Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η ρίγανη μπορεί να κάνει θαύματα και στην υγεία μας! Μάθετε τα οφέλη της

Η ρίγανη μπορεί να κάνει θαύματα και στην υγεία μας! Μάθετε τα οφέλη της


Ρίγανη ή αλλιώς Origanum vulgare. Είναι το πιο δημοφιλές βότανο της Μεσογείου και αποτελεί λατρεμένο μυρωδικό της ελληνικής κουζίνας. Κρεατικά, σαλάτες, πίτες, πατάτες... αποκτούν μια πιο ιδιαίτερη γεύση, όταν απλώς προστεθεί μια μικρή ποσότητα ρίγανης.

Τι φόρο θα πληρώσετε για τα ακίνητά σας; Δείτε λεπτομερή παραδείγματα για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από τις αλλαγές του ΥΠΟΙΚ

 
Δείτε λεπτομερή παραδείγματα για το φόρο που θα πληρώσουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων ανά την Ελλάδα για τα νέα δεδομένα που φέρνουν οι αλλαγές του υπουργείου Οικονομικών.

Δείτε ποια είναι τα 12 φρούτα και λαχανικά που είναι γεμάτα φυτοφάρμακα!

Οι περισσότερες έρευνες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι αυτή η διατροφική ομάδα βοηθάει με πολλούς τρόπους τις λειτουργίες του οργανισμού ενώ προάγει συνολικά την...
ανθρώπινη υγεία.

Όλοι όμως γνωρίζουμε πως τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν φυτοφάρμακα.

Ψύξη: Πώς θα αντιμετωπίσετε την πάθηση του κλιματιστικού!


Το καλοκαίρι είναι μια υπέροχη εποχή! Κρύβει, ωστόσο, και κάποιους κινδύνους για την υγεία μας, τους οποίους συχνά δεν υπολογίζουμε. Η ψύξη είναι από τις καταστάσεις που ταλαιπωρούν...
πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα όσους δεν γνωρίζουν πώς μπορούν να την προλάβουν ή να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. H ειδική παθολόγος κ. Αναστασία Μοσχοβάκη εξηγεί αναλυτικά.

Είκοσι απίστευτα γεγονότα για τον Ήλιο που ελάχιστοι γνωρίζουν

Η ανατολή και η δύση του ηλίου συμβαίνουν τόσο τακτικά που πλέον θεωρούμε την ύπαρξή του ως κάτι δεδομένο.
Ωστόσο, αν και συνηθισμένος, στην πραγματικότητα ο Ήλιος είναι ουσιαστικά το κύριο στοιχείο που για την επιβίωσή μας.

Oldoinyo Lengai: Το πιο παράξενο ηφαίστειο στον κόσμο βγάζει… ασημί λάβα!

Το ηφαίστειο Oldoinyo Lengai που βρίσκεται στην Τανζανία είναι το μοναδικό από το οποίο εκρήγνυται ασημί λάβα.
Σε αντίθεση με την κανονική λάβα η συγκεκριμένη μοιάζει με ασημί λάσπη και είναι πάρα πολύ δροσερή (550-700 βαθμούς. Κελσίου), γεγονός που την κάνει να λάμπει στο φως της μέρας.

Το μπαχαρικό που σας προστατεύει από το τοξικό φθόριο στις τροφές

  Το μπαχαρικό που σας προστατεύει από το τοξικό φθόριο στις τροφές
Το φθόριο βρίσκεται σε πολλές τροφές και άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, από τα αντιβιοτικά μέχρι το πόσιμο νερό και από τα αντικολλητικά τηγάνια μέχρι τις οδοντόκρεμες, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγουμε την έκθεση σε αυτό.

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που θα σώσουν τα πνευμόνια σας!

  Δείτε ποιες είναι οι τροφές που θα σώσουν τα πνευμόνια σας!
Ξέρουμε πολύ καλά το ψάρι κάνει καλό στα μάτια μας και ότι το ελαιόλαδο κάνει καλό στην καρδιά μας.
Λίγοι όμως γνωρίζουν ποιες είναι οι τροφές που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία των πνευμόνων.
Νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Θωρακικής Εταιρείας δείχνει ότι ορισμένες τροφές έχουν τη δυνατότητα να προστατεύσουν τα πνευμόνια μας.

Αφήστε την μαγεία της φύσης να σας ταξιδέψει!

Αφήστε την μαγεία της φύσης να σας ταξιδέψει!  (βίντεο)


Πρόκειται για εναέρια γυρίσματα, στη Νότια Νέα Ζηλανδία! Μια πτήση με ελικόπτερο διάρκειας 3 ωρών, συμπυκνωμένη σε ένα 8λεπτο βίντεο, που θα σας μαγέψει!

Δεν πωλείται το Ναυάγιο της Ζακύνθου-Εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη της περιοχής διαψεύδουν την είδηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Δεν πωλείται το Ναυάγιο της Ζακύνθου-Εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη της περιοχής διαψεύδουν την είδηση που προκάλεσε αντιδράσεις
Ένας δικηγόρος και ένας μηχανικός, οι οποίοι δηλώνουν εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη της έκτασης των 15.000 στρεμμάτων που μεταβιβάστηκαν πρόσφατα στη βορειοδυτική Ζάκυνθο, προκαλώντας την αντίδραση της Εκκλησίας σε σχέση με τα δικαιώματά της την Ακτή «Ναυάγιο», με επιστολή τους προς τον μητροπολίτη Χρυσόστομο, δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση αυτή.