Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Προσοχή στις συσκευασίες τροφίμων

Προσοχή στις συσκευασίες τροφίμων
Μπορούν να επηρεάσουν τον ανθρώπινο οργανισμό και την εμβρυϊκή ανάπτυξη
Τουλάχιστον 4 χιλιάδες χημικά χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των τροφίμων, που καταναλώνουμε καθημερινά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε με ποιους τρόπους μπορούν να επηρεάσουν τον ανθρώπινο οργανισμό και την εμβρυϊκή ανάπτυξη.

Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η καρδιά σας...


Γνωρίζετε ποια είναι η πραγματική ηλικία της καρδιάς σας; 

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η κατάσταση της καρδιάς μας είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων,...όπως το βάρος, το ύψος, η αρτηριακή πίεση και η χοληστερόλη.

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος κάτω από τη γη;

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος κάτω από τη γη; Ναι υπάρχει και είναι στο Βιετνάμ. Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο στην κεντρική επαρχία Quang Binh.
Ανακαλύφθηκε πριν από 18 χρόνια, είναι περισσότερο από 200 μέτρα πλάτος, 150 μέτρα ύψος, και

Αλκοόλ: Μυστικά & ψέματα

Αλκοόλ: Μυστικά & ψέματα
Μικρές ποσότητες αλκοόλ είναι φάρμακο για την καρδιά, τόνωση για την ψυχική μας διάθεση και σημαντικός παράγοντας για τη μακροζωία. Όταν όμως το παρακάνουμε, το αλκοόλ από φάρμακο γίνεται φαρμάκι. Άλλωστε, η δόση κάνει και το φάρμακο και το δηλητήριο...

Κόκκινες ελιές στο δέρμα: Πότε ν' ανησυχήσω;


Έντονη ανησυχία προκαλούν οι «κόκκινες» ελιές που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος του καθώς πολλές φορές οι πάσχοντες τα συνδυάζουν με πιθανή κακοήθεια ή υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Τι θα συμβεί αν καταρρεύσει το Internet;

Δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε, αλλά μπορεί να έρθει η μέρα που το internet θα καταρρεύσει. Ναι, το παγκόσμιο web δεν είναι άτρωτο.
Μία μεγάλη φυσική καταστροφή, όπως ένας καταστροφικός σεισμός και μία μεγάλη ηλιακή καταιγίδα, μπορεί να το «ισοπεδώσει» και να προκαλέσει το απόλυτο χάος σε όλο τον κόσμο.

Δείτε πως μετέφεραν οι αρχαίοι Έλληνες τις τριήρεις στην στεριά όταν δεν υπήρχε ο ισθμός της Κορίνθου... πλήρωναν και διόδια...!!!

Ο Δίολκος ήταν ο ειδικά κατασκευασμένος πλακόστρωτος δρόμος που ένωνε τις δύο άκρες του σημερινού Ισθμού της Κορίνθου.
Μέσου αυτού του «διαδρόμου», οι αρχαίοι περνούσαν δια ξηράς τα πλοία τους, από το Σαρωνικό στον Κορινθιακό, αποφεύγοντας έτσι τον πολυήμερο περίπλου της Πελοποννήσου.

Η μαγική σως που καθαρίζει τις φλέβες μας από τη χοληστερίνη

Η μαγική σως που καθαρίζει τις φλέβες μας από τη χοληστερίνη και μας δίνει μακροζωία!
Την χρησιμοποιούμε μια φορά το χρόνο στη σαλάτα μας. Καθαρίζει τις φλέβες μας από τη χοληστερίνη και μας δίνει μακροζωία.

To Ντουμπάι από τον 85ο όροφο, ονειρικό σκηνικό

To Ντουμπάι από τον 85ο όροφο, ονειρικό σκηνικό - Φωτογραφίες



Οι πιο απόκοσμες συνάμα γοητευτικές φωτογραφίες του Ντουμπάι από τον 85ο όροφο – ονειρικό σκηνικό με αυτή την συναρπαστική φωτογράφιση .

Μήπως το σπίτι σας ακτινοβολεί;

Μήπως το σπίτι σας ακτινοβολεί;



Αν η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές ήταν ορατή, τότε τα σπίτια μας θα έμοιαζαν με εκείνα στις ταινίες, όταν εξαιτίας κάποιου πειράματος πλημμυρίζουν με φως (τη μόνη ορατή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία). Μπορεί ο παραλληλισμός αυτός να μοιάζει υπερβολή, αλλά η

Κινηματογραφώντας μέσα στην καταιγίδα!

Παρακολουθήστε ένα απίστευτο time lapse βίντεο το οποίο δημιούργησε ο φωτογράφος Nicolaus Wegner για το National Geographic που ονομάζεται «Stormscapes».

Θάψια: Ένα φυτό της Ελληνικής υπαίθρου όπλο κατά του καρκίνου!

Ένα φυτό που μπορείτε να δείτε σε αφθονία στην Ελληνική εξοχή και ήταν γνωστό για τις θεραπευτικές – και τοξικές – ιδιότητές του από την αρχαιότητα ίσως αποτελέσει το επόμενο όπλο της επιστήμης ενάντια στον καρκίνο.

Σύμμαχος της διατροφής το κουνουπίδι

Κουνουπίδι 


Τα 100 γραμμάρια αποδίδουν το 60% της βιταμίνης C που χρειάζεστε ημερησίως
Το κουνουπίδι λένε ότι προέρχεται από μία ποικιλία άγριου λάχανου που ευδοκιμούσε στην Ασία. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μικρούς και μεγάλους, καθώς τα 100 γραμμάρια κουνουπιδιού αποδίδουν μόλις 26 θερμίδες και το 60% της βιταμίνης C που χρειάζεστε ημερησίως.

Το "χάραγμα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων - Ντοκιμαντέρ είκοσι χρόνια πρίν!

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και παρακολουθείστε ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε τουλάχιστον 20 χρόνια πριν, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.
Ένα βίντεο που δείχνει όλα όσα συμβαίνουν, ή προσπαθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να συμβούν, στον κόσμο σήμερα.

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.


Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.

Το Ληξούρι... μετακινήθηκε από τον χάρτη είκοσι εκατοστά

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, το Ληξούρι έχει μετατοπιστεί κατά 20 εκατοστά από τη Χερσόνησο της Παλικής, ως αποτέλεσμα (κυρίως) του δεύτερου μεγάλου σεισμού που έπληξε το νησί, αλλά και του πλήθους των μετασεισμών που προκλήθηκαν τις επόμενες ημέρες.