Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι αλλαγές των εποχών στο δάσος σε ένα απίθανο βίντεο!


perierga.gr - Οι εποχικές αλλαγές του δάσους σε ένα απίθανο βίντεο! 
O φωτογράφος Samuel Orr έστησε τη μηχανή του σε έναν τρίποδα μπροστά στο παράθυρό του, έχοντας το προνόμιο να αντικρίζει ένα υπέροχο δάσος έξω από το σπίτι του, και τράβηξε πάνω από 40.000 φωτογραφίες στη διάρκεια ενός έτους. Στη συνέχεια συνέθεσε τις εικόνες αυτές σε ένα

Ο πιο εντυπωσιακός νυχτερινός ουρανός!

http://perierga.gr/wp-content/uploads/2014/01/crystal_night_sky.jpg


O φωτογράφος Nicholas Buer, κατασκήνωσε επί 12ημέρες ημέρες στην περιοχή San Pedro της ερήμου Ατακάμα στη βόρεια Χιλή φωτογραφίζοντας τον έναστρο ουρανό. Σε υψόμετρο 2600 μέτρων και με το κρύο να τρυπάει τα κόκκαλα οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για κατασκήνωση αλλά η

Δυσαριθμησία: Πόσο καλές είναι οι αριθμητικές ικανότητες του παιδιού σου;

Δυσαριθμησία
Η δυσαριθμησία, όπως φανερώνει το όνομά της, είναι μια διαταραχή που σχετίζεται με τις αριθμητικές ικανότητες.

Σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι κληρονομική;

Νέα έρευνα σουηδών ερευνητών υποστηρίζει ότι αν και η σκλήρυνση κατά πλάκας προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από γενετικούς - κληρονομικούς παράγοντες, ο κίνδυνος των συγγενών του ασθενούς να εμφανίσουν και αυτοί την ασθένεια, είναι μεν υπαρκτός, αλλά πάντως μικρότερος από ό,τι νόμιζαν ως τώρα οι επιστήμονες.

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Τι το δημιουργεί, ποιοι κινδυνεύουν

Η χρόνια κόπωση χαρακτηρίζεται από επίμονη, υποτροπιάζουσα κόπωση διάρκειας μεγαλύτερης του εξαμήνου. Σε αρκετές περιπτώσεις η κόπωση καθιστά αδύνατη την διεκπεραίωση καθημερινών καθηκόντων.

Νέο τεστ για τη διάγνωση του ήπατος, σώζει ζωές




Μια νέα διαγνωστική συσκευή η φιλοσοφία της οποίας βασίζεται σε ένα εργαλείο που μετρά την… ωρίμανση των τυριών, μπορεί να ανιχνεύσει την κίρρωση του ήπατος.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η διάγνωση γίνεται πολύ πιο έγκαιρα και με μεγαλύτερη αξιοπιστία σε σύγκριση με τα υπάρχοντα τεστ, γεγονός που μπορεί να σώσει πολλές ζωές.

7 απορίες για το υαλουρονικό οξύ

7 απορίες για το υαλουρονικό οξύ

Η εποχή που μπορούμε να διορθώσουμε χωρίς πόνο και νυστέρι τα σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες, έχει έρθει. Σβήνει ρυτίδες και σακούλες στα κάτω βλέφαρα και φτιάχνει γωνίες εκεί που δεν υπάρχουν πια. Οι ενέσεις με υαλουρονικό οξύ είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία που προσφέρει όλα τα παραπάνω.

Θέλεις να γλιτώσεις από τις ιώσεις; Αυτές οι τροφές θα σε σώσουν!

Η κακή διατροφή και η κούραση μπορεί να ρίξουν τις άμυνες του οργανισμού σου. Φρόντισε, λοιπόν, να εντάξεις στην διατροφή σου τις παρακάτω τροφές, οι οποίες υπόσχονται να... ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Έρχεται το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι»

Εντός του 2014 εκτιμάται ότι θα έχει κάνει την εμφάνιση του και στην χώρα μας το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι», που θα επιτρέπει στο κάτοχο του να πραγματοποιεί πληθώρα συναλλαγών χωρίς τη χρήση μετρητών, μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή της ταμπλέτας του ή του υπολογιστή του.

Η καταραμένη μαντική ικανότητα της Κασσάνδρας

Η Κασσάνδρα, αναφερόμενη και ως Κασάνδρα ή Αλεξάνδρα, είναι μία από τις πιο τραγικές μορφές της Ελληνικής μυθολογίας κόρη του βασιλιά της Τροίας, Πριάμου και της Εκάβης.

Η μυστική ιστορία του Παρθενώνα


Ο Παρθενώνας έχει κρυμμένα ακόμα πολλά μυστικά
Η ζωφόρος του Παρθενώνα απεικονίζει τη θυσία της κόρης του Ερεχθέως και όχι την πομπή των Μεγάλων Παναθηναίων, υποστηρίζει μια νέα έρευνα.

Πού είναι πραγματικά ο Βόρειος Πόλος;


Ο Βόρειος Πόλος βρίσκεται στην κορυφή της Γης και ο Νότιος Πόλος βρίσκεται στο κάτω μέρος, έτσι δεν είναι;
Εκτός από το ότι η Γη είναι ένα είδος σαν μία μπάλα δεν έχει πραγματικά πάνω και κάτω.

Mimosa pudica: Το «έξυπνο» φυτό που μαθαίνει και θυμάται

Η μιμόζα-μη μου άπτου μαθαίνει ότι οι σταγόνες του νερού δεν απειλούν την επιβίωσή της και διατηρεί αυτή τη γνώση επί εβδομάδες, χωρίς να διαθέτει εγκέφαλο

H παραλία του Μύρτου μετά το σεισμό - Η τεράστια χαράδρα που δημιουργήθηκε [Βίντεο]


Εντελώς διαφορετικό θα είναι το τοπίο που θα αντικρίζουν όσοι επισκέπτονται από εδώ και στο εξής την παγκοσμίου φήμης παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά καθώς ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε το νησί την Κυριακή άφησε και εκεί τα σημάδια του.