Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ:
1.ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
2.ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
3.ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ
4.ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ
5.ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ
6.ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΗΚΕΣΤΟΥ ΒΛΑΒΗΣ(ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ...)
7.ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ( ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ):ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ!!!
ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ -6,9%

Η κακοκαιρία όπως δεν την έχετε ξαναδεί ! (φώτο)

 Η κακοκαιρία όπως δεν την έχετε ξαναδεί !  (φώτο)
Οι κολοσσιαίες καταιγίδες χαρακτηρίζονται από τη γνώριμη κυλινδρική δίνη αέρα που όχι μόνο παράγει εκκωφαντικό θόρυβο, αλλά μας χαρίζει και εικόνες ανείπωτης ομορφιάς.

Το ατμοσφαιρικό φαινόμενο που χαρακτηρίζεται από αστραπές, κεραυνούς, ισχυρούς ανέμους και ραγδαία βροχή απαθανάτισε σε όλη του την αίγλη ο φωτογράφος Mitch Dobrowner, ο οποίος από το 2009 ξεκίνησε την οδύσσειά του στην αμερικανική επικράτεια κυνηγώντας καταιγίδες και τυφώνες!

Οι μοναδικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πάντα την κατάλληλη στιγμή, καταγράφουν τους πελώριους και σφοδρούς ατμοσφαιρικούς σχηματισμούς, που αποτελούν τις εντυπωσιακότερες ίσως οπτικά καιρικές μεταβολές της Γης.

«Στη μόλις δεύτερη μέρα μου που κυνηγούσα καταιγίδες, βρέθηκα να στέκομαι μπροστά σε μία και είπα: “πρέπει να μου κάνεις πλάκα!”. Δεν είχα δει ποτέ κάτι αντίστοιχο», δήλωσε μαγεμένος ο φωτογράφος, που έβαλε σκοπό να μοιραστεί μαζί μας λίγη από τη μαγεία του καιρού.
Απεσύρθη η διάταξη για αύξηση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα κατά 10%
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, στη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου "Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Λοιπές Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων" απεσύρθη τελικά η διάταξη που είχε κατατεθεί από τον υπουργό Παιδείας για αύξηση κατά 10% του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα .
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη τα ΠΥΣΠΕ δεν πρέπει να εφαρμόσουν τη σχετική εγκύκλιο (Οδηγίες σχετικά με την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία & νηπιαγωγεία - 125334/Γ1/09 -09-2013) γι΄ αυτό το θέμα, αφού δεν στηρίζεται σε νόμο.