Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Το εντυπωσιακό ουράνιο τόξο του Σείριου


Ο Σείριος είναι το λαμπρότερο άστρο στον νυχτερινό ουρανό με. Βρίσκεται σε απόσταση 8.57 έτη φωτός από τη Γη στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός.

Πώς επηρεάζει τη ζωή μας το χέρι με το οποίο γράφουμε ΥΓΕΙΑ

Μαλακά χέρια 

Τι προτιμούν οι δεξιόχειρες
Το χέρι με το οποίο γράφει κανείς μπορεί να είναι αποτέλεσμα γενετικής προδιάθεσης, ωστόσο θα μπορούσε ακόμη και να επηρεάσει αυτά που τρώει κανείς, τι ρούχα αγοράζει μέχρι και τις αιτήσεις για δουλειά που κάνει. Όταν το άτομο έρχεται αντιμέτωπο με δύο σχεδόν πανομοιότυπα προϊόντα, τείνει να επιλέγει εκείνο που βρίσκεται στην ίδια πλευρά με το «κύριο» χέρι τους.

«Πεσμένος» μεταβολισμός; Ενεργοποιήστε τον με 5 μυστικά!

metabolism

Για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας-και να τον διατηρήσετε δραστήριο- υιοθετήστε τις παρακάτω συνήθειες:

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα τώρα!


PostAd17


Χτυπά τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, ανεξάρτητα αν έχουν λίγα ή παραπανίσια κιλά
και εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, την κοιλιά, τις γάμπες και στο εσωτερικό των μπράτσων.

Επικίνδυνα καλλυντικά


Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο ήπιες και άλλες πολύ πιο επικίνδυνες.

Πάνω από 10,000 χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά χωρίς να παραβιάζονται οι νόμοι. Τοξικό όμως εν τέλει σημαίνει δηλητήριο ικανό να φθείρει και να καταστρέψει οτιδήποτε είναι ζωντανό.

Τοξικό φως, η σκοτεινή πλευρά των λαμπτήρων οικονομίας



Θα αποφασίζατε ποτέ να εκθέσετε τον εαυτό σας στον κίνδυνο του υδραργύρου, ενός ιδιαίτερα τοξικού δηλητηρίου; Σίγουρα όχι. Και όμως εδώ και 15 χρόνια κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για μας, πάντα για το καλό μας, ότι θα πρέπει να καταργήσουμε τους αποδεδειγμένα ασφαλείς λαμπτήρες πυρακτώσεως και να χρησιμοποιούμε τους δήθεν λαμπτήρες «οικονομίας» CFL.

Δεκατρία πράγματα που θα σας εκπλήξουν για τα αντηλιακά

αντιηλιακο 

Μάθετε πότε μπορούν πραγματικά να μας προστατέψουν

Ο ήλιος χαρίζει ζωή αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιζήμιος για την υγεία μας.

Το αντιγηραντικό μυστικό για δέρμα 20άρας!

anti-age4

Ασκηθείτε! Μην αφήνετε το χρόνο να περνά σε έναν καναπέ!

Πώς θα εξαφανίσετε τις ραγάδες

PostBeauty26

«Σπάει» το δέρμα, «ανοίγει» και εμφανίζονται γραμμές με κόκκινο χρώμα που σταδιακά ασπρίζει και γίνεται ουλώδης ιστός. Οι ραγάδες ταλαιπωρούν όλο και περισσότερες γυναίκες -αλλά και άντρες- που θέλουν να τις ξεφορτωθούν! Μάθετε πώς μπορείτε να τις προλάβετε ή να βελτιώσετε την όψη τους.

Απολέπιση δέρματος με σόδα

σόδα 

Αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας, εδώ θα δείτε την πιο οικονομική και σπιτική λύση για να καθαρίσετε το δέρμα σας και να το κάνετε απαλό.

Αληθινή ιστορία: Νευροχειρούργος ξύπνησε από κώμα 7 ημερών-Δηλώνει πως υπάρχει ζωή μετά το θάνατο!

Νευροχειρούργος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και ένας από τους εγκυρότερους…πρώην σκεπτικιστές για τη ζωή μετά τον θάνατο, ξύπνησε από κώμα 7 ημερών και μίλησε για την εμπειρία του…

Έρχεται «μίνι-καύσωνας»

Παρόλο που ο καιρός μοιάζει λες και είναι ακόμα Απρίλιος, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι αυτή την εβδομάδα έρχεται «μίνι-καύσωνας» με την θερμοκρασία να φθάνει έως και τους 38 βαθμούς.

Δείτε πόσα βακτήρια έχει το τιμόνι του αυτοκινήτου σας!

Την επόμενη φορά που θα καθίσετε στη θέση του οδηγού και θα πάρετε το τιμόνι στα χέρια, σκεφτείτε ότι ακουμπάτε μία από τις πιο επικίνδυνες εστίες μικροβίων και βακτηρίων που ερχόμαστε σε επαφή στην καθημερινότητά μας.

Οι Εφημερίδες της Δευτέρας

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Υπερκόπωση;

Η υπερκόπωση είναι το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας που εξελίσσεται αργά και αθόρυβα, κατά τη διάρκεια μίας μεγάλης χρονικής περιόδου, με ολέθριες συνέπειες για τον οργανισμό μας.

Κουβαλώντας την αμαρτία του άλλου

Κάποτε ένας μοναχός κάποιας Μονής παρακάλεσε τον Θεό να του ανοίξει τα μάτια για να βλέπει σε κάθε άνθρωπο την κρυμμένη κακία και να μπορεί έτσι να προτρέχει σε βοήθεια.

Οἱ πρόγονοί μας γνώριζαν τήν νανοτεχνολογία;

Για να επικρατήσουν η χριστιανοί την θρησκεία τους που ηταν κλεμμένη απο μυθους ελληνικους ,και για να την παρουσιασουν για δικη τους κατεστρεψαν το 97% της ελληνικης Γραμματειας .
Ως αντάλλαγμα για 1700 χρονια μας εδωσαν τα ψαλτήρια τους. Δειτε κατω την κουπα του Λυκουργου. Δεν πιστεω πολλοι να την ξερετε.

Μελατονίνη η θαυματουργή ορμόνη

 
Η μελατονίνη ελέγχει τον βιορυθμό μας, τη διάθεση, την αναπαραγωγή, το βάρος, ακόμη και τον καρκίνο.

Παχαίνουμε λιγότερο όταν τρώμε αργά

φαγητο
Πιθανώς έχετε ακούσει ότι χρειάζεται λίγη ώρα – 20 λεπτά για να είμαστε ακριβείς – από τη στιγμή που αρχίζουμε να τρώμε για να καταγράψει το πεπτικό σύστημα το αίσθημα του κορεσμού της πείνας και να στείλει το σχετικό μήνυμα στον εγκέφαλο ώστε να… αφήσουμε κάτω το πιρούνι.