστό κουμπί για να ξεκινήσει το αδυνάτισμα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Ραδίκια και άλλα χόρτα: Ποιες είναι οι ευεργετικές τους ιδιότητες

χορτα
Ένα από τα πιο διαδεδομένα χόρτα, το οποίο βρίσκουμε στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, είναι τα ραδίκια. Τα ραδίκια ανήκουν στο γένος cichorium όπου περιλαμβάνονται πολλά είδη άγρια και καλλιεργούμενα με πολλές διαφορές στην γεύση (πικρά, γλυκά κα) και στο φαινότυπο.

Η NASA πάει... Βραζιλία - Φανταστικές εικόνες


Το Μουντιάλ της Βραζιλίας άρχισε και η NASA "ανέβασε" στο facebook... διαστημικές φωτογραφίες κάθε χώρας που συμμετέχει στη διοργάνωση.

ΕΡΕΥΝΑ: Κίνδυνος-θάνατος για την καρδιά τα αλλαντικά

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν ακόμη και μέτριες ποσότητες επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος, όπως σαλάμια, λουκάνικα, χάμπουργκερ,
ζαμπόν και μπέικον, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρδιολογικών προβλημάτων ή και πρόωρου θανάτου λόγω καρδιοπάθειας, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ''ΦΡΑΖΟΥΝ'' ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ...


Αν θέλετε να προστατεύσετε την καρδιά σας και να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο...τι τρώτε.

Πόλεις χαμένες στον χρόνο


Είναι δύσκολο να φανταστείς πώς μια ολόκληρη πόλη μπορεί να ξεχαστεί μέσα στους αιώνες.
Κλιματική αλλαγή, σφαγές, φυσικές καταστροφές, κατακτήσεις, όποια και αν ήταν η αιτία για την εγκατάλειψη τους, σήμερα αιώνες μετά οι πόλεις αυτές σας καλούν να τις επισκεφτείτε και να γνωρίσετε τη μεγαλοπρέπεια τους!

Ευγεργετικός για την πρόληψη του διαβήτη ο καφές

καφές 

Θαυματουργικές οι ιδιότητες των αντιοξειδωτικών του στην υγεία
Ο καφές αποτελεί για πολλούς μια αγαπημένη συνήθεια. Πολλοί είναι λοιπόν εκείνοι που δεν ζουν στην κυριολεξία χωρίς το frappe τους ή ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ, είτε το πρωί είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας τους.

Η Γη είναι 60 εκατ. χρόνια πιο μεγάλη!

Όπως αρμόζει σε μία «κυρία», κανείς δεν ξέρει την πραγματική ηλικία της Γης. Όμως, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις, είναι, περίπου 60 εκατ. χρόνια μεγαλύτερη από αυτήν που πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες.

Nέες ενδείξεις για τεράστιους "ωκεανούς" στα βάθη της Γης

Υπάρχει πάρα πολύ νερό βαθιά κάτω από τα πόδια μας, αν και όχι στις γνώριμες μορφές του (υγρό νερό, πάγος, υδρατμοί), αλλά το θέμα είναι πώς το φτάνει κανείς.

Παρασκευή και 13: Καταιγίδα ηλιακών εκρήξεων θα πλήξει τη γη σήμερα

Τρεις ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις απελευθέρωσε ο ήλιος, των οποίων οι συνέπειες, ενδέχεται να «χτυπήσουν» την Γη, σήμερα Παρασκευή 13 του μήνα.

Εικονική είσοδος ανθρώπων σε δίκτυα υπολογιστών


Η αντιμετώπιση των ηλεκτρονικών επιθέσεων του μέλλοντος δεν θα αντιμετωπίζεται με τη χρήση πληκτρολογίου, αλλά μέσω συστημάτων εικονικής πραγματικότητας από τους ίδιους τους στρατιώτες.

10 απίθανοι κήποι σε ταράτσες

10 απίθανοι κήποι σε ταράτσες  (εικόνες)
Οι πράσινες ταράτσες αναπτύσσονται ραγδαία ανά τον κόσμο όπως άλλωστε και οι κάθετοι κήποι σε κτήρια και καταστήματα. Οι άνθρωποι και οι Αρχές έχουν πλέον ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και με την ανάγκη να δημιουργούμε διαρκώς οάσεις πρασίνου μέσα στις πόλεις.

Τα θαυμαστά έργα στον βοτανικό κήπο της Ατλάντα

Τα θαυμαστά έργα στον βοτανικό κήπο της Ατλάντα
Όταν η τέχνη συναντά τη φύση!

Τα οφέλη του ύπνου κατά τη διάρκεια της ημέρας

υπνος

«Ζωντανεύει» τη μνήμη, βελτιώνει τη διάθεση και ενισχύει την εγρήγορση

Μπορεί η μεσημεριανή σιέστα πια να ανήκει στο παρελθόν -τουλάχιστον για τους εργαζόμενους- καθώς οι ρυθμοί της ζωής έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό, που να μην τολμά να διανοηθεί κανείς ότι μπορεί να ξεκουράσει το σώμα, το μυαλό και τα μάτια του έστω και για ένα μισάωρο, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ασπίδα κατά των βλαβερών συνεπειών του κρέατος η κάπαρη

ΚΑΠΑΡΗ 

Η θαυματουργή δράση των φλαβονοειδών
Η κάπαρη αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό τρόφιμο της ελληνικής διατροφής. Αποτελεί στην πραγματικότητα τα μπουμπούκια που δεν έχουν ανοίξει του φυτού Κάππαρις η κοινή, ενός φυτού που φυτρώνει σε αφθονία στα βραχώδη παραθαλάσσια εδάφη της Μεσογείου.

Ουρανοξύστης φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από ξύλο

Ουρανοξύστης φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από ξύλο (εικόνες)
O ουρανοξύστης αποτελεί πρόταση του CF Møller που ήδη κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστικών εταιρειών, αφού αποτελεί ένα από τα πλέον πρωτότυπα projects της διεθνούς αρχιτεκτονικής σκηνής.

Μαγευτικό υπόγειο ποτάμι στην Ελλάδα

Μαγευτικό υπόγειο ποτάμι στην Ελλάδα (εικόνες)

Το σπήλαιο πηγών Αγγίτη είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια σπήλαια του κόσμου (με μήκος 21 χιλιόμετρα) και βρίσκεται κοντά στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας.

Το ηλιοβασίλεμα των ονείρων σας δείτε σε αυτή την φωτογραφία ...

Το ηλιοβασίλεμα των ονείρων σας δείτε σε αυτή την φωτογραφία ...


Κι όμως, αυτό το μαγευτικό τοπίο είναι στο Marsden Beach, στο  Tyneside της Αγγλίας!

Το πεπόνι στη διατροφή

ΠΕΠΟΝΙ 

Πλούσιο σε αριθμό συστατικών αλλά με προσοχή η κατανάλωσή του

Το πεπόνι είναι πλούσιο σε έναν αριθμό συστατικών, όπως η αδενοσίνη, που είναι γνωστό ότι μειώνουν την πίεση του αίματος και την χοληστερίνη και προφυλάσσουν από εγκεφαλικά επεισόδια.