Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

SpyMeSat: «Δείτε ποιος δορυφόρος σας παρακολουθεί»


Στη «μετά- Σνόουντεν» εποχή, το θέμα των παρακολουθήσεων απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι προβληματίζονται για την παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών τους, αλλά και των ίδιων των φυσικών τους δραστηριοτήτων, από κυβερνητικούς και μη φορείς.

Ποιοι είναι οι πιο ταιριαστοί διατροφικοί συνδυασμοί;



Ποιοι είναι οι πιο ταιριαστοί διατροφικοί συνδυασμοί;
Υπάρχουν συνδυασμοί τροφίμων που το ταίριασμά τους δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμαόσον αφορά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό προσφέροντάς μας ταυτόχρονα και τέλεια γεύση. Ποιά όμως τρόφιμα φροντίζουν για την υγείας μας και πάνε..μαζί;

Πόσες φορές πρέπει να χτυπά η καρδιά μου;


Πόσες φορές πρέπει να χτυπά η καρδιά μου;
Ενώ μέχρι πρότινος φυιολογικός εθεωρείτο ο παλμός ενός ενηλίκου που κυμαινόταν μεταξύ 60 έως 100 παλμούς το λεπτό,νέες έρευνες δείχνουν ότι...

Πάπυρος ηλικίας περίπου 1.700 ετών με μια αρχαία Ελληνική... κατάρα βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ


Έναν πάπυρο ηλικίας περίπου 1.700 ετών με μια αρχαία Ελληνική... κατάρα βρήκαν αρχαιολόγοι σε μία παλιά ρωμαϊκή κατοικία της περιοχής Τζιβάτι κατά την διάρκεια ανασκαφών για την ανέγερση ενός πάρκινγκ!

Τα εγκεφαλικά «χτυπούν» όλο και πιο νέους


Τα εγκεφαλικά, τα οποία παραδοσιακά έχουν συσχετιστεί με τους ηλικιωμένους, στην πραγματικότητα πλήττουν όλο και νεότερους ανθρώπους διεθνώς, μεσήλικες αλλά και ακόμα πιο μικρούς σε ηλικία, σύμφωνα με δύο νέες παγκόσμιες επιστημονικές έρευνες.

Σαν σήμερα 50 χρόνια πριν η Ελλάδα πήρε το πρώτο της Νόμπελ – Η συγκλονιστική ομιλία του Σεφέρη


Χωρίς καρδιοχτύπι και εκρήξεις περηφάνιας, εν μέσω μιας ειδησεογραφίας πολιτικά φορτισμένης: Έτσι έγινε γνωστή στην Ελλάδα τον Οκτώβρη του 1963 η είδηση πως ο ποιητής μας Γιώργος Σεφέρης πήρε το Νόμπελ Λογοτεχνίας.
Σαν και σήμερα έγινε η ανακοίνωση που εκτόξευσε και επισήμως την χώρα του Ομήρου στην