Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δεν πίνεις πολύ νερό; Σου έχουμε τη λύση!

Το σώμα μας αποτελείται, κατά 60%, από νερό. Είναι, λοιπόν πολύ εύκολο να καταλάβουμε πως όταν δεν προσλαμβάνουμε το κατάλληλο ποσοστό νερού, κατά τη διάρκεια της ημέρα, οι λειτουργίες του οργανισμού μας δεν πραγματοποιούνται όπως πρέπει.

Αλάτι στο μπάνιο για να χαλαρώσουν οι μύες!

 
Για χαλάρωση των κουρασμένων μυών και αρθρώσεων του σώματος, προσθέστε λίγο αλάτι στο νερό του μπάνιου.
Μπες στο μπάνιο και κάνε ένα ζεστό ντουζ για να μαλακώσει το δέρμα σου.
Πάρε το αφρόλουτρό σου και ανακάτεψέ το με το αλάτι. Ανάλογα την ένταση της απολέπισης

Αυτά είναι το ύποπτα τρόφιμα για καρκινογενέσεις με αποδείξεις

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές 30% οφείλεται στο κάπνισμα, 33% στα τρόφιμα, 5% στην κληρονομικότητα και το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες.

Και όμως ο Διογένης γνώριζε την ύπαρξη της Αμερικής!


Όποιον και αν ρωτήσεις, τι είπε ο Διογένης στον Μεγαλέξανδρο, θα σου απαντήσει εκείνο το χιλιοειπωμένο «μη μου κρύβεις τον ήλιο» ή «μη μου στερείς αυτό που δεν μπορείς να μου χαρίσεις».
Οι νεοέλληνες ειδικοί κατά έναν περίεργο τρόπο, σταματούν εδώ χωρίς να επεκτείνονται στην

Έκλειψη Ηλίου ορατή και στην Ελλάδα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2013 θα έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε και από την Ελλάδα μια έκλειψη ηλίου.
Στην Ελλάδα η έκλειψη θα είναι ορατή ως μερική έκλειψη με μικρή κάλυψη του ηλιακού δίσκου από τη Σελήνη. Συγκεκριμένα, ανάλογα και με το γεωγραφικό πλάτος, η Σελήνη θα καλύψει έως και 10% τον ηλιακό δίσκο στη νότια Ελλάδα (το ποσοστό αναφέρεται στην ηλιακή διάμετρο).

Τέσσερις τροφές που «σκοτώνουν» τον εγκέφαλο


Στα ντουλάπια της κουζίνας μας υπάρχουν δεκάδες «έξυπνες» τροφές που μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας και να αυξήσουν μέχρι και το IQ μας...Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

Εξορκιστής - Η αληθινή ιστορία..

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του εξορκιστή που ήταν η έμπνευση για το ομώνυμο μυθιστόρημα του William Peter Blatty.. με 6 εκ. αντίτυπα..
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του βιβλίου γυρίστηκε από τον Γουίλιαμ Φρίντκιν η γνωστή ταινία..του 1973.. "The Exorcist".. Η ταινία κέρδισε 2 βραβεία Όσκαρ...και έκανε το απίστευτο ρεκόρ

Η κατάσταση της ψυχής μετά τον θάνατο του σώματος


Μελέτη: Στυλιανός Μπαφίτης
Επιμέλεια: Sophia Siglitiki Drekou
Το θέμα θα αναλυθεί εν συντομία σε δύο ενότητες. Στην πρώτη, θα εξετάσουμε ποια είναι τα συστατικά του ανθρώπου, θα πούμε κάποια πράγματα περί της ψυχής, και θα δούμε τι σημαίνει

Chemtrails κρύβουν τον Ήλιο! Καταπληκτικό time laps [Βίντεο]

Παρακολουθείστε με πολύ προσοχή την κίνηση των αεροσκαφών στο συγκεκριμένο βίντεο και θα καταλάβετε πολλά για τη "δήθεν" κρυσταλλοποίηση των καυσαερίων.

Βρέθηκε ο πρώτος βραχώδης εξωπλανήτης με μέγεθος παρόμοιο με της Γης


Δύο ανεξάρτητες ομάδες αστρονόμων εντόπισαν τον πρώτο πλανήτη εκτός Ηλιακού Συστήματος, ο οποίος έχει μέγεθος συγκρίσιμο με της Γης, και αποτελείται κυρίως από βαριά υλικά.

Μερικές ενδείξεις ότι κοιμάσαι σε έναν ονειρικό κόσμο [Βίντεο]


Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ενδείξεις ότι κοιμάσαι σε έναν ονειρικό κόσμο, πιστεύοντας ότι έχεις επίγνωση.
Υπάρχουν πολλές ακόμα, τις οποίες ο καθένας πρέπει να ανακαλύψει για τον εαυτό του/της και να αναλάβει την ευθύνη της δικής του/της αφύπνισης.

Σοκαριστικό: Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν τρώμε… [Βίντεο]

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο μας δείχνει τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν τρώμε επεξεργασμένα τρόφιμα αλλά επίσης και τι συμβαίνει όταν τρώμε σπιτικά φαγητά..
Δείτε το Βίντεο..

Σεισμός 6,7 Ρίχτερ ανοικτά της Ταϊβάν


Σεισμός 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «χτύπησε» στην περιοχή της Ταϊβάν, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ.
Το επίκεντρο τοποθετείται, σύμφωνα με το ινστιτούτο, 45 χιλιόμετρα νότια - νοτιοδυτικά του Χουαλιάν.

Το Messenger της NASA φωτογράφησε το έδαφος του πλανήτη Ερμή


H πιο εντυπωσιακή απεικόνιση του πλανήτη Ερμή που έχει παρουσιάσει ο Messenger μέχρι τώρα
Το έδαφος του πλανήτη Ερμή υπό το φως του Ήλιου φωτογράφισε το διαστημικό σκάφος Messenger της NASA, παρουσιάζοντας μία μοναδική όψη των γεωγραφικών ιδιομορφιών του πρώτου πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος.

Νέο είδος δελφινιού ανακαλύφθηκε στα ανοικτά των βόρειων ακτών της Αυστραλίας


Ένα νέο είδος δελφινιού ανακαλύφθηκε στα ανοικτά των βόρειων ακτών της Αυστραλίας, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα μια διεθνής ομάδα επιστημόνων.
Το νέο αυτό είδος δελφινιών του Ατλαντικού ανήκει στην κατηγορία των δελφινιών που έχουν μια χαρακτηριστική «καμπούρα» κάτω από το ραχιαία τους πτερύγιο, ωστόσο υπάρχουν πολλά